Zobacz temat - Bemowo 28.10.2012 tradycyjnie 20.00

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - Bemowo 28.10.2012 tradycyjnie 20.00

Ley - Wto Paź 23, 2012 17:07

Ja w tą niedzielę przyjadę coby dementować plotki o wszystkim co się nie wydarzyło na zlocie :D Zrobiłbym ciasto jakieś ale nie wiem czy będę miał czas na kuchenne rewolucje ;)
maniaq - Wto Paź 23, 2012 21:08

no to jak LEY ciasto przywiezie, to musze sie za tydzien- niecaly juz- pojawic :D
Joa - Wto Paź 23, 2012 21:33

Ley napisał/a:
przyjadę coby dementować plotki o wszystkim co się nie wydarzyło na zlocie :D

a jak Ty chcesz cokolwiek zdementowac? ;> za duzo swiadkow :P

Ley - Wto Paź 23, 2012 21:41

Joa napisał/a:
a jak Ty chcesz cokolwiek zdementowac? ;> za duzo swiadkow :P

świadkami zajmie się ciasto ;)

Joa - Wto Paź 23, 2012 22:00

Ley napisał/a:
świadkami zajmie się ciasto ;)

mnie tak latwo nie przekupisz, a pamietaj, ze widzialam sporo ;)

Ley - Wto Paź 23, 2012 22:03

Joa napisał/a:
a pamietaj, ze widzialam sporo ;)

nic nie widziałaś - to były zwidy pijackie :D

Raptile - Wto Paź 23, 2012 22:12

Ley napisał/a:
nic nie widziałaś - to były zwidy pijackie
:lol:
Joa - Wto Paź 23, 2012 22:17

Ley napisał/a:
nic nie widziałaś - to były zwidy pijackie :D

Ty mi tu takich rzeczy nie wmawiaj :)
podwazasz moja wiarygodnosc cwanaku :P moze to i jest jakas strategia, ale pamietaj, ze sa zdjecia, filmy.. :D

MaReK - Sro Paź 24, 2012 16:51

Aparat i kamera też mają zwidy pijackie :D ?
Jak umrę po zjedzeniu ciasta, to materiały w nieobrobionej wersji wyciekną do sieci ;P

Ley - Sro Paź 24, 2012 16:59

MaReK napisał/a:
Jak umrę po zjedzeniu ciasta, to materiały w nieobrobionej wersji wyciekną do sieci ;P

Nie umrzesz - ale możesz przez kilka dni spędzać dużo więcej czasu Na Stanowisku Dowodzenia :twisted:

Pawkaz - Sro Paź 24, 2012 17:01

Ley napisał/a:
Na Stanowisku Dowodzenia

:twisted:

Dudek - Sro Paź 24, 2012 17:23

Bry wieczór :)

Widzę, że spoty dalej się odbywają i tak sobie myślę, że muszę się wreszcie pojawić po sporej przerwie (roku?).
Na pewno mnie jeszcze nie będzie w tę niedzielę, ale liczę, że wszystko pójdzie zgodnie z planem i pojawię się w kolejną :D

Ley - Sro Paź 24, 2012 18:11

Pawkaz napisał/a:
:twisted:

A Ty się nie hahaj tu tylko mów dlaczego żeś porzucił mój samochód :D

Dla Ciebie będzie ciasto z podwójną dawką dopalaczy :P

Pawkaz - Czw Paź 25, 2012 11:53

Ley napisał/a:
A Ty się nie hahaj tu tylko mów dlaczego żeś porzucił mój samochód

1.Nie porzucilem, a sprzedalem :razz: Zakupilem 600tke i nie stac mnie bylo na dwa auta.Samochod byl dobrze traktowany w rekach nowego wlasciciela, bo to kolega kupil, ale teraz znowu zostal sprzedany i jezdzi po Pulawach.
2.Tez mi szkoda, tego autka ale chcialem juz cos nowszego, bezpieczniejszego z poduszkami itp.

kris-tofer - Czw Paź 25, 2012 13:03

Pawkaz napisał/a:
bezpieczniejszego z poduszkami itp.

bo te słupy to pojawiają się nie wiadomo skąd ;)

Raptile - Czw Paź 25, 2012 15:41

:lol:
Perez - Pią Paź 26, 2012 11:44

maniaq, niestety od jakiegoś czasu nie wychodzę z pracy, dlatego na spot też mogę wpaść po 22.
maniaq - Pią Paź 26, 2012 12:16

Moze w tym tygodniu ci sie uda podjechac wczesniej, moze wiecej osob tez dotrze, bo ja mam zamiar sie pokazac ;)
Perez - Sob Paź 27, 2012 15:09

Staram się i wszystko na to wskazuje, że będę o 20
nosek1 - Sob Paź 27, 2012 17:47

