|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Tuning wizualny - [R75] wiązka kabli do przediego zderzaka i czujnik parkowani
immortalneverdi - Czw Lut 16, 2012 19:20 Temat postu: [R75] wiązka kabli do przediego zderzaka i czujnik parkowani Witam wszystkich.
Mam pytanie mianowicie takie.
Czy ma może ktoś z was na sprzedaż wiązke kabli do przedniego zderzaka.
Bo pasuje mi podpiąc przeciwmgłowe a oryginalnie ich nie miałem no i brakuje przewodów do nich.
Jeśli miał by ktos z anglika lub rozbitego po pieniądzach to chętnie kupie.
A i korzystając z okazji jesli miał by ktos jeden z czujników parkowania na sprzedaz to również jestem zainteresowany poniewaz jeden mi padł.
Pozdrawiam i zycze przyczepności
dafit - Czw Lut 16, 2012 19:50
po pierwsze ie ten dział raczej , a co do czujnika to najpierw zdemontuj zderzak i zobacz czy po prostu styki nie zaśniedziały, mi też się wydawało ze nie działał a wystarczyło styki przeczyścić i działa
7Tomi - Czw Lut 16, 2012 21:53 Temat postu: Re: [R75] wiązka kabli do przediego zderzaka i czujnik parko
immortalneverdi napisał/a: | Witam wszystkich.
Mam pytanie mianowicie takie.
Czy ma może ktoś z was na sprzedaż wiązke kabli do przedniego zderzaka.
Bo pasuje mi podpiąc przeciwmgłowe a oryginalnie ich nie miałem no i brakuje przewodów do nich.
Jeśli miał by ktos z anglika lub rozbitego po pieniądzach to chętnie kupie.
A i korzystając z okazji jesli miał by ktos jeden z czujników parkowania na sprzedaz to również jestem zainteresowany poniewaz jeden mi padł.
Pozdrawiam i zycze przyczepności |
Do Halogenów potrzebujesz też innego modułu świateł i dodatkowy przekaznik do skrzynki bezpieczników pod maską.
|
|