|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - Co sądzicie o tym aucie? [Rover 75]
Szczepan - Wto Lip 05, 2011 22:53 Temat postu: Co sądzicie o tym aucie? [Rover 75] Witam,
Jest mi ktoś w stanie coś powiedzieć o tej sztuce? Czy ktoś widział je może na żywo?
http://otomoto.pl/rover-7...-C19297002.html
lelek11 - Sro Lip 06, 2011 13:10
Wydaje mi się, że kierownica była malowana bo przy 150tyś tak nie powinna wyglądać.
0L0 - Sro Lip 06, 2011 18:54
Kierownicę to najlepiej dać od razu do obszycia prawdziwą skórą.
Na zdjęciach auto wygląda ładnie.
Co do opisu - nie ma ASR, jest za to czujnik deszczu.
PS. Albo mam jakieś zboczenie, albo są tam zamontowane strasznie cienkie opony
Szczepan - Pią Lip 08, 2011 19:37
Dzięki uprzejmości użytkownika podi87 dowiedziałem się, że auto wygląda dość podejrzanie. Auto prawdopodobnie zostało uderzone od tyłu, a w bagażniku zastana woda. Mnie to wystarczająco zniechęciło, ale dla zainteresowanych fotorelacją ze zdjęciami na priv
haszczyc - Pią Lip 08, 2011 19:52
jesli jest woda w bagazniku to nie znaczy ze zostal uderzony przez listwe chromowa moze dostawac sie woda wiec zeby od razu skreslac te auto bo woda w bagazniku?
Szczepan - Pią Lip 08, 2011 22:26
haszczyc napisał/a: | jesli jest woda w bagazniku to nie znaczy ze zostal uderzony przez listwe chromowa moze dostawac sie woda wiec zeby od razu skreslac te auto bo woda w bagazniku? |
Bazuje na opisie i fotkach z drugiej ręki, jednak wynika z nich, że oprócz zbyt dużych odstępów między klapą bagażnika, w środku głębiej znajdują się jakieś podejrzane niefabryczne zamalowywane spawy. Nie jestem specjalistą, więc się nie wypowiadam. Może jeśli bardziej orientujesz się w temacie mógłbyś zerknąć na fotki. By może Tobie coś więcej powiedzą i faktycznie nie warto z auta rezygnować.
haszczyc - Sob Lip 09, 2011 06:36
wyslij mi zdjecia na PW
|
|