Zobacz temat - Radio

Forum Klubu ROVERki.pl

Car-audio, nawigacje, radia CB - Radio

Acer - Pon Lis 14, 2011 21:35
Temat postu: Radio
Witam

Mam zamiar kupić radio JVC KD-R321. Czy to dobry wybór? A i mają być podpięte do 2 x Hertz DCX165 (jak na razie bez wzmacniacza).

Adrian - Wto Lis 15, 2011 13:36

Jeśli chcesz nowe radio, to w takim budżecie wybieraj takie, które bardziej Ci się podoba od strony wizualnej i wyposażeniowej.
kruszan - Wto Lis 15, 2011 14:31

po JVC możesz spodziewać się jakości wykonania, użytych materiałów i dobrego dźwięku. Choć to niewysoki model, jest już przyzwoity :)

mam KD-R711, sama radość!

Acer - Wto Lis 15, 2011 16:18

ok dzięki za odpowiedzi, ale teraz znalazłem radio pioneer deh-1300mp prawie w tej samej cenie co jvc i teraz niewiem ktore wybrać.. możecie napisać jakieś opinie o tych radiach?
Alexi - Czw Lis 17, 2011 13:32

Mam podobne JVC konkretnie KD-R411. Jeśli nie jesteś melomanem to to radio w zupełności wystarczy i mogę je polecić. To mój drugi JVC i jestem zadowolony.
Acer - Pią Lis 18, 2011 22:13

Zamówiłem jednak pioneerka i teraz moje pytanie: czy musze przerabiać zasilanie w samochodzie do tego nowego radia? Radio które mam jak daje trochę głośniej to przygasa podświetlenie wyświetlacza a czasem to sie nawet wyłącza. Tak samo bedzie z pioneerkiem?

[ Dodano: Pią Lis 18, 2011 22:13 ]
odpowie mi ktoś na te pytanie? ;]

Alexi - Pią Lis 18, 2011 22:27

Kupiłeś Pioneera to teraz sobie radź :P Oczywiście żartuje. Jedynie co to pewnie będziesz musiał dokupić (o ile nie ma w zestawie) przejściówkę. Ale to 5-7 zł. Na oryginalnym zasilaniu raczej nic nie powinno przygasać. Możesz zobaczyć czy siedzi odpowiedni bezpiecznik pod maska lub czy ktoś już sobie wcześniej zasilania nie przerabiał ;-)