|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R200] Zamek (część) tylnej klapy bagażnika. Gdzie dostać??!
pisklak46 - Czw Sie 04, 2011 17:18 Temat postu: [R200] Zamek (część) tylnej klapy bagażnika. Gdzie dostać??! Witam
Mam ogromny problem. Jezdze z zepsutym bagaznikiem 3 miesiace bo nie moge znalezc czesci
Poszukuje taki zamek (ten u góry):
http://img17.allegroimg.p...2/09/1734220926
koniecznie z częścią taką:
http://imageshack.us/phot.../imag0080a.jpg/
Powiedzcie gdzie szukać bo juz nie mam pomysłu. Allegro tez nie ma.
Pozdr.
Kamil
leszczu - Czw Sie 04, 2011 17:37
A szukałeś w naszej giełdzie
Gdzieś chyba widziałem temat, że ktoś ma do sprzedania.
pisklak46 - Czw Sie 04, 2011 18:11
szukałem. niestety nie widze
Tomi - Czw Sie 04, 2011 18:57 Temat postu: Re: [R200] Zamek (część) tylnej klapy bagażnika. Gdzie dosta
Pomocz w koli, rozbierz, przeczyść, nasmaruj i problem z głowy. Miałem taki sam problem.
xtek - Czw Sie 04, 2011 19:01
Tomi napisał/a: | Pomocz w koli, rozbierz, przeczyść, nasmaruj i problem z głowy. Miałem taki sam problem. |
Z tego co pisze, to cos mu odpadlo i samo moczenie tu raczej nie pomoze
Ja tez mam problem z zamkiem klapy. Musze go recznie zamykac i otwierac kluczem, bo na pilota nie dziala. Kiedys pryskalem tam wurth rost off. Na jakis czas pomoglo, ale teraz znowu nie bangla
Tomi - Pią Sie 05, 2011 07:07
xtek napisał/a: | Tomi napisał/a: | Pomocz w koli, rozbierz, przeczyść, nasmaruj i problem z głowy. Miałem taki sam problem. |
Ja tez mam problem z zamkiem klapy. Musze go recznie zamykac i otwierac kluczem, bo na pilota nie dziala. Kiedys pryskalem tam wurth rost off. Na jakis czas pomoglo, ale teraz znowu nie bangla |
To masz problem z czymś innym. Wysiadł Ci siłownik centralnego (taka plastikowa puszeczka) lub plastikowa zapadka w zamku lub ten metalowy języczek złapał luz i już nie chodzi w swoim położeniu.
[ Dodano: Pią Sie 05, 2011 08:07 ]
poza tym jak patrzę na allegro, to jeśli ktoś ma tylną klapę do sprzedania, to musi mieć zamek i siłownik.
Fafnoscie - Pią Sie 05, 2011 10:59 Temat postu: Re: [R200] Zamek (część) tylnej klapy bagażnika. Gdzie dosta
Tomi napisał/a: | Pomocz w koli, rozbierz, przeczyść, nasmaruj i problem z głowy. Miałem taki sam problem. |
Tak na przyszłość... cola to nic w porównaniu z działaniem soku z czarnej porzeczki ! I mówię to z pełną powagą 10 razy szybciej działa niż cola
|
|