Zobacz temat - [Rover 75 2.5 V6 automat] Ktoś obejrzy?

Forum Klubu ROVERki.pl

Chcę kupić ROVERka - [Rover 75 2.5 V6 automat] Ktoś obejrzy?

Matexx - Sro Maj 02, 2012 15:07
Temat postu: [Rover 75 2.5 V6 automat] Ktoś obejrzy?
Witam poszukuje od jakiegoś czasu R75 lub MG ZT-T w przyzwoitej cenie ;) Kombi
Co o nim myślicie? może ktoś nim jeździł już?.. może ktoś chętnie by go obejrzał dla mnie;)
a T4 jest w Wawie?
jak się sprawuje automat?
http://otomoto.pl/rover-75-C23371878.html

0L0 - Sro Maj 02, 2012 19:28

Jeżeli nie masz znajomego blacharza/lakiernika to lepiej sobie odpuść... chyba, że chcesz jeździć poobijanym i porysowanym autem :roll:
Yog-Sothoth - Pią Maj 04, 2012 14:14

Byłem i widziałem. Tak jak wyżej samochód dość mocno poobijany na drzwiach, rysy gdzieniegdzie, przedni błotnik z prawej odstaje + porysowany. Drzwi lewe kierowcy na dole minimalnie już rdza zaczyna brać. Tylne prawe drzwi na dole lekko odstawały. Generalnie mocno do poprawek wizualnych, chyba że nie przeszkadza ci taki stan.
W środku imo dość zużyty, ramka przy klamce kierowcy osobno bo odpadła, z prawej trzyma się na słowo honoru, do tego przedarcia skór na siedziskach w narożach (te same miejsca u kierowcy i pasażera więc to chyba dość normalne miejsce gdzie leci), podłokietnik po otwarciu lata luźno na strony, z tyłu leżała jakaś ułamana gałka ale nie skojarzyłem od czego to :)
Po odpaleniu (z pomocą) silnik działał w miarę równo, jeśli chodzi o VIS to ciężko mi powiedzieć bo nie do końca wiem jak brzmi poprawnie ten silnik ale wydaje mi się że delikatnie klekotał jak diesel, choć to może zboczenie po jeżdżeniu ropniakiem ;) Dmuchawa chodziła więc z tym raczej nie ma problemu.
Samochód wg karty pojazdu sprowadzony w 2009 do PL, teraz jeździła nim ponoć znajoma właściciela komisu i zostawiła go w rozliczeniu. Podobno mechanicznie ok i zgadza się na zabranie go na serwis do obejrzenia, ale imho za tą kasę to chyba da się znaleźć auto w lepszym stanie wizualnym. Cena do zbicia.

Matexx - Pią Maj 04, 2012 16:56

aha no to odpuszczam dzieki.;')