Zobacz temat - [Rover 45 '03] Proszę o opinię

Forum Klubu ROVERki.pl

Chcę kupić ROVERka - [Rover 45 '03] Proszę o opinię

Yapsoon - Czw Gru 06, 2012 12:44
Temat postu: [Rover 45 '03] Proszę o opinię
Witajcie
od jakiegoś już czasu nieśmiało przeglądam ogłoszenia roverków, marząc że kiedyś trafię na tego jednego wymarzonego.
to forum przeglądam już ponad rok ale dołączyłem dopiero teraz, ponieważ w końcu znalazłem ogłoszenie które całkiem mi się podoba, no i samochód jest całkiem niedaleko mnie, a że nie powinno się kupować pod wpływem oczarowania, potrzebuje aby ktoś z twardym spojrzeniem rzucił okiem i ewentualnie ostudził moje zapędy.
Żeby było śmieszniej, to dodam jeszcze, że do tej pory szukałem rovera 45 po liftingu i z silnikiem diesla, a tu trzask prask kawałek zdjęcia i proszę bardzo już pisze na forum :)

Link do ogłoszenia

ps. gdzieś przeczytałem, że w silnikach benzynowych serii K, HGF trafia się zawsze, to tylko kwestia czasu - czy to prawda?

Pawkaz - Czw Gru 06, 2012 17:11

Yapsoon napisał/a:
ps. gdzieś przeczytałem, że w silnikach benzynowych serii K, HGF trafia się zawsze, to tylko kwestia czasu - czy to prawda?

MOze nie zawsze, ale często

greg-si - Pią Gru 07, 2012 09:35

Jeżdżę ponad 4 lata k-serią i hgf brak :)
Ciekawe czemu ten R nie ma wycieraczki z tyłu?

bociannielot - Pią Gru 07, 2012 13:44

Yapsoon napisał/a:
Żeby było śmieszniej, to dodam jeszcze, że do tej pory szukałem rovera 45 po liftingu i z silnikiem diesla
ja żeby było śmieszniej dodam, że taki silnik bardziej bym Ci polecił a nie jakieś tam hgf-y ;)
Bodziek85 - Pią Gru 07, 2012 18:07

ma klimatronika :D żadko kiedy sie zdarza

mi sie nie podoba tylny zderzak, cos za bardzo odstaje pod lampami,

chyba troche drogo za to wozidło :/