|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [rover 200] schemat instalacji wentylatorów 220 turbo
tweety - Pon Paź 31, 2011 10:32 Temat postu: [rover 200] schemat instalacji wentylatorów 220 turbo hejka
Mam do Was pytanie, czy ktos moze ma jakis schemat instalacji sterującej przekaźnikami wentylatorów z 220 turbo???
Skończyłem swapa 2.0 turbo do budy 200 z 99r do pełni szczęścia brakuje mi już tylko wentylatorów Narazie opanowalem to na własnym patencie, ale co orginał to orginał:)
pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na odp
tronsek - Pon Paź 31, 2011 16:32
tweety napisał/a: | Skończyłem swapa 2.0 turbo do budy 200 z 99r |
Pochwal się jak to wyszło oraz jakie koszty, bo na forum chyba nikt tego jeszcze nie zrobił, choć przymiarek było wiele.
[ Dodano: Pon Paź 31, 2011 16:32 ]
Ściągnij sobie RAVE ze strony klubowej. Tam są też schematy elektryczne. http://www.roverki.pl/ind...-startdown/104/
tweety - Sro Lis 02, 2011 20:08
Halo, dzięki za info
Wyszło całkiem nieźle autko ma teraz naprawdę duży potencjał.
Największy problem miałem z elektroniką, gdyż nie jest ona moją mocną stroną. Całą instalację do silnika dostałem rozkopaną w woreczku. Na szczęście mam kumpla, który pasjonuje się elektroniką i pomógł mi to opanować.
Kosztów jeszcze nie podliczyłem, ale wszystko robiłem sam więc nie powinny być za wysokie.
Niedługo postaram się wrzucić jakieś fotki.
pozdrówka
|
|