|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [MG ZR] Zapalona Czerwona Kontrolka SRS
Kacperroone - Sob Cze 30, 2012 13:48 Temat postu: [MG ZR] Zapalona Czerwona Kontrolka SRS Witam wszystkich Forumowiczów!
Mam problem tego typu: Od wczoraj świeci mi się kontrolka SRS, na początku zapalała się po chwili jazdy, a teraz już świeci non stop. Nie zrobiłem nic co by mogło to spowodować, problem pojawił się nagle. Czy ktoś może mi pomóc?
Pozdrawiam, Kacper.
demin - Sob Cze 30, 2012 14:06
Przeczekaj U mnie świeciła z miesiąc i się samo naprawiło
hannar - Sob Cze 30, 2012 14:09 Temat postu: Re: [MG ZR] Zapalona Czerwona Kontrolka SRS
Kacperroone napisał/a: | Witam wszystkich Forumowiczów!
Mam problem tego typu: Od wczoraj świeci mi się kontrolka SRS, na początku zapalała się po chwili jazdy, a teraz już świeci non stop. Nie zrobiłem nic co by mogło to spowodować, problem pojawił się nagle. Czy ktoś może mi pomóc?
Pozdrawiam, Kacper. |
Zerknij na kable pod siedzeniem. Może brak styku. Czytałem że niektórzy w r200 mieli takie problemy z kabelkiem pod siedzeniem.
Krzysztof
Raptile - Sob Cze 30, 2012 15:53
Wpierw polecam użyć tego . Wpisalem srs i wyskoczylo naście tematów na ten temat.
Dbajmy o przejrzystość forum.
http://forum.roverki.eu/search.php
A nie wyciągać łapki po odpowiedz na problem który bym 1203120 x wałkowany na forum.
Pozdrwi
Kacperroone - Sob Cze 30, 2012 20:54
dzięki za pomoc Dzisiaj poruszałem tymi kabelkami i jak narazie rzeczywiście zgasło Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie
Pozdrawiam.
|
|