|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - 27.01.2013 - Warszawa Bemowo
MaReK - Nie Sty 27, 2013 13:52 Temat postu: 27.01.2013 - Warszawa Bemowo Kto będzie ?
Wiem, że Was sporo ma być, ale ja tak tylko napiszę, że mam:
1. Kalendarze dla wszystkich co kupili i zamówili
2. Filiżanki wylicytowane na allegro
3. Parasol wylicytowany na allegro
4. Naklejki pod tablicę
5. Wlepy klubowe żywiczne (małe: kolor, czarne, negatyw), (duże: kolor)
6. Nowe długopisy z logo ROVERki.pl
Pozdrawiam,
gumigon - Nie Sty 27, 2013 14:21 Temat postu: a godzina Swiezak jestem i godziny nie znam
Joa - Nie Sty 27, 2013 14:35
gumigon, 20.00 wiecej szczegolow tutaj: http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=21512
MaReK, mojego kalendarza nie musisz zabierac
Just4 - Nie Sty 27, 2013 14:48
Hej.... Podjechałabym na chwilę przywitać się i przedstawić, ale na szybko, bo deko chora jestem. gdzie i o której konkretnie będziecie?
pozdrawiam
[ Dodano: Nie Sty 27, 2013 14:48 ]
Nie doczytałam, że o 20... ok. to już wiem... ale planujecie na parkingu carrefour? czy raczej wolne powietrze przy CH Bemowo?
Pawkaz - Nie Sty 27, 2013 15:15
Just4 napisał/a: | ale planujecie na parkingu carrefour? czy raczej wolne powietrze przy CH Bemowo? |
Raczej parking Carrefour.Pod da grasso spotykamy sie jak jest cieplo na dworzu
Just4 - Nie Sty 27, 2013 15:38
Ok... do zobaczenia zatem
dudekmis - Nie Sty 27, 2013 15:41
Just4 napisał/a: | Hej.... Podjechałabym na chwilę przywitać się i przedstawić, ale na szybko, bo deko chora jestem. |
Spokojnie w razie czego troche cie ogrzejemy
Jest taka nie pisana tradycja ze nowe osoby przyjezdzaja z ciastem najlepiej wlasnej roboty
Just4 - Nie Sty 27, 2013 15:50
dudekmis napisał/a: |
Spokojnie w razie czego troche cie ogrzejemy |
Propozycja nie do odrzucenia ?
Jest taka nie pisana tradycja ze nowe osoby przyjezdzaja z ciastem najlepiej wlasnej roboty |
Zastanowię się nad ciastem... choć upiec sama już raczej nie zdążę
Pawkaz - Nie Sty 27, 2013 15:59
Just4 napisał/a: | choć upiec sama już raczej nie zdążę |
To najwyzej na kolejnego spota
Just4 - Nie Sty 27, 2013 16:03
Pawkaz napisał/a: | Just4 napisał/a: | choć upiec sama już raczej nie zdążę |
To najwyzej na kolejnego spota |
Umowa stoi
mzas - Nie Sty 27, 2013 18:53
Mnie dzisiaj nie bedzie. Od czwartku walcze z grypą :-( ..do zobaczenia na nastepnym.
pelson91 - Nie Sty 27, 2013 22:20
ahahah, miałem małe kazanie od Oli, że za często spoglądałem na nową koleżankę
Raptile - Nie Sty 27, 2013 22:26
I dobrze , gdzie sie paczujesz co ?
pelson91 - Nie Sty 27, 2013 22:30
jestem tylko facetem ^^
MaReK - Nie Sty 27, 2013 22:49
Miło było pomimo zimna zobaczyć tyle luda
Niestety musiałem spadać szybko, bo Violla i Ola się bardzo spieszyły do domu... podobno zimno było
pelson91 napisał/a: | że za często spoglądałem na nową koleżankę |
Pierniki chciałeś zachylić dla siebie... znamy Cię
Just4 na następny spot upiecz coś z jabłkami Może szarlotka
gumigon naprawiaj kompa i dokonaj formalności
Pozdrówki,
pelson91 - Nie Sty 27, 2013 22:53
MaReK napisał/a: | Pierniki chciałeś zachylić dla siebie... znamy Cię
|
pierniczki pierwsza klasa aż chrupały w zębach
Just4 - Nie Sty 27, 2013 23:25
MaReK napisał/a: |
Just4 na następny spot upiecz coś z jabłkami Może szarlotka |
Marek... z chęcią, ale na szarlotkę nie ma sezonu gdzie ja teraz antonówki dostanę ? No nie dostanę... niestety Trzeba zaczekać do sierpnia
Ale zamiast jabłek może śliwki?
pelson91 napisał/a: | ahahah, miałem małe kazanie od Oli, że za często spoglądałem na nową koleżankę |
Dobra dobra ... przyznaj, że chodziło wyłącznie o pierniczki .....
