Zobacz temat - Gratulacje dla żużlowców

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - Gratulacje dla żużlowców

krzychu.b - Nie Lip 17, 2011 07:54
Temat postu: Gratulacje dla żużlowców
Mimo iż nie jestem zbyt wielkim fanem czarnego sportu,to wczoraj z zapartym tchem śledziłem poczynania Golloba i spółki.Dumą napełnia mnie fakt że Polacy są najlepsi na świecie i to po raz trzeci z rzędu. :hura: :hura: :hura: :hura: :hura: :hura: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:
InEs - Nie Lip 17, 2011 11:44

krzychu.b, ja w przeciwieństwie do ciebie jestem zagorzałym kibiciem żużla, wkońcu od urodzenia mieszka się przy stadionie żużlowym i od lat wpisera się Unię Leszno. Ale wracając do twojego posta, ja z wielkim zacięciem oglądałam i mocno trzymałam kciuki za naszych - udało się i po raz w pierwszych w historii DMŚ drużyna zdobyła ten upragniony tytuł trzy razy z rzędu. Jeszcze raz wielkie gratulacje dla nich :)
tronsek - Nie Lip 17, 2011 11:55

InEs napisał/a:
jestem zagorzałym kibiciem żużla
Ja tak samo jak Ty, jestem fanatykiem czarnego sportu, jednak w przeciwieństwie do Ciebie jestem kbicem Falubazu. A w SGP kibicuję najwspanialszemu polskiemu żużlowcowi -Jarkowi Hampelowi
A wracając do tematu:
krzychu.b napisał/a:
Polacy są najlepsi na świecie i to po raz trzeci z rzędu
W końcu Polska liga speedway'a jest najlepszą ligą na świecie. Sukces wspaniały, który zapisze się w historii tej dyscypliny.
xROnx - Nie Lip 17, 2011 12:03

tronsek napisał/a:
jestem kbicem Falubazu

:rotfl: :ok:

WildChild - Nie Lip 17, 2011 15:38

Ale dopóki Gollob nie pojechał jako Joker to było bądźmy szczerzy - średnio.
Tak czy inaczej GRATULACJE!

Ja na żużel też chodzę od dziecka ;)

InEs - Pon Lip 18, 2011 07:29

tronsek napisał/a:
jestem kbicem Falubazu

xROnx napisał/a:

:rotfl: :ok:

Widzę że mam wrogów na forum;p

xROnx - Pon Lip 18, 2011 07:35

InEs napisał/a:
Widzę że mam wrogów na forum

:rotfl:
ustawka 13.08 w Poznaniu? :rotfl:

kzrr - Pon Lip 18, 2011 07:54

Lubie czasem pooglądać :)

Fajnie że mamy tak dobrą drużynę i tak mocną lige. Szkoda tylko że wszyscy wolą jarać się piłką nie widząc ze w innych dyscyplinach jestesmy najlepsi :)