|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R ALL] Czujniki ruchu
tuners - Pią Maj 27, 2011 20:15 Temat postu: [R ALL] Czujniki ruchu Jak zauważyłem w niektórych zr/kach i 200/25 występowały czujniki ruchu w słupku
u mnie też same czujniki były ale po splądrowanej wiązce pod podsufitką nie miałem wiązki do czujników.
Będąc u sprzedawcy części do r znalazłem 200kę z czujnikami zamówiłem całą wiązkę z czujnikami
wiązka idzie pod podsufitką i łączy się z wiązką od lampki i wzdłuż słupka i...
No właśnie i co dalej jakby ktoś mógł cyknąć fotkę z czym się łączą kabelki od czujników, albo dokładny opis miejsca.
PS. Domyślam się że z wiązką od alarmu ale konkretnie który.
Remigiusz - Pią Maj 27, 2011 20:20
tuners, Zobacz do Rave w schematy elektryczne tam bedzie opisane ktora wtyczka razem z foto i miejsca
tuners - Pią Maj 27, 2011 21:08
rave opisuje to jako C0358 zdjęcie sensorów niewiele więcej
Remigiusz - Pią Maj 27, 2011 21:33
aha to dziwne to opisali No to nie wiem ale jak idzie do wiązki od lampki to zobacz wtyczki czy nie ma więcej pinów przygotowanych które idą do centralki.
Lub poszukaj w Rave jakie kolory kablow są od czujników i ich śledź do wtyczki.
tuners - Pią Maj 27, 2011 21:51
no właśnie to zrobiłem problem w tym że wiązkę z czujnikami zamówiłem i dojdzie za kilka dni
prawdopodobnie idzie do pomarańczowej wtyczki nad puszką bezpieczników ale przerabiałem całą wiązkę od dachu i nie pamiętam tej wtyczki po za tym kolory w rave są opisane jedną bądź dwiema literami
(NB) (B) (WB)
|
|