[ Dodano: Nie Sty 27, 2013 23:25 ]
A tak btw... fajnie było was spotkać i poznać.... tylko straszliwie spawało.....
pelson91 - Nie Sty 27, 2013 23:33
Just4 napisał/a: | Dobra dobra ... przyznaj, że chodziło wyłącznie o pierniczki ..... |
tak, wyobraziłem sobie Ciebie w fartuszku piekącą pierniczki Just4 napisał/a: | tylko straszliwie spawało..... | w lato jest najlepiej, ciepłe wieczory, zachody słońca można siedzieć i siedzieć. spoty trwają wtedy nawet do 23
Just4 - Nie Sty 27, 2013 23:38
pelson91 napisał/a: |
tak, wyobraziłem sobie Ciebie w fartuszku piekącą pierniczki |
To błąd...bo ja piekę pierniczki bez fartuszka
pelson91 - Nie Sty 27, 2013 23:42
i bądź tu człowieku grzeczny, ułożony, ustabilizowany i odpowiedzialny
Just4 - Nie Sty 27, 2013 23:50
pelson91 napisał/a: | :mrgreen:
i bądź tu człowieku grzeczny, ułożony, ustabilizowany i odpowiedzialny
|
oj tam oj tam.... doskonała okazja, by potrenować siłę woli
Do następnego... spadam spać
Dobranoc wszystkim
[ Dodano: Nie Sty 27, 2013 23:50 ]
p.s. dudekmis... ktoś coś mówił o ogrzewaniu w razie co.... i co? obiecanki cacanki....zmarzłam, jak diabli ...
dudekmis - Pon Sty 28, 2013 09:18
Just4 napisał/a: |
p.s. dudekmis... ktoś coś mówił o ogrzewaniu w razie co.... i co? obiecanki cacanki....zmarzłam, jak diabli ... |
nie zgłaszałas ze Ci zimno, a ja do wróżek nie należe żeby czytać w myślach
nstepnym razem trzeba podnieść rekę do góry i zgłosić zapotrzebowanie na gorącego ... albo poprostu ubrać sie ciepło a nie sexy tak ze niektórzy oka oderwac nie mogli
Just4 - Pon Sty 28, 2013 09:56
nie zgłaszałas ze Ci zimno, a ja do wróżek nie należe żeby czytać w myślach |
Nie zglaszalam,bo ja baaardzo cicha i niesmiala jestem
Milego dnia wszystkim:)
dudekmis - Pon Sty 28, 2013 12:18
to juz wiem dlaczego mialas takie opory z tymi pierniczkami na poczatek tu sie nie ma co wstydzic klubowicze to jedna wielka rodzina.
Just4 - Pon Sty 28, 2013 15:21
dudekmis napisał/a: | to juz wiem dlaczego mialas takie opory z tymi pierniczkami na poczatek tu sie nie ma co wstydzic klubowicze to jedna wielka rodzina. |
[ Dodano: Pon Sty 28, 2013 15:21 ]
P.s. Zapomnialabym...raz jeszcze dzieki za nasmarowanie zawiasow w tylnych drzwiach
MaReK - Pon Sty 28, 2013 15:26
pelson91 napisał/a: | w lato jest najlepiej, ciepłe wieczory, zachody słońca można siedzieć i siedzieć. spoty trwają wtedy nawet do 23 |
Bywają razy, że spot kończy się w poniedziałek o 6:00
Zwłaszcza wtedy, kiedy wymyślimy sobie misję z nagrywaniem filmów w mieście, sesjami zdjęciowymi albo wizytę w pubie
Just4 napisał/a: | Marek... z chęcią, ale na szarlotkę nie ma sezonu gdzie ja teraz antonówki dostanę ? No nie dostanę... niestety Trzeba zaczekać do sierpnia |
Skorzystaj ze spiżarni masterchefa
Poza tym jeśli nie szarlotka to może być coś innego... liczę na inwencję twórczą i jakieś miłe zaskoczenie
Just4 napisał/a: | To błąd...bo ja piekę pierniczki bez fartuszka |
Ale masz jakieś nakrycie głowy, co by nie leciały jakieś kłaki to wypieku
Just4 napisał/a: | A tak btw... fajnie było was spotkać i poznać.... tylko straszliwie spawało..... |
Miło było, ale krótko... Spawało, znaczy zimno było? Bez jaj... nie było nawet -20 Co to za zima?
pelson91 napisał/a: | i bądź tu człowieku grzeczny, ułożony, ustabilizowany i odpowiedzialny |
A próbowałeś być ?