Panie i panowie nie obrazicie się jak wpadne maluchem popatrzeć na wasze samochody :mrgreen: od wiosny obiecuje poprawe i pojawienie się jakims R albo MG.Bedą na spocie fachowcy mający pojecie o mgf-ie bo mały biznes się szykuje na wiosne a niechce wstawiać go jakiemuś kowalowi,slusarzowi i lokalnemu usuwaczowi ciąż :roll:
Raptile - Sob Paź 27, 2012 17:56

krawaty wiążę , usuwam ciąże ! TANIO ! :D
nosek1 - Sob Paź 27, 2012 18:08

"akcesoria, scyzoryki, złote łyżki i kolczyki... " :smile: ja na serio pytałem tylko że bardziej chodzi o usunięcie usterki w samochodzie a nie ciąży :mrgreen:
Pawkaz - Sob Paź 27, 2012 19:23

nosek1 napisał/a:
Panie i panowie nie obrazicie się jak wpadne maluchem popatrzeć na wasze samochody

Nie boj Zaby i wpadaj :wink: od razu na kryty :)

Gusiak - Sob Paź 27, 2012 22:40

Ley napisał/a:
Ja w tą niedzielę przyjadę coby dementować plotki o wszystkim co się nie wydarzyło na zlocie :D Zrobiłbym ciasto jakieś ale nie wiem czy będę miał czas na kuchenne rewolucje ;)

jak to babę - ciekawość mnie zżera :D chyba specjalnie przyjedziemy, żeby posłuchać o wydarzeniach na Zlocie :)

Ley, cos Ty nawywijał? ;>

Joa - Sob Paź 27, 2012 22:46

Gosiu, zadajesz zle pytania ;)
nie pytaj co nawywijal, a raczej czego nie nawywijal- inaczej wieczoru nie starczy ;) :D

Gusiak - Sob Paź 27, 2012 22:49

Normalnie żałuję, że nas nie było :/
Ehhh.. :(
Asiu, opowiesz ze szczegółami? ;>

Joa - Sob Paź 27, 2012 22:55

tutaj to raczej nie ;)
ale kiedys przy okazji chetnie :)

Ley - Nie Paź 28, 2012 10:19

Gusiak napisał/a:
Ley, cos Ty nawywijał? ;>

Ja? Nic nie nawywijałem - nie było tańców bo nie było muzyki :P :D Ale i tak było wesoło. Szkoda, że nie mogliście przyjechać :(

Aha, jest bardzo duża szansa, że obiecane ciasto zostanie przygotowane - ale nie spodziewajcie się luksusów ani fajerwerków... no może poza Markiem - on po zjedzeniu swojego kawałka może jak najbardziej spodziewać się fajerwerków :rotfl:

maciej - Nie Paź 28, 2012 10:20

Przy odrobinie szczęścia w wieszaniu szafek powinienem dotrzeć koło 21. ;)

Hultajem, bo Rover wraca dziś beze mnie i bez zimówek :( z Olsztyna...

Mam nadzieję, że do popołudnia jednak się ten śnieg stopi...

maryba - Nie Paź 28, 2012 10:29

MaReK napisał/a:
Aparat i kamera też mają zwidy pijackie :D ?

..Marek ty sie chyba dopytywałeś o sceny na twoim aucie

a co do Leya - mój aparat wykazał ze był "w miarę" grzeczny :)

Ley - Nie Paź 28, 2012 12:19

maryba, widzę że też pretendujesz do wyróżnienia w postaci ciasta z niespodzianką :rotfl:

Na pierwszym zdjęciu prowadziliśmy dyskusję filozoficzną i jak widać wszyscy piją a ja jem wyłącznie owoce :D

A na drugim zdjęciu uwieczniony został moment, w którym schowany za kierownicą złodziej aut chciał uciec Marka MG, a my próbowaliśmy zastąpić mu drogę - samochód uderzył w nas a impet rzucił nas na maskę - cudem uniknęliśmy rozjechania!

maryba - Nie Paź 28, 2012 14:41

Ley napisał/a:
maryba, widzę że też pretendujesz do wyróżnienia w postaci ciasta z niespodzianką :rotfl:

Na pierwszym zdjęciu prowadziliśmy dyskusję filozoficzną i jak widać wszyscy piją a ja jem wyłącznie owoce :D

A na drugim zdjęciu uwieczniony został moment, w którym schowany za kierownicą złodziej aut chciał uciec Marka MG, a my próbowaliśmy zastąpić mu drogę - samochód uderzył w nas a impet rzucił nas na maskę - cudem uniknęliśmy rozjechania!

tia .... a świstak siedzi i .... ciasto do piekarnika wsadza :)

Postaram się być - wszystkie zapasy bronków opróżniłem w ostatnich dwóch dniach to nie będę miał pokusy przed 20 :)

Joa - Nie Paź 28, 2012 16:40

Ley napisał/a:

wyobrazni to Ci nie brak :hahaha:

mzas - Pią Lis 02, 2012 16:48

http://tvnwarszawa.tvn24....anni,65396.html --- Chyba w miejscu spotów spadł
Pawkaz - Pią Lis 02, 2012 17:02

mzas napisał/a:
Chyba w miejscu spotów spadł

Po drugiej stronie ulicy.