|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [R620] Pilot valeo
jarekft - Wto Cze 21, 2011 14:55 Temat postu: [R620] Pilot valeo Witam, mam pytanie odnośnie pilota jak wiemy dostanie go (w rozsądnej cenie) graniczy z cudem. W związku z tym czy można dopasować inny pilot posiadając kluczyk serwisowy (czerwony) i nr kodu immo. Alarm i reszta działa wyśmienicie tylko te nieszczęsne gumki które się tak zużywają i odpadają powodując że co jakiś czas muszę jechać do elektronika na wymianę mikro styków, skłoniły mnie do takich przemyśleń . Nie wiem morze podłączenie pod kompa albo coś innego . Nadmienię że mam jeszcze golfa i tam podłączając pod kom i znając kod immo mogę dopisać 4 piloty, zresztą sam dopisałem jeden i teraz mam 3 -2 oryginalne i jeden dopasowany
Drool - Wto Cze 21, 2011 15:42
jeżeli chodzi o gumki to są na tej aukcji: http://allegro.pl/przycis...1673563069.html
jarekft - Wto Cze 21, 2011 16:09
Drool dzięki właśnie kupiłem ale ciekawość pozostała czy można dopasować pilota
Drool - Wto Cze 21, 2011 16:19
Tego niestety nie wiem. Ale wydaje mi się, że nie powinno być problemu jeżeli masz czerwony kluczyk.
Jednak w tej kwestii niech wypowie nię ktos bradziej zorientowany
adamsky - Wto Cze 21, 2011 18:16
jarekft napisał/a: | można dopasować pilota |
jak kupisz nowy pilot, czy też używany to posiadając kod immo musisz go zaprogramować... a do tego właśnie służy T4
[ Dodano: Wto Cze 21, 2011 19:16 ]
jeśli nie miałbyś tego kodu to dodatkowo musiałbyś 150 pln zabulić za jego odczytanie
|
|