|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R 214i]jak naprawic zew. lusterko
BIPOP84cieszyn - Sro Sty 30, 2013 16:34 Temat postu: [R 214i]jak naprawic zew. lusterko WITAM.MAM PROBLEM PODCZAS ODSNIEZANIA UDERZYLEM W LEWE ZEW LUSTERKO I PRZESTAWILEM SAMO LUSTRO W LUSTERKU, NIE UMIEM GO DOBRZE NASTAWIC:( NIEWIEM TEZ CZY DA SIE TO NAPRAWIC CZY TRZEBA WYMIENIC CALE LUSTERO..JESLI SIE DA NAPRAWIC TO PROSZE O JAKIES INFO W TEJ SPRAWIE JAKIM SPOSOBEM MOZNA TO ZROBIC.. POZDRAWIAM
kruszan - Sro Sty 30, 2013 16:39
Kolego po pierwsze nie krzycz na Nas (wyłącz funkcję Caps Lock)!
Lustro w lusterku możesz ustawić tak samo jak je przestawiłeś, delikatnie rękoma. Opisz w czym problem, czy nie da się ustawić bo po Twoim "odśnieżaniu" mechanizm w środku trzymający wkład lusterka się uszkodził, czy jest po prostu zimno/wszystko zmarzło i ciężko Ci dobrać odpowiednie ułożenie dla lustra?
BIPOP84cieszyn - Sro Sty 30, 2013 16:46
nie nie jest zamarzniete.a jest usatione na dol i probowalem je sam nastawic delikatnie ale ciagne sie tak jakby odgina naten dol i niechce zaskoczyc zeby pozostalo w ustalonej pozycji
[ Dodano: Sro Sty 30, 2013 16:46 ]
prawdopodobnie mechanizm sie uszkodzil i jak go naprawic tzn czy sie jakos da...
kruszan - Sro Sty 30, 2013 17:42
Strasznie się to czyta, ortografia i interpunkcja. Bo ciężko się połapać, o co tak na prawdę chodzi...
Harry - Sro Sty 30, 2013 18:33
linki może strzeliły
BIPOP84cieszyn - Czw Sty 31, 2013 09:56
TY KRUSZAN NIE BADZ KUR... TAKI DO PRZODU BO CIE Z TYLU ZABRAKNIE!!COS TY NAUCZYCIEL POLSKIEGO JEST CZY CO ZEBYS W ODP NA MOJE PYTANIE UWAGE MI ZWRACAL!!PATRZ NA SIEBIE A NIE WYTYKAJ BLEDOW I TO W PISOWNI!!PYTANIE DOBRZE NSPISALEM TYLKO MOZE TY JESTES JAKIS INNY ZE NIE UMIESZ GO ZROZUMIEC?!I CO O MA DO RZECZY CZY PISZE MALYMI CZY DUZYMI LITRAM!
[ Dodano: Czw Sty 31, 2013 09:56 ]
Harry a powiedz mi da sie jakos to naprawic czy trzeba nowe lusterko zamontowac?jesli da sie to jakos pochytac samemu to prosze napisz mi jak.dzieki
Adrian - Czw Sty 31, 2013 10:16
BIPOP84cieszyn,
Za ubliżanie innym uczestnikom dyskusji oraz niereagowanie na prośby moderatora dostajesz ostrzeżenie. Zapoznaj się z zasadami netetykiety (CAPS Lock), przeczytaj ze zrozumieniem Regulamin Forum....i stosuj go...
Harry - Czw Sty 31, 2013 12:21
BIPOP84cieszyn napisał/a: | Harry a powiedz mi da sie jakos to naprawic czy trzeba nowe lusterko zamontowac?jesli da sie to jakos pochytac samemu to prosze napisz mi jak.dzieki |
ja kupiłem całe lustro. Najlepiej odkręć lustro całe, do ciepłego pomieszczenia u tam rozbierz sobie obudowę i będziesz wiedział co i jak
kruszan - Czw Sty 31, 2013 18:54
BIPOP84cieszyn napisał/a: | TY KRUSZAN NIE BADZ KUR... TAKI DO PRZODU BO CIE Z TYLU ZABRAKNIE!!COS TY NAUCZYCIEL POLSKIEGO JEST CZY CO ZEBYS W ODP NA MOJE PYTANIE UWAGE MI ZWRACAL!!PATRZ NA SIEBIE A NIE WYTYKAJ BLEDOW I TO W PISOWNI!!PYTANIE DOBRZE NSPISALEM TYLKO MOZE TY JESTES JAKIS INNY ZE NIE UMIESZ GO ZROZUMIEC?!I CO O MA DO RZECZY CZY PISZE MALYMI CZY DUZYMI LITRAM! |
nie jestem nauczycielem, ale nawet gdybym był nie miało by to nic do rzeczy, pisząc cokolwiek na forum lub w innym publicznym miejscu powinno przestrzegać się zasad ortografii i poprawnej pisowni, świadczy to o Tobie i Twoim szacunku dla innych użytkowników forum! Jeśli nie masz zamiaru dostosować się do regulaminu forum, oraz do ogólnie przyjętych zasad kultury, pisowni i zachowania to nie nadajesz się do brania udziału w takich miejscach jak forum.
W ostatnim poście naliczyłem tak dużo błędów interpunkcyjnych i ortograficznych, że po 10 nie chciało mi się już liczyć dalej, jeden dwa mogą się zdarzyć każdemu, ale powtarzam, pisz zrozumiale i poprawnie, szanuj i siebie i innych, którzy chcą Ci pomóc, ale najpierw muszą to odczytać.
Pozdrawiam.
komoss - Czw Sty 31, 2013 19:41
Lusterko to najgorsza część w aucie do naprawy jaka może być a jak jest w elektryce to już wogóle.Ja swoje naprawiałem zajeło mi to prawie pół dnia i cierpliwość.Jeżeli się na tym nie znasz to lepiej kup sobie nowe lub jakies używane bo rozebrac lusterko jest latwo ale naprawić go i poskładać to juz musisz mieć fach w ręce.Doświadczeni wiedza o czym mówie
|
|