|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [r25] Przepływomierz
Jawaa - Nie Sie 28, 2011 22:05 Temat postu: [r25] Przepływomierz Witam, niedawno kupiłem R25, rozbierałem go i widzę że jest odpięty przepływomierz, być może że poprzednik miał z nim jakieś problemy, ale niestety narazie nie miałem okazji się przejechać i sprawdzić bo zarejestrowany bedzie za tydzień, ale podłączyłem go, i na "luzie" wkręca powyżej 4k spokojnie do końca nawet i nie kopci na ciemno, więc czy idzie jakoś sprawdzić przepływomierz ? bo wiem że to często siada w tych dieslach rovera.. a skoro był odłączony.. a przy okazji pytanie gdzie można by takowy kupić ? w miare rozsądnej cenie ?
Remigiusz - Nie Sie 28, 2011 23:55
Jawaa, Kup jak będzie kaputt od Opla Astry A co do testu to trzeba się przejechać
Krzysi3k - Pon Sie 29, 2011 07:19
Remi55, ale teraz od Astry jakoś ludziom nie działa za bardzo... coś pozmienił Bosch może...
Remigiusz - Pon Sie 29, 2011 10:46
Krzysi3k, Wiem ze coś jest nie tak ale czy kupisz od Alfy Astry czy od innego po numerze nie działa czasem, czemu tak jest nie wiem Niestety innej alternatywy nie ma
har0 - Pon Sie 29, 2011 10:59
Najgorsze jest to że przepływomierze nie podlegaja zwrotom- przynajmniej z mojego doświadczenia wiem że nie zwrócisz ich z powrotem do sklepu, możesz tylko reklamować jak ci nie pasuje.
Remigiusz - Pon Sie 29, 2011 11:20
har0, Ja z kumplem chyba 4 przeplywomierze testowałem i potem on je oddal bo nie działają jak trzeba
Jawaa - Pon Sie 29, 2011 11:46
troche lipa a gbdzie można kupić dobry przepł. do r25 ? i w jakiej cenie
har0 - Pon Sie 29, 2011 17:52
Remi podaj na PW namiary na tą firmę. Chętnie też posprawdzam jeśli można bedzie w razie czego oddać ja 2 krotnie sam musialem sprzedawać zakupione przepływomierze bo do sklepu nie chcieli przyjać zwrotów " bo na części elektroniczne nie uwzglednia sie zwrotów" . A reklamować nie było sensu skoro były one sprawne ale nie u mnie
Remigiusz - Pon Sie 29, 2011 17:53
har0, Ale sklep w Austrii tobie chyba raczej mało co da
|
|