|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Jednego Rovera mniej - wypadek BetJara
BetJar - Nie Maj 29, 2011 19:39 Temat postu: Jednego Rovera mniej - wypadek BetJara Witam Was wszystkich.
Wczoraj w sobotę 28 maja miałem wypadek, mam złamaną prawą rękę i szytą głowę.
Auto do kasacji. Zdjęcia wrzucę jak sam będę w stanie je oglądać. Nikomu się nic nie stało,
ucierpiałem tylko ja i Wędrowiec.
Pozdrawiam Jarek.
borek88 - Nie Maj 29, 2011 19:44
współczuje straty auta
i życzę szybkiego powrotu do zdrowia
powiedz jeszcze tylko czy ktoś inny był sprawcą wypadku??
kalisz - Nie Maj 29, 2011 19:46
Trzymaj się brachu, będzie dobrze
Szybkiego powrotu do zdrowia i pozbycia się niemiłych wspomnień.
Jugol - Nie Maj 29, 2011 19:49
Współczuję, najważniejsze że z Tobą ok.
BetJar - Nie Maj 29, 2011 19:52
Z soboty nic nie pamiętam, sprawcą była chyba moja brawura.
tronsek - Nie Maj 29, 2011 20:01
Dobrze, że Tobie nic poważnego się nie stało
kasjopea - Nie Maj 29, 2011 20:57
Wracaj szybko do zdrowia .
Brt - Nie Maj 29, 2011 21:03
3mam kciuki za szybki powrót do zdrowia a autem się nie martw ... najważniejsze że Ty jesteś cały
Kozik - Nie Maj 29, 2011 21:09
BetJar napisał/a: | Z soboty nic nie pamiętam, sprawcą była chyba moja brawura. |
Niestety i tak się zdarza, najważniejsze, że jesteś w miarę cały. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
walkie - Nie Maj 29, 2011 22:03
auto autem, ale ważne że Wam się nic poważnego nie stało. szybkiego powrotu do zdrowia życzę
maniaq - Nie Maj 29, 2011 22:03
Zdrowie najwazniejsze, auto rzecz nabyta, choc boli , jak sie dostanie po dupie $$$ O_o
Wazne, zebys wyciagnal wnioski na przyszlosc ... wielu bylo takich co mysleli , ze wypadki to sie zdarzaja innym...
emes - Nie Maj 29, 2011 22:06
Wracaj szybko do zdrowia
MaReK - Nie Maj 29, 2011 23:34
O kuźwa! Fatalne wieści. Auto kupisz drugie... wracaj do zdrowia i opisz co się tak naprawdę stało. Brawura często jest z nami częściej niż nam się wydaje, tylko tego nie wiemy
Mam nadzieje, że zobaczymy się na Dniach Zatora.
Zdrowia!
darek_wp - Pon Maj 30, 2011 06:41
Auto rzecz nabyta - będzie następne. Najważniejsze zdrowie - szybkiego powrotu na drogi
Roma - Pon Maj 30, 2011 06:48
Wracaj jak najszybciej do zdrowia Najważniejsze, że całe to wydarzenie zakończyło się tylko tak...
szoso - Pon Maj 30, 2011 06:50
BetJar, współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia
siemion_ - Pon Maj 30, 2011 07:12
BetJar ale nawyrabiałeś ale teraz zdrowiej jak najszybciej
magneto - Pon Maj 30, 2011 08:29
Szybkiego powrotu do zdrowia.Pozdrawiam
BetJar - Pon Maj 30, 2011 17:36
Dziękuję Wszystkim za życzenia i słowa otuchy, jak dojdę do siebie zaczynam poszukiwania następcy wędrowca.
Może ktoś z Was ściągnie mi dobry egzemplarz z zachodu, ale to temat na za kilka miesięcy.
maciej - Wto Maj 31, 2011 06:45
Współczuję!
Wracaj szybko do zdrowia!
bociannielot - Wto Maj 31, 2011 13:16
BetJar, współczucia - wracaj do zdrowia, resztą się nie martw
Piotrass - Wto Maj 31, 2011 18:43
Szybkiego powrotu do zdrówka
BetJar - Sob Cze 25, 2011 14:18
Jeszcze raz dziękuję Wszystkim za życzenia i słowa otuchy.