Cytat: | p.s. dudekmis... ktoś coś mówił o ogrzewaniu w razie co.... i co? obiecanki cacanki....zmarzłam, jak diabli ... |
Cały dudekmiś... naobiecuje, naobiecuje, wykorzysta i ... tyle
dudekmis napisał/a: | albo poprostu ubrać sie ciepło a nie sexy tak ze niektórzy oka oderwac nie mogli |
Czyżbyś pisał o sobie? Byłeś ubrany sexy ?
Cytat: | Nie zglaszalam,bo ja baaardzo cicha i niesmiala jestem |
No... i jeszcze twierdzisz, że czerwone naklejki będą pasowały do Twojego koloru auta
Just4 napisał/a: | P.s. Zapomnialabym...raz jeszcze dzieki za nasmarowanie zawiasow w tylnych drzwiach |
W myśl słów "kto smaruje ten jedzie" ?
dudekmis - Pon Sty 28, 2013 17:31
MaReK napisał/a: | Cały dudekmiś... naobiecuje, naobiecuje, wykorzysta i ... tyle |
Nic mi na ten temat nie wiadomo
MaReK napisał/a: | Czyżbyś pisał o sobie? Byłeś ubrany sexy ? |
Z tej strony cię jeszcze nie znałem, ale poznać nie chce
Just4 - Pon Sty 28, 2013 18:07
Bywają razy, że spot kończy się w poniedziałek o 6:00
Zwłaszcza wtedy, kiedy wymyślimy sobie misję z nagrywaniem filmów w mieście, sesjami zdjęciowymi albo wizytę w pubie |
To już niech ta wiosna przychodzi
Ale masz jakieś nakrycie głowy, co by nie leciały jakieś kłaki to wypieku |
1. Powinnam się chyba obrazić za te kłaki
2. Z sanepidem masz coś wspólnego, że spodziewasz się znaleźć włosy w szarlotce...;)?
MaReK napisał/a: | Spawało, znaczy zimno było? Bez jaj... nie było nawet -20 Co to za zima? |
Ja jestem ciepłolubna i tyle...
MaReK napisał/a: | No... i jeszcze twierdzisz, że czerwone naklejki będą pasowały do Twojego koloru auta |
Oczywiście... do świateł stopu, jak ulał
pelson91 - Pon Sty 28, 2013 22:55
MaReK napisał/a: | A próbowałeś być ? |
Próbowałem nawet dobrze mi szło, do wczoraj
Just4 - Czw Sty 31, 2013 10:54
MaReK, skoro ja organizuje ciasto na nastepny SPOT,to moze zorganizuj plastiki co by bylo czym i na czym je zjesc ?...a nie łapkami z masek naszych aut ...co ty na to?
Pozdrawiam wszystkich roverzystow i roverzystki:)
Milego dnia
Pawkaz - Czw Sty 31, 2013 11:41
Just4 napisał/a: | a nie łapkami z masek naszych aut |
Ale tak to juz sie u nas odbywa
maryba - Czw Sty 31, 2013 12:07
No kurna ..jak nie przyjade to zawsze coś sie dzieje ..:)
Just4 - Czw Sty 31, 2013 12:43
Pawkaz napisał/a: | Just4 napisał/a: | a nie łapkami z masek naszych aut |
Ale tak to juz sie u nas odbywa |
A to ja przepraszam;)... To czyje auto robi za stol? Moje odradzam...jest pod ciaglym ostrzalem ptakow i maska nie nadaje sie do celow konsumpcyjnych....wszelkich...;)
Pawkaz - Czw Sty 31, 2013 13:01
Just4 napisał/a: | To czyje auto robi za stol |
Zazwyczaj kolegi MaReK
dudekmis - Czw Sty 31, 2013 22:50
Pawkaz napisał/a: | azwyczaj kolegi MaReK |
Chyba że żaba zamontuje na tylnej klapie stoliczek
Raptile - Czw Sty 31, 2013 23:33
dudekmis, mój lakier jest tak spolerowany że wszystko z niego zjeżdża
Just4 - Pią Lut 01, 2013 14:06
Raptile napisał/a: | dudekmis, mój lakier jest tak spolerowany że wszystko z niego zjeżdża |
Po co stoliczek? Wystarczy klapa i.... nowy spoiler... zatrzyma to co się zechce z niej zsunąć
[ Dodano: Pią Lut 01, 2013 14:06 ]
MaReK napisał/a: | No... i jeszcze twierdzisz, że czerwone naklejki będą pasowały do Twojego koloru auta |
MaReK.... jak na moje oko pasuje
MaReK - Pią Lut 01, 2013 20:36
A więc jednak masz czerwone!?
