Zobacz temat - [R600sdi]Chip tuning

Forum Klubu ROVERki.pl

Tuning mechaniczny - [R600sdi]Chip tuning

johnypepelos - Pon Lut 18, 2013 22:23
Temat postu: [R600sdi]Chip tuning
Witam, otóż na aledrogo :razz: pojawiła się ot taka aukcja: http://allegro.pl/chiptun...3039386699.html
Czy ktoś z szanownych kolegów miał już z takim czymś doczynienia? Proszę o opinie czy jest to warte swojej ceny???
Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam

Balas87 - Pon Lut 18, 2013 22:27

ciekawe to jest :D ale czy to działa ??
Brt - Pon Lut 18, 2013 22:55

zrób sobie to:

http://forum.roverki.eu/v...&highlight=7pln

a zaoszczędzoną kasę przepij, przepuść przez wtryskiwacze w silniku albo wpłać na konto klubu ;)

Adsik - Pon Lut 18, 2013 23:18

To jest tak głupie, że aż szkoda gadac. To nie jest nic warte. Jeśli cos jest do wszystkiego, to jest do niczego. Bez regulacji komputerowej pod konkretny pojazd, nie osiągnie się zbyt wiele.
johnypepelos - Wto Lut 19, 2013 07:57

Brt, czytałem już kiedyś ten temat :roll: i skoro mowa o tym, to mam pytanie: jak ci to działa po tylu latach? albo przez jaki czas to używałeś bo widzę, że SDi juz nie masz?
kruszan - Wto Lut 19, 2013 08:55

johnypepelos napisał/a:
Brt, czytałem już kiedyś ten temat :roll: i skoro mowa o tym, to mam pytanie: jak ci to działa po tylu latach? albo przez jaki czas to używałeś bo widzę, że SDi juz nie masz?

podepnę się:

to raczej używasz selektywnie w momencie kiedy potrzebujesz, np. przy wyprzedzaniu zatwardziałych zawodników itp. nie jest to zbyt zdrowe do jazdy non stop, chip choć nieporównywalnie droższy różni się od "PowerBatona" w wielu względach, tutaj mamy tylko takie małe "przekłamanie dawki". Jeśli nie potrzebujesz cudów, lub nie chcesz zbędnie wydawać pieniędzy to warto taką puszkę montować, różnica z włączonym/wyłączonym jest wyczuwalna od razu, wiec działa :)

Adrian - Wto Lut 19, 2013 10:27

Panowie,
O magicznych pudełkach sprzedawanych ma portalach aukcyjnych, dodających koni i niutonów są już tematy na Forum. :wink: Proszę korzystać z tych tematów.