Wczoraj wieczorem odważyłem się oglądnąć zdjęcia z miejsca zdarzenia ... KOSZMAR !
Jak do tego doszło?
Długa prosta, wyprzedzałem, padał deszcz, przed zakrętem w lewo zjazd na prawy pas,
poślizg, drift po zakręcie, nie wyprowadziłem i za zakrętem po lewej drzewo i barierka ... BUM.
Całe szczęście, że z przeciwka nikt nie jechał.
Skutki: złamana i rozcięta prawa ręka, szyta głowa, wieloszczelinowe złamanie kości czaszki i skasowany Roverek.
walkie napisał/a: | ale ważne że Wam się nic poważnego nie stało |
Na szczęście jechałem sam.
MaReK napisał/a: | Mam nadzieje, że zobaczymy się na Dniach Zatora. |
Sorry MaReK, niestety nie w tym roku.
Psia krew, cały rok na to czekałem.
No to czas na zdjęcia.
balrog - Sob Cze 25, 2011 17:19
Szkoda autka, strasznie mi sie podobaja 400 sedany pozdrawiam i zdrowia zycze!
pajda - Sob Cze 25, 2011 17:25
Jeszcze raz, wracaj do zdrowia bo to najważniejsze
Jugol - Sob Cze 25, 2011 17:31
Oglądając Piotrassa foty jego 75-ki po wypadku i Twej 400-ki, trzeba przyznać, że oba sobie nieźle poradziły i kierowców uratowały- co najważniejsze. Wracaj do zdrowia
walkie - Sob Cze 25, 2011 22:33
BetJar napisał/a: | ale ważne że Wam się nic poważnego nie stało
Na szczęście jechałem sam. |
Rozumiem, niemniej jednak po oglądnięciu tych zdjęć cieszę się, że "tylko" to Ci się stało. Mam nadzieję, że to wieloszczelinowe złamanie czaszki nie będzie miało poważnych konsekwencji.
Powiedz mi, wyszedłeś o własnych siłach z auta czy ktoś Ci udzielił pomocy?
BetJar - Sob Cze 25, 2011 23:37
walkie napisał/a: | Mam nadzieję, że to wieloszczelinowe złamanie czaszki nie będzie miało poważnych konsekwencji. |
Też mam taką nadzieję, dopiero od +/- trzech dni pamiętam około 95% z całego dnia,
w pierwszym tygodniu po wypadku pamiętałem jakieś 5%. Rozumiesz, dzwonił do mnie
szoso kilka dni po, na drugi dzień pamiętałem o tym, że dzwonił jak przez mgłę, ale nie pamiętałem treści rozmowy.
Wiesz że z kimś rozmawiasz, ale nie wiesz o czym.
walkie napisał/a: | Powiedz mi, wyszedłeś o własnych siłach z auta czy ktoś Ci udzielił pomocy? |
Po pomoc zadzwonił gość, którego wyprzedzałem, reszty nie wiem, podobno rozmawiałem
normalnie z policjantami i lekarzami z karetki, ale to wiem tylko dzięki mojej kochanej Bet.
Pozdrawiam Jar.
walkie - Nie Cze 26, 2011 11:24
BetJar napisał/a: | Też mam taką nadzieję, dopiero od +/- trzech dni pamiętam około 95% z całego dnia, w pierwszym tygodniu po wypadku pamiętałem jakieś 5%. Rozumiesz, dzwonił do mnie szoso kilka dni po, na drugi dzień pamiętałem o tym, że dzwonił jak przez mgłę, ale nie pamiętałem treści rozmowy. Wiesz że z kimś rozmawiasz, ale nie wiesz o czym. |
Rozumiem, ja tak miałam po wypadku gdy miałam zwykły wstrząs. Życzę Ci abyś wrócił szybko do formy
BetJar napisał/a: | Po pomoc zadzwonił gość, którego wyprzedzałem, reszty nie wiem, podobno rozmawiałem normalnie z policjantami i lekarzami z karetki, ale to wiem tylko dzięki mojej kochanej Bet. |
To tyle dobrze, że ktoś się zatrzymał i pomógł. Wracaj do zdrówka!
Piotrass - Nie Cze 26, 2011 12:59
BetJar, Wracaj szybko do zdrówka. Obrażenia masz sporo większe niż w moim przypadku, wiec aby jak najszybciej wszystko wróciło do normy. Pozdrawiam.
|
|