|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - Warszawa CARGO - Co niedziela
Matbia - Pon Mar 28, 2011 23:43 Temat postu: Warszawa CARGO - Co niedziela Witam!
Dość często jeżdżę na CARGO szczególnie w niedziele, pewnie kojarzycie to miejsce i wiecie co się tam dzieje, zbiera się tam mnóstwo ludzi różnymi autami, ale w szczególności tył napęd i palenie gumy, ale także dużą popularnością cieszą się wyścigi ze startu na świateł na ul. Wirażowej. Fajnie było by sprawdzić się z innym roverem Czy któryś z forumowiczów przyjeżdża tam? widziałem pare roverków na cargo ale zawsze Ciekawiło mnie czy można tam spotkać kogoś z forum. Pozdrawiam!
flapjck1 - Pon Mar 28, 2011 23:46
chcesz sie poscigac? jezdzij na imprezy na miedziana, ulez, nowe miasto itepe
ale boze bez przypalu na publicznej ulicy
ostatnio jeden taki kozak na koncu wirazowej owinal sie na latarni
Pawkaz - Wto Mar 29, 2011 09:53
Ja tam czasem bywam ale w czwartki.Jest duzo ludzi z "ciekawymi" samochodami ale malo kto sie sciga...raczej palenie kapcia co dla mnie jest malo efektowne.
Podobna sytuacja byla na Spalarni.
Teraz zaczyna sie sezon wiec beda motorki
W niedziele nie jezdze ze wzgledu na bemowskie spoty
Raptile - Wto Mar 29, 2011 10:06
Matbia, z kim chcesz sie scigac ?
Matbia - Wto Mar 29, 2011 20:06
hehe ja nie koniecznie chce się ścigać bo nie mam czym;p tylko tak przytoczyłem Pytam ogólnie czy ktos przyjeżdza, a w czwartki nie ma za dużo psiarni? w zeszłym roku trafiało sie tak ze w czwartki zawsze była policja a w niedziele luz
Nowal - Nie Kwi 17, 2011 18:28
Ja tam czasem wpadam w niedzielę, w zeszła niedzielę np. byłem ze znajomymi. Nie mam daleko, a często zdarza mi się wieczorem wracać z Mokotowa więc to nie problem się pojawić
[ Dodano: Nie Kwi 17, 2011 18:28 ]
Ja dziś koło 19;30 pojawię się na Cargo w drodze powrotnej do domu jeśli ktoś będzie to miło będzie pogadać
|
|