|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - W-wa 22.01.12
maniaq - Nie Sty 22, 2012 13:11 Temat postu: W-wa 22.01.12 Czy Warszawa zapadla w sen zimowy czy wybyla na ferie ?
bede sie staral dojechac... ZSem an sznurku ! szukam " chetnego " co by pomogl go pociagnac np zoltkiem, potzrebuje keirowcy, bo Zouza sie boi przez cale miasto ze sznurkiem jechac... O_o
dudekmis - Nie Sty 22, 2012 13:28
A dowiadywałeś sie o lawete u ubezpieczyciela Jak by co to znasz tel. tylko ze ja to umiem tylko ciągnąc Pozatym do mariana od ciebie to łatwiej jechac opłotkami chyba .
violla - Nie Sty 22, 2012 13:41
Maciuś, a co zrobiłeś ZSowi? Impreza urodzinowa w nim była i nie wytrzymał ?
maniaq - Nie Sty 22, 2012 13:42
przegrzebalem juz OWU, dowiedzielm sie, ze w mojej polisie , mam lawete tylko przy wypadku i to do autoryzowanego lub zatwierdzonego warsztatu partnerskiego .... czyli i tak nie obejmuje O_o
oplotkami wcale moze nie byc latwiej, bo ludki od janek beda wjezdzac a poza tym oplotkami wcale nie jest mniejszy ruch, bo jezdzilem kilka razy
Bede sie odzwyl jak nie uda mi sie nikogo znalezc, najwyzej podjade zoltym po ciebie, zebys nie musial swoim mnei ciagac
zobaczymy co sie urodzi ...
dudekmis - Nie Sty 22, 2012 13:55
mój to nie wiem czy dal by w ogóle radę
Ok to w razie czego dzwoń to sie dogadamy.
Ale znam 3 przypadki lawety i nie było problemu
1. jak rozwaliłem matce w corsie rozrusznik i zawiózl mnie do najbliszego warsztatu
2. Invit jak zgubiła olej to pojechała do mariana
3. kolega jak rozwalil skrzynie to miał do warsztatu w piasecznie
Z tego co kojarze to wszystko były podstawowe umowy OC
ciekaw jestem dlaczego w twoim przypadku jest inaczej .
maniaq - Nie Sty 22, 2012 14:17
Wszytsko to kwestia umowy, ja mam jakies mini.... przejrzalem OWU wiec ... to kazda sprawa umowa inna. Ja kupowalem OC, a oni tylko marketinogwe AC mini dodaja, ktore niewiele daje, bo zeby z niego skorzystac to audiencje u papieza musialbym miec za zgoda dyspozytora, wskazany holownik, wskazany warsztat.... to nie takie porste
Kolega Tricky mi pomoze, juz sie dogadalismy w tym miejscu juz dziekuje za oferowana pomoc
maryba - Nie Sty 22, 2012 19:14
a jak ze spotem ? przybędzie ktoś ?
maniaq - Pon Sty 23, 2012 00:24
Tak spot sie odbyl podziekowania dla kolegi TRICKY za holowanie ! i kolegi GADO za podwozke w drodze powrotnej !
Marek tradycyjnie cos psul w ZT wizard obcinal 75 gado... wiecej nie powiem, bo pozniej dotarlem ze wzgledu na odstawianie ZS-a...
Aha wycieraczki u gado wymienione odsniezylem tez klape Mzasowi
Raptile - Pon Sty 23, 2012 00:48
maniaq, pracowity spot miałeś widze
Tricky - Pon Sty 23, 2012 00:49
maniaq, drobiazg - to w ramach klubowego assistance
|
|