|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - Bemowo 28.10.2012 tradycyjnie 20.00
Ley - Wto Paź 23, 2012 17:07
Ja w tą niedzielę przyjadę coby dementować plotki o wszystkim co się nie wydarzyło na zlocie Zrobiłbym ciasto jakieś ale nie wiem czy będę miał czas na kuchenne rewolucje
maniaq - Wto Paź 23, 2012 21:08
no to jak LEY ciasto przywiezie, to musze sie za tydzien- niecaly juz- pojawic
Joa - Wto Paź 23, 2012 21:33
Ley napisał/a: | przyjadę coby dementować plotki o wszystkim co się nie wydarzyło na zlocie |
a jak Ty chcesz cokolwiek zdementowac? za duzo swiadkow
Ley - Wto Paź 23, 2012 21:41
Joa napisał/a: | a jak Ty chcesz cokolwiek zdementowac? za duzo swiadkow |
świadkami zajmie się ciasto
Joa - Wto Paź 23, 2012 22:00
Ley napisał/a: | świadkami zajmie się ciasto |
mnie tak latwo nie przekupisz, a pamietaj, ze widzialam sporo
Ley - Wto Paź 23, 2012 22:03
Joa napisał/a: | a pamietaj, ze widzialam sporo |
nic nie widziałaś - to były zwidy pijackie
Raptile - Wto Paź 23, 2012 22:12
Ley napisał/a: | nic nie widziałaś - to były zwidy pijackie |
Joa - Wto Paź 23, 2012 22:17
Ley napisał/a: | nic nie widziałaś - to były zwidy pijackie |
Ty mi tu takich rzeczy nie wmawiaj
podwazasz moja wiarygodnosc cwanaku moze to i jest jakas strategia, ale pamietaj, ze sa zdjecia, filmy..
MaReK - Sro Paź 24, 2012 16:51
Aparat i kamera też mają zwidy pijackie ?
Jak umrę po zjedzeniu ciasta, to materiały w nieobrobionej wersji wyciekną do sieci
Ley - Sro Paź 24, 2012 16:59
MaReK napisał/a: | Jak umrę po zjedzeniu ciasta, to materiały w nieobrobionej wersji wyciekną do sieci |
Nie umrzesz - ale możesz przez kilka dni spędzać dużo więcej czasu Na Stanowisku Dowodzenia
Pawkaz - Sro Paź 24, 2012 17:01
Ley napisał/a: | Na Stanowisku Dowodzenia |
Dudek - Sro Paź 24, 2012 17:23
Bry wieczór
Widzę, że spoty dalej się odbywają i tak sobie myślę, że muszę się wreszcie pojawić po sporej przerwie (roku?).
Na pewno mnie jeszcze nie będzie w tę niedzielę, ale liczę, że wszystko pójdzie zgodnie z planem i pojawię się w kolejną
Ley - Sro Paź 24, 2012 18:11
Pawkaz napisał/a: | |
A Ty się nie hahaj tu tylko mów dlaczego żeś porzucił mój samochód
Dla Ciebie będzie ciasto z podwójną dawką dopalaczy
Pawkaz - Czw Paź 25, 2012 11:53
Ley napisał/a: | A Ty się nie hahaj tu tylko mów dlaczego żeś porzucił mój samochód |
1.Nie porzucilem, a sprzedalem Zakupilem 600tke i nie stac mnie bylo na dwa auta.Samochod byl dobrze traktowany w rekach nowego wlasciciela, bo to kolega kupil, ale teraz znowu zostal sprzedany i jezdzi po Pulawach.
2.Tez mi szkoda, tego autka ale chcialem juz cos nowszego, bezpieczniejszego z poduszkami itp.
kris-tofer - Czw Paź 25, 2012 13:03
Pawkaz napisał/a: | bezpieczniejszego z poduszkami itp. |
bo te słupy to pojawiają się nie wiadomo skąd
Raptile - Czw Paź 25, 2012 15:41
Perez - Pią Paź 26, 2012 11:44
maniaq, niestety od jakiegoś czasu nie wychodzę z pracy, dlatego na spot też mogę wpaść po 22.
maniaq - Pią Paź 26, 2012 12:16
Moze w tym tygodniu ci sie uda podjechac wczesniej, moze wiecej osob tez dotrze, bo ja mam zamiar sie pokazac
Perez - Sob Paź 27, 2012 15:09
Staram się i wszystko na to wskazuje, że będę o 20
nosek1 - Sob Paź 27, 2012 17:47
Panie i panowie nie obrazicie się jak wpadne maluchem popatrzeć na wasze samochody od wiosny obiecuje poprawe i pojawienie się jakims R albo MG.Bedą na spocie fachowcy mający pojecie o mgf-ie bo mały biznes się szykuje na wiosne a niechce wstawiać go jakiemuś kowalowi,slusarzowi i lokalnemu usuwaczowi ciąż
Raptile - Sob Paź 27, 2012 17:56
krawaty wiążę , usuwam ciąże ! TANIO !
