|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [214 ] problem z bezpiecznikiem i światłami
MaciejGdynia - Pią Sty 27, 2012 22:35 Temat postu: [214 ] problem z bezpiecznikiem i światłami Mam pytanie, który bezpiecznik odpowiada za podświetlenie tablicy rejestracyjnej??
Nie działa mi tylne prawe światło pozycyjne bo wywala mi bezpiecznik [nr 12] i teraz przestało świecić podświetlenie tablicy...szukałem coś na forum ale nic konkretnego nie ma o bezpieczniku. Czy to ta wiązka może słynna już??
Harry - Pią Sty 27, 2012 22:37
zmień temat, w instrukcji obsługi masz spis bezpieczników, jeżlei CI ciągle wywala bezpiecznik to albo wiązka,albo gdzieś po drodze szukaj problemu
MaciejGdynia - Pią Sty 27, 2012 22:45
w instrukcji nie ma tego który bezpiecznik jest odpowiedzialny za podświetlenie tablicy...
leszczu - Sob Sty 28, 2012 10:48
MaciejGdynia napisał/a: | Czy to ta wiązka może słynna już?? |
Najprawdopodobniej tak.
MaciejGdynia napisał/a: | i teraz przestało świecić podświetlenie tablicy...szukałem coś na forum ale nic konkretnego nie ma o bezpieczniku |
Żarówkę sprawdzałeś
Kamel - Sob Sty 28, 2012 11:41
U mnie również podświetlenie nie działa, żarówki są ok, ale nie ma napięcia w przewodach... Zaraz zabieram się za wyciąganie i lutowanie wiązki, zobaczymy czy to pomoże
dk2b - Sob Sty 28, 2012 12:42
Tu masz opis bezpiecznikow "szukajcie a znajdziecie"
|
|