|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [rover 400] nie świecą halogeny
sobek0075 - Czw Sie 09, 2012 11:51 Temat postu: [rover 400] nie świecą halogeny witam może pomozecie mam problem z halogenami. Kupiłem przedni zderzak z halogenami do tej pory ich nie miałem co prawda teraz świecą bo zrobiłem po swojemu a chce żeby była tak jak trzeba. kable są oryginalne z końcówka przełącznik mam też oryginalny. podłączam wlacznik halogeny zamontowane a tu nic nie świecą w przelaczniku zaswieca się powielanie tylnych świateł przeciwbólowych i one działają a przednie ani oświetlenia ani nie świecą. jaką może być przyczyną czytałem że gdzieś powinien być jakiś przekaznik od halogenow ale nie wiem gdzie i jakie są nr bezpieczniki do halogenow. z góry dzięki za pomoc.
bizon - Czw Sie 09, 2012 12:05
jelsi wczesniej ich nie bylo to na pewno albo nie ma przekaznika albo bezpiecznikow. liste bezpiecznikow znajdziesz na stronie klubowej, a przekaznik jest za centralka alarmu obok uderzeniowego
sobek0075 - Czw Sie 09, 2012 12:12
"przekaznik jest za centralka alarmu obok uderzeniowego" a mógłbym prasie tak po naszemu bo nie bardzo rozumiem
bizon - Czw Sie 09, 2012 12:32
jak wsadzisz reke za centralke alarmu to tam sa dwa przekzniki i wylacznik uderzeniowy. jeden z tych przekaznikow to ten od przednich mgielnych
sobek0075 - Czw Sie 09, 2012 13:46
a gdzie się znajduje ta centralka alarmu
|
|