nosek1 - Sob Paź 27, 2012 18:08
"akcesoria, scyzoryki, złote łyżki i kolczyki... " ja na serio pytałem tylko że bardziej chodzi o usunięcie usterki w samochodzie a nie ciąży
Pawkaz - Sob Paź 27, 2012 19:23
nosek1 napisał/a: | Panie i panowie nie obrazicie się jak wpadne maluchem popatrzeć na wasze samochody |
Nie boj Zaby i wpadaj od razu na kryty
Gusiak - Sob Paź 27, 2012 22:40
Ley napisał/a: | Ja w tą niedzielę przyjadę coby dementować plotki o wszystkim co się nie wydarzyło na zlocie Zrobiłbym ciasto jakieś ale nie wiem czy będę miał czas na kuchenne rewolucje |
jak to babę - ciekawość mnie zżera chyba specjalnie przyjedziemy, żeby posłuchać o wydarzeniach na Zlocie
Ley, cos Ty nawywijał?
Joa - Sob Paź 27, 2012 22:46
Gosiu, zadajesz zle pytania
nie pytaj co nawywijal, a raczej czego nie nawywijal- inaczej wieczoru nie starczy
Gusiak - Sob Paź 27, 2012 22:49
Normalnie żałuję, że nas nie było
Ehhh..
Asiu, opowiesz ze szczegółami?
Joa - Sob Paź 27, 2012 22:55
tutaj to raczej nie
ale kiedys przy okazji chetnie
Ley - Nie Paź 28, 2012 10:19
Gusiak napisał/a: | Ley, cos Ty nawywijał? |
Ja? Nic nie nawywijałem - nie było tańców bo nie było muzyki Ale i tak było wesoło. Szkoda, że nie mogliście przyjechać
Aha, jest bardzo duża szansa, że obiecane ciasto zostanie przygotowane - ale nie spodziewajcie się luksusów ani fajerwerków... no może poza Markiem - on po zjedzeniu swojego kawałka może jak najbardziej spodziewać się fajerwerków
maciej - Nie Paź 28, 2012 10:20
Przy odrobinie szczęścia w wieszaniu szafek powinienem dotrzeć koło 21.
Hultajem, bo Rover wraca dziś beze mnie i bez zimówek z Olsztyna...
Mam nadzieję, że do popołudnia jednak się ten śnieg stopi...
maryba - Nie Paź 28, 2012 10:29
MaReK napisał/a: | Aparat i kamera też mają zwidy pijackie ?
|
..Marek ty sie chyba dopytywałeś o sceny na twoim aucie
a co do Leya - mój aparat wykazał ze był "w miarę" grzeczny
Ley - Nie Paź 28, 2012 12:19
maryba, widzę że też pretendujesz do wyróżnienia w postaci ciasta z niespodzianką
Na pierwszym zdjęciu prowadziliśmy dyskusję filozoficzną i jak widać wszyscy piją a ja jem wyłącznie owoce
A na drugim zdjęciu uwieczniony został moment, w którym schowany za kierownicą złodziej aut chciał uciec Marka MG, a my próbowaliśmy zastąpić mu drogę - samochód uderzył w nas a impet rzucił nas na maskę - cudem uniknęliśmy rozjechania!
maryba - Nie Paź 28, 2012 14:41
Ley napisał/a: | maryba, widzę że też pretendujesz do wyróżnienia w postaci ciasta z niespodzianką
Na pierwszym zdjęciu prowadziliśmy dyskusję filozoficzną i jak widać wszyscy piją a ja jem wyłącznie owoce
A na drugim zdjęciu uwieczniony został moment, w którym schowany za kierownicą złodziej aut chciał uciec Marka MG, a my próbowaliśmy zastąpić mu drogę - samochód uderzył w nas a impet rzucił nas na maskę - cudem uniknęliśmy rozjechania! |
tia .... a świstak siedzi i .... ciasto do piekarnika wsadza
Postaram się być - wszystkie zapasy bronków opróżniłem w ostatnich dwóch dniach to nie będę miał pokusy przed 20
Joa - Nie Paź 28, 2012 16:40
Ley napisał/a: | Na pierwszym zdjęciu prowadziliśmy dyskusję filozoficzną i jak widać wszyscy piją a ja jem wyłącznie owoce
A na drugim zdjęciu uwieczniony został moment, w którym schowany za kierownicą złodziej aut chciał uciec Marka MG, a my próbowaliśmy zastąpić mu drogę - samochód uderzył w nas a impet rzucił nas na maskę - cudem uniknęliśmy rozjechania! |
wyobrazni to Ci nie brak
mzas - Pią Lis 02, 2012 16:48
http://tvnwarszawa.tvn24....anni,65396.html --- Chyba w miejscu spotów spadł
Pawkaz - Pią Lis 02, 2012 17:02
mzas napisał/a: | Chyba w miejscu spotów spadł |
Po drugiej stronie ulicy.
|
|