Zobacz temat - [R200]Problem z rozrusznikiem

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R200]Problem z rozrusznikiem

cirek - Sro Lip 06, 2011 05:21
Temat postu: [R200]Problem z rozrusznikiem
Mam problem z rozrusznikiem. Kilka miesięcy temu padł mi rozrusznik po przekręceniu kluczyka słyszałem cykanie stukałem trzonkiem młotkiem i opadły szczotki mechanik naprawił mi rozrusznik i było wszystko ok przez kilka miesięcy problem powtórzył się kilka tyg temu i jak się okazało poszły zimne luty.

Moje pytanie czy ten rozrusznik będzie dobry czy kupować używkę czy oddać może do regeneracji ?

Proszę o poradę

tronsek - Sro Lip 06, 2011 05:37

cirek napisał/a:
czy ten rozrusznik będzie dobry
:hm: Który ?? Bo nie ma żadnego linku :d
cirek - Sro Lip 06, 2011 07:39

tronsek,

miałem na myśli że jakiś zamiennik będzie wporządku czy ten rozrusznik bedzie mi słyużył czy mam szukać używki czy cos innego

PTE - Sro Lip 06, 2011 07:55

Który? Ten, który masz aktualnie zamontowany? Nikt Ci raczej nie odpowie, ile Twój rozrusznik będzie sprawny po naprawie. Zależy to od jego stanu wyjściowego i poprawności wykonanej naprawy.
cirek - Sro Lip 06, 2011 11:50

tak, chodziło mi o ten który mam zamontowany aktualnie bo nie wiem czy nie opłaca się kupić uzywki z allegro by miec w zapasie w razie "w"
kepor - Czw Lip 07, 2011 22:17

używkę kupisz już za 60-70zł także nie jest to chyba jakaś wysoka cena. W prawdzie nie wiadomo czy nie będzie w podobnym stanie ale chyba warto. Ja swego czasu miałem ten sam problem, kupiłem używkę i działał przez ponad 2 lata aż do sprzedaży auta