|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Zloty ogólnopolskie - Podziekowania za urodziny klubu w Krakowie 2013
maniaq - Pon Mar 04, 2013 12:26 Temat postu: Podziekowania za urodziny klubu w Krakowie 2013 Podziekowania za zorganizowanie imprezy zarzadowi i osobom, ktore do tej organizacji sie przyczynily
Impreza byla udana, milo bylo spotkac i nowych i starych
UWAZAJCIE... zdjecia sie zgrywaja
walkie - Pon Mar 04, 2013 12:33
a się dołączę, a co
już odespałam, wczoraj trochę w autobusie, wieczorem razem z kurami zasnęłam i dziś czuję się wybornie
a impreza bardzo udana, sympatycznie było spotkać się ze starymi i nowymi.
i jeszcze fajny wypad do muzeum, dawno bardzo w nim byłam, jeszcze przed remontem i teraz zrobiło na mnie spore wrażenie
Riko - Pon Mar 04, 2013 15:43
Pytanko kiedy zdjęcia bedą ze Zlotu ? bo umieram z ciekawości
Kozik - Pon Mar 04, 2013 16:56
ja również dziękuję za spotkanie było jak zwykle miło i smacznie
Raptile - Pon Mar 04, 2013 17:59
Fajnie było spotkać znajome mordki dzięki za miło spędzony czas
tuners - Pon Mar 04, 2013 21:07
Miło było, szkoda że tak szybko się skończyło . Mam nadzieje ze wszyscy cało zajechali
Remigiusz - Pon Mar 04, 2013 21:09
Gdzie foty z spotkania Fajne było się znów z ludźmi zobaczyć i porozmawiać Szalu nie było jak dla mnie
emes - Wto Mar 05, 2013 13:10
Dajcie jakieś zdjęcia
Remigiusz napisał/a: | Szalu nie było jak dla mnie |
Bo pewnie pisaków nie zabrałeś
dzieju - Wto Mar 05, 2013 13:22
Ja rowniez dziekuje bylo miło ..
Pomijajac ciezki stan Walkie i Goni :D dzieki zapleczu jaki odkryła Walkie w domu
Calujacych facetów innych facetów w szyje , losowania , atrakcji na trasie (pompka paliwa w r75 po lifcie, albo sprzeglo w ZR ), dobry tort , kosztorys wypadu do USA Maniaq i wiele innych ciekawych sytuacji ale to juz tajemnica tych co sie zjawili
walkie - Wto Mar 05, 2013 14:37
dzieju napisał/a: | Pomijajac ciezki stan Walkie i Goni dzieki zapleczu jaki odkryła Walkie w domu |
wielkie mi halo
a tort był z kawą, był ble ale dziękuję wszystkim, któzy mi dali obskubać swój marcepan
Kozik - Wto Mar 05, 2013 16:07
tuners - Sob Mar 09, 2013 14:07
Kiedy beda zdjecia?
kruszon - Sob Mar 09, 2013 16:28
Fotki Click!
Zero obrobki - brak czasu. Zdazylem tylko odsiac, bo nie wiem czy wszystko nadaje sie do pokazywania
Pozdrawiam
Maverik - Sro Mar 20, 2013 11:43
No i ja po dlugim czasie nieobecnosci nakresle kilka zdan
Dzieki za mila impreze i dzieki za klubowe asistance podczas awari samoregulatora sprzegla w mojej Zrce
Dzieki za pomoc i pilotowanie mnie do domu i pomysl wrzucania biegow bez sprzegla udalo sie i to najwazniejsze wiec wielkie podziekowania dla Siemiona i Haszczyca za starania i poswiecenie no i dla Firq-a za szybka realizacje zamowionej czesci ---Zr juz zyje i ma sie dobrze
Impreza udana jak tylko znajde czas to wrzuce fotki bo widze ze zaraz ktos kogos pocwiartuje z tej ciekawosci -musze je przebrac i zrobic jakis folderek takich najlepszych
Jeszcze raz dzieki wszystkim za mile spotkanie i do nastepnego razu
Remigiusz - Sro Mar 20, 2013 18:56
Nikt fotek nigdzie nie wrzucił ? Maniaq tylko dodał jedynie galerie zdjęć
MaReK - Sro Mar 20, 2013 22:41
Maverik był typowany na reportera Szkoda, że zwinął się wcześniej
Maver ftp czeka na Ciebie Wrzuć fotki... nie musisz ich obrabiać
Maverik - Sro Mar 20, 2013 23:30
Jak wcześniej jak siedziałem do końca i wracałem z Siemionem do domku
Marek odezwij sie na pw i napisz mi tam co i jak z tymi zdjęciami i mam nadzieje ze płytkę z toruńskimi fotkami przekazano ci
MaReK - Sro Mar 20, 2013 23:31
Tak. Przekazano, ale nie wiem czy się nie pomyliłeś... bo generalnie sporo tu Twoich zdjęć i jakiś dziewczyn... swoją drogą, całkiem całkiem
Maverik - Sro Mar 20, 2013 23:51
Wiesz juz teraz sam nie ogarniam co i jak wyslij mi na pw dokladnie gdzie mam ci to zgrac i zaraz bede dzialal
tuners - Czw Mar 21, 2013 07:30
Remigiusz napisał/a: | Nikt fotek nigdzie nie wrzucił ? Maniaq tylko dodał jedynie galerie zdjęć |
Gdzie ta galeria?
|
|