Zobacz temat - [r45 1,4] Kilka pytań odnośnie r 45

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [r45 1,4] Kilka pytań odnośnie r 45

franc172 - Pon Sty 23, 2012 23:16
Temat postu: [r45 1,4] Kilka pytań odnośnie r 45
Mam kilka pytań na które nie potrafie znaleść odpowiedzi ani na forum ani w manualu mianowicie:

Pod maską po prawej stronie poniżej skrzynki bezpiecznikowej znajduje sie takie czarne "coś" chyba jest to jakiś recyrkultor spalin, jest tam miejsce na kostke ale nic nie jest pod nią podłączone moje pytanko brzmi co dało byłemu właścicielowi odłączenie tego i gdzie powinno być podłączone.

Po 2 w kabinie z przodu nad głową pasażera znajduje sie plastikowa zaślepka(w tapicerce) w środku jest mała kostka z 3 kabelkami, do czego ona jest i co tam orginalnie sie znajdowało

gregor13 - Wto Sty 24, 2012 08:12

Odnośnie pierwszego punktu, to cyknij fotkę.
A odnośnie drugiego, to jest to miejsce na czujnik ruchu do alarmu. Też kiedyś miałem zaślepkę, ale dokupiłem sobie czujnik i wystarczyło go tylko podpiąć.

kajefasz - Wto Sty 24, 2012 20:42

Tak, jest to pochłaniacz oparów, tutaj http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=56175 jest wytłumaczone kilka przypadków. Pozdrawiam
pawelnovia - Wto Sty 24, 2012 20:53
Temat postu: Listwa
A ja mam pytanie odnośnie listwy "drewnianej" która znajduje się nad schowkiem. Nie wiecie może jak można ją szybko wymontować tak żeby raczej nic nie uszkodzić? :)
bizon - Wto Sty 24, 2012 21:57

pawelnovia napisał/a:
A ja mam pytanie odnośnie listwy "drewnianej" która znajduje się nad schowkiem

Najpierw kratki od nawiewów a potem listwa. z tego co pamietam wszystko na wcisk

franc172 - Wto Sty 24, 2012 23:14

Podziękował :mrgreen: