|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - Kędzierzyńska grup(k)a zaprasza roverki na spota
Tomaszi - Czw Kwi 26, 2012 18:29 Temat postu: Kędzierzyńska grup(k)a zaprasza roverki na spota Witam wszystkich rovermaniaqw z Kędzierzyna i okolic.
W innyn temacie powiązanym ze spotkaniami tyle tylko, że bardziej indywidualnymi, padła propozycja zorganizowania spota, wtępnie ma być to najbliżsa sobota.
Wiem wiem dla ewentualnych chętnych nie biorących udziału w rozmowie w tym drugim temacie może to być za wcześnie (lub za późno )
Pogoda ma być w sobotę podobno idealna, tel. pokazuje mi 26°C myślałem żeby zrobić jakiegoś grilla, usiąść gdzieś na zielonej trawce, pogadać o roverkach lub innych pierdołach. Wydaje mi się że godzina 18.oo była by idealna, komarów jeszcze nie ma więc jak ktoś nie siądzie na mrowisku nie powiino nas nic pogryźć
Co do miejscówki, można by podjechać na dębową, chyba że macie lepszejsze miejsce. Samego grilla i węgiel mogę zapakować do bagażnika, mięcho na ruszt według własnych potrzeb i preferencji jak i napoje we własnym zakresie.
Pozdrawiam Tomaszi
killcia - Czw Kwi 26, 2012 19:10
ja jestem jak najbardziej za
o Dębowej też myślałam, jest parking jest woda , są żmije więc wszystko na swoim miejscu.
Tomaszi - Pią Kwi 27, 2012 15:13
killcia, proponujesz złapać żmije i na ruszta rzucić?
hmm czemu nie to wezmę ze sobą jeszcze czosnek i koperek
wiciu2xlc - Sob Kwi 28, 2012 01:08
Użyję Axe i się ogarnę i może się pojawimy, co prawda bez MG, ale na spotkania zawsze jest czas
Aro_1988 - Sob Kwi 28, 2012 08:38
O i 18.00 to odpowiednia godzina
Komarów to może nie będzie, ale jak będzie Axe to będą komarzyce
Tomaszi - Sob Kwi 28, 2012 09:12
zastanawiam się w którym miejscu się tam rozłożyć?
Autka myślę postawić pod Hula Gulą.
kontakt ze mną na dole
Pluum - Sob Kwi 28, 2012 09:54
Hejka. Postaram się podjechać. Myślę, ze jakoś się tam znajdziemy
killcia - Sob Kwi 28, 2012 15:32
w razie czego to krzyczcie kto mnie pozna , moje autko z kotem charakterystyczne
wiciu2xlc - Sob Kwi 28, 2012 17:57
Ogarnąłem się bez Axe A komarzyce są passe...:P
Aro_1988 - Nie Kwi 29, 2012 00:05
Jeszcze raz dzięki wszystkim za spota. Pozdrawiam
-IKS- - Nie Kwi 29, 2012 07:20
My również dziękujemy za wspólnie spędzony czas
było bosssko (chociaż bez żmij )
Specjalne podziękowania dla zouza i DawidNB za zrobienie nam niespodzianki i pokazanie na żywo ciążowego brzuszka
Musimy to wkrótce powtórzyć...
DawidNB - Nie Kwi 29, 2012 11:20
jakoś tak po drodze wczoraj mieliśmy
killcia - Nie Kwi 29, 2012 12:45
ja również DZIĘKUJĘ
następnym razem postaram się być dłużej
DawidNB - Nie Kwi 29, 2012 13:14
szkoda ze dokumentacji fotograficznej nie ma
wiciu2xlc - Nie Kwi 29, 2012 14:48
DawidNB przecież robiłeś zdjęcia ... ja też mam kilka fotek, sprawdzę czy coś się nada do wrzucenia
Pluum - Nie Kwi 29, 2012 16:55
Hej. No to sezon grillowy rozpoczęty w miłym towarzystwie. Dzięki i pozdrawiam.
Tomaszi - Pon Maj 07, 2012 20:52
Co z tymi fotkami, nie mówcie że nic się nie nadaje do pokazania no chyba że pstrykaliście tylko krajobraz
Na pewno wiem, żę nikt nie uwiecznił tylu roverków w jednym miejscu w KK szkoda
Na pewno wiem, że następnym razem nie zapomnę naładować bateryki fotopstryka i jak nie zapomnę to będzie wspólna fotka
Pozdro dla wszystkich tych co byli i tych co nie mogli przybyć.
Aro_1988 - Nie Maj 13, 2012 00:10
Tomaszi napisał/a: | Na pewno wiem, żę nikt nie uwiecznił tylu roverków w jednym miejscu w KK szkoda |
Co się odwlecze to nie uciecze pewnie będzie jeszcze okazja do tego aby pstryknąć zarówno Roverkom jak i spotowiczom fotkę
|
|