Zobacz temat - 15.05.2011-Warszawa-Bemowo

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - 15.05.2011-Warszawa-Bemowo

Pawkaz - Pią Maj 13, 2011 10:27
Temat postu: 15.05.2011-Warszawa-Bemowo
Kto planuje sie pojawic ? :mrgreen: :czytaj to:
maciej - Pią Maj 13, 2011 10:50

Ja tym razem nie będę - delegacja. :(
kris-tofer - Pią Maj 13, 2011 17:37

ja się pewnie pojawię, może uda mi się namówić MARMANa :)
Dudek - Pią Maj 13, 2011 18:40

No ja też muszę się wreszcie pojawić i pokazać w tak zacnym gronie :-)

Ale więcej szczegółów chyba dopiero w niedzielę :razz:

P.S. Jeśli jest ładna pogoda to, do której mniej więcej się "spotujecie" :?: :-)

MaReK - Sob Maj 14, 2011 01:56

Dudek napisał/a:
P.S. Jeśli jest ładna pogoda to, do której mniej więcej się "spotujecie" :?: :-)

Zdarzało się, że i do bladego świtu, ale... życie nie zawsze jest jak w M jak miłość i na drugi dzień trzeba iść do pracy :D

Dudek - Sob Maj 14, 2011 09:10

MaReK napisał/a:
Dudek napisał/a:

Zdarzało się, że i do bladego świtu, ale... życie nie zawsze jest jak w M jak miłość i na drugi dzień trzeba iść do pracy :D

A to to prawda :-(
Ale to by się fajnie składało, bo jakoś o północy będę musiał odebrać brata z centralnego :razz:

Pawkaz - Sob Maj 14, 2011 11:21

Tydzien temu zawinelismy sie pare minut po 23ej :mrgreen:
W sezonie letnim czesto po polnocy, nie wspominajac juz o produkcjach :mrgreen:

Glodzio - Sob Maj 14, 2011 14:46

może biegając zachaczę o spot,
Pawkaz - Sob Maj 14, 2011 18:16

Jak bedzie ladna pogoda to przyjade rekreacyjnie rowerkiem :mrgreen:
kruszon - Nie Maj 15, 2011 17:20

No, ja pamietam spocik, ktory z Marecki i Majkelem skonczylismy o 6 rano (przynajmniej jakos tak bylem w domu). Co wiecej to chyba byl jakis spontaniczny spot w srodku tygodnia ;)
BTW, Bede na chwile, bo mam graty dla Tomiego. Gdyby ktos chcial jakies graty z ZSa/R45 to pytac, bo wczoraj z maciejem rozbebeszylismy dawce dla mojego R. Niedlugo zrobie liste jakas dostepnych rzeczy z fotkami to latwiej bedzie ;)

Dudek - Nie Maj 15, 2011 17:23

Z przykrością muszę ogłosić, że znowu totalna *** z moją obecnością :-( Brat wraca wcześniej i zamiast na spota to jadę po niego :-(
Glodzio - Nie Maj 15, 2011 18:42

kruszon napisał/a:
No, ja pamietam spocik, ktory z Marecki i Majkelem skonczylismy o 6 rano (przynajmniej jakos tak bylem w domu). Co wiecej to chyba byl jakis spontaniczny spot w srodku tygodnia ;)
BTW, Bede na chwile, bo mam graty dla Tomiego. Gdyby ktos chcial jakies graty z ZSa/R45 to pytac, bo wczoraj z maciejem rozbebeszylismy dawce dla mojego R. Niedlugo zrobie liste jakas dostepnych rzeczy z fotkami to latwiej bedzie ;)

zagłówek będzie pasował do 400? dysponujesz tylnim?

kruszon - Nie Maj 15, 2011 18:47

Dysponuje tylko zaglowkiem do ZSa wiec raczej nie
kris-tofer - Pon Maj 16, 2011 21:24

nikt nie zdaje sprawy ze spotu?
Było moim zdaniem bardzo zajebiście, było jakoś tak inaczej, jakoś tak z sercem, czuliście to? Może przez ten deszcz i dżdżu krople spływające po naszych roverkach sprawiły, że poczułem magię spotów warszawskich :grin:

Raptile - Pon Maj 16, 2011 21:29

kris-tofer, Pozdrófki
Pawkaz - Pon Maj 16, 2011 22:48

Spocik udany ;) Dlugo jak prawie zawsze, sporo ludzikow :mrgreen:
MaReK troszke odwalal, ale oczywiscie pozytywnie :mrgreen: ;)
Byc moze nabede R 45 Kruszona

Ley - Wto Maj 17, 2011 20:31

lol, Pawkaz, czyżby 216tka miała przejść w kolejne ręce? :D
kris-tofer - Wto Maj 17, 2011 22:36

Ley, może kiedyś 216 powróci w Twoje ręce, życie pisze różne historie :)
Pawkaz - Wto Maj 17, 2011 22:47

Ley do konca nie wiem jak to z nia bedzie bo z GTI jestem bardzo zadowolony, a z drugiej strony chcial bym cos nowszego :mrgreen:
Jedno jest pewne-cale zycie nie bedzie w moim posiadaniu ;)

Ley - Sro Maj 18, 2011 22:41

kris-tofer napisał/a:
Ley, może kiedyś 216 powróci w Twoje ręce

Chętnie bym go przygarnął gdybym miał garaż, w którym mógłby stać, pieniądze by zrobić z niego coś fajnego i czas aby się wokół tego zakręcić :)

Ale jak pomyślę, że auto pójdzie gdzieś w świat... :beczy:

Pawkaz - Sro Maj 18, 2011 23:24

Ley nie zamartwiaj sie na zas ;) Jesli teraz nie nabede auta od Kruszona to poszukiwania nastepcy GTI zaczne w marcu..a poszukiwania moga dlugo trwac bo szukam albo MG ZR albo wlasnie R 45 i to tylko w benzynie.
Jak bedzie juz nowy nabytek to pomysle co z nim zrobic

maciej - Czw Maj 19, 2011 09:05

Ley, dogadaj się z chłopakami ze Stada Baranów - oni wynajmują za jakieś bardzo nieduże pieniądze szklarnie gdzieś pod warszawą i tam trzymają swoje zabawki. :)