Zobacz temat - [R75] Roleta czy ciemne szybki

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 75, MG ZT - [R75] Roleta czy ciemne szybki

szpynior - Pią Kwi 20, 2012 17:30
Temat postu: [R75] Roleta czy ciemne szybki
Jako że w najbliższym czasie stanę się szczęśliwym tatą w R75 pojawi się dodatkowy pasażer :) Jako że nigdy nie miałem przyciemnianych szyb zastanawiam się co będzie lepszym wyborem

- zakup tylnej rolety - instalację mam także nie będzie problemu z podłączeniem
- przyciemnienie tylnych szyb - dość nieznacznie - nie chcę popsuć wyglądu Roverka

Liczę na Wasze doświadczenie :)

Dziadek - Pią Kwi 20, 2012 22:04

Ja jestem zadowolony z rolety,chociaż zdarzyło mi się jechać z wnuczkiem prawie 500 km w pełnym słońcu i radziłem sobie osłoną na boczną szybę(taka z przyssawką).
W poprzednim aucie zafundowałem sobie profesjonalne przyciemnianie- kupa kasy,a widok mało elegancki i wieczorem w środku jak w karawanie.

dukat11 - Sob Kwi 21, 2012 07:38

na boki może coś takiego:

http://allegro.pl/zaslonk...2230199812.html

właśnie się zastanawiam na tym bo zaczyna mnie nudzić pielucha w szybie a wszystkie standardowe i tak bokami dają po oczach

szpynior - Sob Kwi 21, 2012 08:07

dukat11, Super te zasłonki :) Już napisałem czy mogą wykonać do R75 :)
dukat11 - Sob Kwi 21, 2012 08:07

szpynior napisał/a:
dukat11, fajnie już napisałem czy mogą wykonać do R75

Daj znać co odpisze

Dziadek - Sob Kwi 21, 2012 19:12

To mi się podoba.Zawsze to lepsze niż folia na szybach,bo czas przyciemnianych szyb już minął,a to zawsze można zdjąć i schować.
szpynior - Pon Kwi 23, 2012 12:24

A więc tak. Dzwoniłem do nich i narazie do naszych Roverków nie będzie, jak to Pan stwierdził są podczas przygotowania innych bardziej popularnych marek jak BMW i VW itp. Chcą zdążyć z planowaniem przed sezonem letnim także ... może na jesień :
dukat11 - Pon Kwi 23, 2012 16:51

szpynior napisał/a:
A więc tak. Dzwoniłem do nich i narazie do naszych Roverków nie będzie, jak to Pan stwierdził są podczas przygotowania innych bardziej popularnych marek jak BMW i VW itp. Chcą zdążyć z planowaniem przed sezonem letnim także ... może na jesień :

Pewnie musieliby mieć zamówienie na powiedzmy 10szt aby im się chciało

21matys - Pon Kwi 23, 2012 17:56

ale cena tez niezła pewno promocja albo wyprzedaż :razz: