|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - 17.04.2011-Warszawa-Bemowo
Pawkaz - Pią Kwi 15, 2011 12:55 Temat postu: 17.04.2011-Warszawa-Bemowo Kto planuje sie pojawic ?
Moze znowu jakas produkcja ?
MaReK - Pią Kwi 15, 2011 13:07
Trzeba powtórzyć tamtą
Ale krisu się wyłamuje
Pawkaz - Pią Kwi 15, 2011 15:07
A co z tamta jest nie tak ?
MaReK - Pią Kwi 15, 2011 16:00
Zobaczysz na spocie
Wizard_gp - Pią Kwi 15, 2011 16:20
A może by tak, dla wyjątku zacząć o 19? Bo jak znam życie zanim się zbierzemy do kręcenia, to trochę czasu minie, a o 24 gaszą światło
Glodzio - Pią Kwi 15, 2011 17:27
a może 15 i skorzystać z pięknego słońca?:P
MaReK - Pią Kwi 15, 2011 17:29
Mnie się tak ułożyło, że sobotę (prawie całą, w zależności co mi Violla za niespodzianki wymyśli) to mam wolną i niedzielę, też
Są dwa projekty ale trzeababy je przegadać na spocie. Spot w święta pewnie nie odbędzie się więc mamy mało czasu do zlotu
kris-tofer - Pią Kwi 15, 2011 17:41
jak wyżej...
omawiajcie produkcję, co mamy poprawić poprawimy, a coś innego to tak jak Marek mówiłem nie tylko niedziela, mamy siedem dni w tygodniu
Wizard_gp - Pią Kwi 15, 2011 22:32
Ja najwcześniej mógłbym być około 17-18, bo musiałbym czekać na żonę, żeby mi Clio dała, bo R niedomaga
MaReK - Pią Kwi 15, 2011 23:09
Wizard_gp napisał/a: | Ja najwcześniej mógłbym być około 17-18, bo musiałbym czekać na żonę, żeby mi Clio dała, bo R niedomaga |
A w którym miejscu tego piaseczna mieszkasz?
dzelo23 - Pią Kwi 15, 2011 23:42
Kurza stopka a ja nie mogę z wolnym czasem trafić żeby się do Was wybrać, nawet pozwolenie od Sysy mam heh.
Pawkaz - Sob Kwi 16, 2011 10:04
Kolego ze zlotej 45tki, ktory ujawniles sie tydzien temu-jesli wybierasz sie na spot i jedziesz z Mokotowa to odezwij sie-wczoraj zostawilem Rovera w Twojej okolicy wiec tez bede jechal z ul Sieleckiej-we 2 bedzie razniej
Raptile - Sob Kwi 16, 2011 10:25
Dzisiaj i jutro Polska będzie pod wpływem umacniającego się wyżu, którego centrum zalegać będzie jutro nad krajami Beneluxu i Wyspami Brytyjskimi, w chłodnej masie powietrza. Wzrost ciśnienia, generujący zstępujące prądy powietrza zapewni na ogół słoneczna pogodę, z małym lub umiarkowanym zachmurzeniem, głównie przez chmury wysokie, na północy i południowym zachodzie zachmurzenie będzie duże z możliwymi słabymi opadami deszczu na północnym wschodzie kraju. Charakterystyczna cechą pogody w chłodnej masie powietrza, przy nocnych rozpogodzeniach i niewielkim zachmurzeniu w dzień jest duża różnica temperatury noc – dzień. Możemy to zaobserwować na naszych mapach i diagramach prognostycznych, różnica ta wynosi lub przekracza 10 stopni C. Jednocześnie warto zauważyć, że przy niskiej wilgotności powietrza w dzień i słabej prędkości wiatru, wykres temperatury powietrza pokrywa się z wykresem temperatury odczuwalnej. Pamiętamy, że kilka dni temu, przy dużej wilgotności powietrza i silnym, porywistym wietrze różnica wynosiła nawet 10 stopni C.
T. odczuw. 14 °C
Wiatr 11 km/h
Porywy 31 km/h
Chmury 40-50% nieba
Opady 0.1 mm / 12 h
Ciśnienie 1024 hPa
Wilgotność 50%
Termika ciepło i sucho
Biomet korzystny
Tomi - Sob Kwi 16, 2011 10:26
MaReK napisał/a: | Zobaczysz na spocie |
A może by nakręcić coś z ze scenariuszem??
W podobnej konwencji co poprzednie. Mam wrażenia, że poprzednia konwencja nie wypali. W sensie nie będzie efektu, bo nie będzie zaskoczenia.
Wizard_gp - Sob Kwi 16, 2011 11:23
Raptile, pojechałeś po bandzie Czyżbyś chciał wygryźć Pawkaz'a z fuchy pogodynki
MaReK - Sob Kwi 16, 2011 11:30
Tomi napisał/a: | A może by nakręcić coś z ze scenariuszem?? |
Dlatego chciałbym razem z Wiazrdem i Kristoferem przedstawić Wam nasz scenariusz
Tomi napisał/a: | W sensie nie będzie efektu, bo nie będzie zaskoczenia. |
Może będzie, w zależności od tego co jeszcze zostanie napisane
Projekt jest dodatkiem, na pewno musimy mieć coś co na Zlocie zaskoczy wszystkich
Może warto pomyśleć o takim konkursie i zdrowej rywalizacji pomiędzy frakcjami Roverkowymi z całej Polski, Trójmiasto, Dolny Śląsk, Rzeszowskie, Poznań i Kraków... mogliby wziąć udział w zabawie. Coś jak projekty "warszawiak" czy "trójząb"
Kto ma dzisiaj ochotę coś popstrykać? Za dnia oczywiście.
Pawkaz - Sob Kwi 16, 2011 11:54
A co dzis proponujesz ?
MaReK - Sob Kwi 16, 2011 12:32
Teraz to już nic
Jadę na działkę pomóc porządki robić.
Wrócę ok. 19
Glodzio - Sob Kwi 16, 2011 14:03
witam, dziś rozmawiałem z swoim prezesem i wspomniałem mu że teraz mieszkam niedaleko niego i powiedział mi że w okolicy tj na lotnisku bemowo jest jakiś "festyn" dwudniowy, jutro podobno ma być 1/4mili, ktoś coś wie?
Wizard_gp - Sob Kwi 16, 2011 14:46
Glodzio, a co chciałbyś wystartować na 1/4
Glodzio - Sob Kwi 16, 2011 18:13
tak, stupięciokonnym diesel'em pozamiatałbym tam ale można by zainteresować "tubylców" roverkami, jak już zauważyłem posiadacie wielką wiedzę odnośnie marki to zawsze jakaś promocja
Pawkaz - Nie Kwi 17, 2011 00:19
Bylem tam dzis rowerkiem dwu kolowym...zaobserwowalem od groma motocykli i pozamykane ulice ( rozpoczecie sezonu ) oraz cyrk EUROPA
Wizard_gp - Nie Kwi 17, 2011 13:49
To jak, ustawiamy się coś wcześniej, czy niet?
Pawkaz - Nie Kwi 17, 2011 22:39
Spocik udany..trzeba zrealizowac produkcje ktora zostala wspomniana
maniaq - Pon Kwi 18, 2011 00:49
dojechalem, ale jak byly tylko 4 oosby O_o przeciagnelo mi sie niestety ... ale zaliczylismy "MC walk" i przejazd po miescie
|
|