Wiesz, że była ostatnia sztuka i jak się okazało dwa dni później, zarezerwowana - zrywaj!
Just4 - Pią Lut 01, 2013 22:25
Tak... wzięłam czerwoną właśnie dlatego, że była jedna jedyna.... Nie lubię mieć tego co wszyscy, bo to nudne ... woziłam ją do wczoraj w schowku i jeśli była zarezerwowana trzeba było mówić od razu, a nie teraz jak już nakleiłam...
A teraz mi odpowiedz... wolisz zerwane czerwone naklejki czy ciasto??? Wybieraj
dudekmis - Pią Lut 01, 2013 23:43
Raptile napisał/a: | dudekmis, mój lakier jest tak spolerowany że wszystko z niego zjeżdża |
gwoździami przybijemy i bedzie dobrze
Just4 napisał/a: | Po co stoliczek? Wystarczy klapa i.... nowy spoiler... zatrzyma to co się zechce z niej zsunąć |
Do tego modelu ZS jest własnie taki duży i płaski spojler który służy bardzo dobrze jako stoliczek
Just4 napisał/a: | wzięłam czerwoną właśnie dlatego, że była jedna jedyna.... |
To jak była ostatnia to jaki kolor jest na dupce
Just4 napisał/a: | Nie lubię mieć tego co wszyscy, bo to nudne |
skąd ja to znam
Just4 - Sob Lut 02, 2013 00:08
dudekmis napisał/a: | To jak była ostatnia to jaki kolor jest na dupce |
Na dupce też czerwona, bo to dwupak był.... na przód i tył... jak każda przecież
Cytat: | dudekmis napisał/a: |
Just4 napisał/a:
Nie lubię mieć tego co wszyscy, bo to nudne |
skąd ja to znam |
Też tak masz ?
[ Dodano: Sob Lut 02, 2013 00:08 ]
dudekmis napisał/a: | Do tego modelu ZS jest własnie taki duży i płaski spojler który służy bardzo dobrze jako stoliczek |
To musi być naprawdę spore skrzydło skoro może robić za stolik
dudekmis - Sob Lut 02, 2013 00:30
Just4 napisał/a: | Na dupce też czerwona, bo to dwupak był.... na przód i tył... jak każda przecież |
Myslałem ze ostatnia 1 sztuka fakt to jest 2 pack
Just4 napisał/a: | Też tak masz ? |
A widziałaś drugie takie R jak moje w warszawie
Just4 napisał/a: | To musi być naprawdę spore skrzydło skoro może robić za stolik |
flaszka , popita, zagrycha i 10 kieliszków spokojnie sie mieści
Just4 - Sob Lut 02, 2013 00:43
A widziałaś drugie takie R jak moje w warszawie |
Kiedyś na Ostrobramskiej widziałam taki MAT... zwróciłam uwagę, bo to była dość niespotykana koncepcja... nie pamiętam tylko czy to była 200 czy 25... jeśli to byłeś Ty, to nie widziałam drugiego takiego, jak twój R ... jeśli nie, to cóż... gdzieś krąży podobny... długo masz ten mat? bo to było jakoś latem ubiegłego roku....
flaszka , popita, zagrycha i 10 kieliszków spokojnie sie mieści |
Czyli impreza nie musi wychodzić z garażu
pelson91 - Sob Lut 02, 2013 14:37
tak wygląda ten stolik:
Just4 - Sob Lut 02, 2013 15:23
A nie lepiej taki dwupoziomowy ? Na dole półeczka na sztućce ... A tak poważnie, to naprawdę przydałby się jakiś stolik
[ Dodano: Sob Lut 02, 2013 15:23 ]
A tak trochę z innej beczki... pelson91, słusznie zauważył ostatnio, że mi się coś tłucze w silniku. Zresztą nie jest jedyną osobą, która zwróciła mi na to uwagę ostatnimi czasy. Nie traktowałam tego poważnie, bo specyficzne cykanie słyszałam odkąd mam moje auto i choć dźwięk jego silnika zawsze wydawał mi się dziwny, to jako laik zwyczajnie przyjęłam, że tak musi być i już. Zwłaszcza, że przed i po remoncie brzmiał tak samo. Miałabym prośbę... Czy moglibyście na następnym SPOTcie komisyjnie posłuchać jak mój silnik gra i podpowiedzieć co może być nie tak i gdzie polecalibyście sprawdzić co się dzieje...? Nie chcę by znów moje auto umarło na amen gdzieś na zakręcie, na lewym pasie i pod górkę... jak przy ostatniej awarii...
