Zobacz temat - Co za pech

Forum Klubu ROVERki.pl

Zloty ogólnopolskie - Co za pech

szpynior - Sob Paź 13, 2012 12:03
Temat postu: Co za pech
Dziś w drodze na zlot połamałem dwa zderzaki, przód i tył. Obydwa do wymiany. Jakiś baran zjeżdżając z górki wleciał na mój pas po czym musiałem odbić i zahaczyłem o o boczą barierę która mnie obróciła :( Naszczęście tylko zderzaki do wymiany i malowania .
tronsek - Sob Paź 13, 2012 14:47

To przykre :załamka: Współczuję.
A co z tym baranem ?? Byli jacyś świadkowie tego zdarzenia ?? Bo w sumie dałoby radę wtedy naprawić zderzaki z jego polisy.

szpynior - Sob Paź 27, 2012 20:17

No niestety koleś pojechał dalej, także trzeba naprawiać ze swoich. Świadków brak, krzyknąłęm na CB ale gdzieś śmignął . Naszczęście tylko zderzaki tak jakoś się utarło. Zaraz jadę po przedni znalazłem z halogenami i spryskiwaczami i z nowym grilem ( nowe logo) .

Zakończyło się tym że kupiłem dwa zderzaki, jeden już mam na miejscu przygotowuje się do malowania, przy okazji kupiłem już z halogenami i spryskiwaczami, oczywiście pompka do spryskiwaczy już zamówiona i żeby nie było lipy a auto już u mechanika to wymieniam tylną blendę na nową i maluję progi w kolor nadwozia tak jak być powinno .

Auto już zrobione, jeszcze do małych poprawek. Spryskiwacze działają, wszystko gra i buczy .

https://plus.google.com/photos/109074991940460103191/albums/5804055403687773185