|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [ R25 ] zamarza centralny od strony kierowcy
Drwal85 - Sob Lut 04, 2012 20:49 Temat postu: [ R25 ] zamarza centralny od strony kierowcy witam, tak jak w temacie - co to może w środku przymarzać? kluczem idzie otworzyć jak i zamknąć drzwi od kierowcy [ pilotem nie idzie ]. Reszta drzwi otwiera się i zamyka na pilot.
Firq - Sob Lut 04, 2012 23:44
możę siłownik padł ?
Drwal85 - Nie Lut 05, 2012 20:55
dziś poszło otworzenie zaś działa. Albo coś z kablami będzie wchodzącymi do drzwi, albo przymarza coś w środku. Czemu sądzę że z kablami? bo poruszyłem nimi i po tym centralny zaś zamyka.
leszczu - Pon Lut 06, 2012 13:45
Cytat: | zemu sądzę że z kablami? bo poruszyłem nimi i po tym centralny zaś zamyka. |
No to pewnie masz pourywane kabelki w wiązce drzwi.
Zrób to jak najszybciej, bo niedawno ktoś miał taki sam problem na forum i autko mu się same zamknęło z kluczykami w środku.
jrdarus1 - Pon Lut 06, 2012 15:54
Być może mrozy sprawiły iż izolacja kabla stwardniała i stała się krucha i podczas zamykania/otwierania drzwi, po prostu się kable przełamały i się zrobił bałagan
Drwal85 - Pon Lut 06, 2012 20:22
jak na razie 2dzień idzie bez problemów jeśli się zaś pojawią to do elektryka
Pluum - Pon Lut 06, 2012 21:21
Miałam to samo. W piątek rano nie otworzyły mi się drzwi od strony kierowcy, z pozostałymi nie było problemu. W południe, trochę się ociepliło (za dużo powiedziane ) i już nie było problemu. Do dzisiaj spokój.
7Tomi - Pon Lut 06, 2012 21:24
leszczu napisał/a: |
Zrób to jak najszybciej, bo niedawno ktoś miał taki sam problem na forum i autko mu się same zamknęło z kluczykami w środku. |
Dokładnie. Bo zdarzają się gorsze przypadki - w R25 zapaliła się skrzynka bezpieczników i instalacja silnika.
Drwal85 - Sro Lut 08, 2012 19:15
nie no.... nie przepowiadam tak źle dla mojej ślicznotki bądźmy pozytywnie nastawieni hehee
[ Dodano: Sro Lut 08, 2012 19:15 ]
niestety, co jakiś czas problem się pojawia. Ale tylko wieczorem lub po nocy nad ranem. Jak się ociepli to zobaczymy czy będzie się problem powtarzał. Jeśli tak to elektryk.
|
|