|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - Rover 45 prosze o porady :)
pyton1122 - Czw Mar 08, 2012 13:32 Temat postu: Rover 45 prosze o porady :) Witam chciałbym kupić rover'ka 45 Rover 45 1.4 z lpg wiecej informacji tutaj http://allegro.pl/show_item.php?item=2172250791 co o tym sądzicie? . chciałem sie dowiedzieć o wadach tego samochodu bo nigdy nie mialem stycznosci z Roverem .
Dzięki Pozdrawiam
bociannielot - Czw Mar 08, 2012 15:20
Zapomnij że on ma przebieg 135 tys(u mnie przy 233kkm jest mniej wytarta kierownica) to raz, a dwa - wady, największa to padająca uszczelka pod głowicą to będziesz musiał dokładnie sprawdzić(czy nie ma plam "majonezu" w oleju - patrz bagnet czy korek wlewu, oraz czy nie ma śladów po oleju w zbiorniczku wyrównawczym). Poza tym do wad można by zaliczyć że czasem jakieś części są mniej dostępne i trzeba np zamówić z neta. No i wiadomo dalej sprawdzamy zawiechę czy nie stuka puka itp jak w każdym aucie. Ten egzemplarz taki trochę podejrzany mi się wydaje, te zdjęcia tak porobione że nic nie widać.
Lysy_ - Czw Mar 08, 2012 23:37
Cena nie wróży nic dobrego. Jeśli masz niedaleko miernik lakieru w dłoń i oglądać. Mnie osobiście ta aukcja i zdjęcia nie zachęciłyby nawet do kontaktu telefonicznego
|
|