Będę wdzięczna... Da radę?
p.s. Chwilowo mój R jest serii ".5", bo mi się dwójeczka odkleiła. Czym mogę ją przykleić, żeby nie zniszczyć karoserii i żeby mi się zaraz nie odkleiła? Trochę boję się użyć zwykłego super glue.... a jak na złość nie mam akurat pod ręką żadnego faceta, co by na niego zwalić tę robotę
dudekmis - Sob Lut 02, 2013 17:44
Just4 napisał/a: | Kiedyś na Ostrobramskiej widziałam taki MAT... zwróciłam uwagę, bo to była dość niespotykana koncepcja... nie pamiętam tylko czy to była 200 czy 25... jeśli to byłeś Ty, to nie widziałam drugiego takiego, jak twój R ... jeśli nie, to cóż... gdzieś krąży podobny... długo masz ten mat? bo to było jakoś latem ubiegłego roku.... |
Projekt zaczęty był w lipcu 2011 r, a na ostrobramskiej mogłaś mnie widzieć bo czasami sie tam pokazuje. Więc stawiam ze to byłem ja i dale zostanę w przekonaniu że jestem jedyny
Just4 napisał/a: | Miałabym prośbę... Czy moglibyście na następnym SPOTcie komisyjnie posłuchać jak mój silnik gra i podpowiedzieć co może być nie tak i gdzie polecalibyście sprawdzić co się dzieje...? |
Polecam uśmiechnąć sie do dr. Marian klubowego mechanika
Just4 napisał/a: | Czym mogę ją przykleić, żeby nie zniszczyć karoserii i żeby mi się zaraz nie odkleiła? |
robi się to przeważnie na taśme 2 stronną dostępna w każdym hipermarkecie budowlanym.
Just4 napisał/a: | a jak na złość nie mam akurat pod ręką żadnego faceta, co by na niego zwalić tę robotę |
kilku sie może znajdzie na spocie w niedziele.
Just4 - Sob Lut 02, 2013 18:20
dudekmis napisał/a: | i dale zostanę w przekonaniu że jestem jedyny |
Dobrze dobrze Duduś ... niech i tak będzie misiu pluszowy ....
dudekmis napisał/a: | Polecam uśmiechnąć sie do dr. Marian klubowego mechanika |
Do kolegi mariusz418 w sensie? Czy może coś źle zapamiętałam ?... tyle wrażeń na tym moim pierwszym zlocie, że pamięć fiksuje
[ Dodano: Sob Lut 02, 2013 18:20 ]
dudekmis napisał/a: | przeważnie na taśme 2 stronną |
Dzięki taką akurat posiadam ... to idę przyklejać
dudekmis - Sob Lut 02, 2013 18:31
Just4 napisał/a: | Do kolegi mariusz418 w sensie? |
Tak
Just4 napisał/a: | Dzięki taką akurat posiadam ... to idę przyklejać |
i juz facet nie potrzebny ...
Just4 napisał/a: | przeważnie na taśme 2 stronną |
tylko taką na piance nie taką zwykłą
Just4 - Sob Lut 02, 2013 22:24
dudekmis napisał/a: | i juz facet nie potrzebny ... |
oj potrzebny ... mam jeszcze antenkę, którą niechcący zgarnęłam ze śniegiem i nijak nie idzie jej zamocować... przynajmniej ja nie potrafię
dudekmis napisał/a: | tylko taką na piance nie taką zwykłą |
ano nie zwykłą... taką:
[ Dodano: Sob Lut 02, 2013 22:24 ]
dudekmis,
dzięki za podpowiedzi
Dobranoc
dudekmis - Sob Lut 02, 2013 22:34
Just4 napisał/a: | dzięki za podpowiedzi |
2 kawałki ciasta dla mnie
choć powiem Ci że czarna była by lepsza bo białą bedzie widać spod znaczka
Just4 - Sob Lut 02, 2013 22:44
Miałam niestety tylko białą.... jutro poddam wynik ocenie, ale chyba nie wyszło tak źle
Z daleka nie widać... trzeba się naprawdę dobrze przyjrzeć, by dostrzec, że 2 była doklejana na białej...
maryba - Nie Lut 03, 2013 10:53
tak sie ten post przeciągnął że nie ma sensu nowego zakładać na tą niedziele
Marek jak będziesz dzisiaj weź kalendarz - ja się pojawię
|
|