|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R214] Nakładki nadkola z Rovera Streetwise
Kobem - Sob Mar 23, 2013 11:15 Temat postu: [R214] Nakładki nadkola z Rovera Streetwise Czy nakładki na nadkola z Rovera Streetwise będą pasowały do R200 RF ?
Wiem że na nakładkach są mocowania które myślę ze nie problem wyłamać a same nakładki na stałe przymocować porządnym klejem.
Jednak chodzi mi czy one będą pasowały do blachy ? Niby jak na moje oko to auta wyglądają niemal tak samo
Oraz czy wie ktoś może jaka jest szerokość tych nakładek w dolnej części przy nadwoziu ?
leszczu - Sob Mar 23, 2013 11:40
Powinny pasować, ale reki nie dam uciąć.
Kobem - Sob Mar 23, 2013 12:02
Ok udało mi się dodzwonić do sprzedawcy tych nakładek i niestety nie pasują
chudson - Sob Mar 23, 2013 15:38
A sprzedawca wiedział co mówi ? Bo tak jak napisałeś trzeba by je na klej a nie na orginalne mocowania założyć. Może dlatego sprzedawca powiedział ,żę nie pasują w znaczeniu Plug and Play ?
tuners - Nie Mar 24, 2013 06:53
Pasują nadkola ze streetwieśka zobacz tematy w tuningu wizualnym, ale nie będą ci się pokrywać że zderzakami bo tam są jakby na stale w zderzaku
A żeby zamontować to albo dziurki powiercic na mocowania albo silikon
Kobem - Nie Mar 24, 2013 22:33
tuners napisał/a: | Pasują nadkola ze streetwieśka zobacz tematy w tuningu wizualnym, ale nie będą ci się pokrywać że zderzakami bo tam są jakby na stale w zderzaku
A żeby zamontować to albo dziurki powiercic na mocowania albo silikon |
własnie nic nie znalazlem tam o takich manewrach, a ciekaw jestem jakby sie to prezentowalo, a dopasowac zderzak to juz wieksza sztuka ? czy da rade bez problemowo ?. Ma ktos pozyczyc taka nakladke we Wrocku bym przymierzyl hehe
brkzzz - Nie Mar 24, 2013 23:48
Kobem napisał/a: | a dopasowac zderzak to juz wieksza sztuka ? czy da rade bez problemowo ? |
Zależy który Tylny na 99% bez problemu da się przykręcić. Za przedni opłaca się brać, jeśli ma się lakiernika i spawacza plastiku w rodzinie
tuners - Pon Mar 25, 2013 08:25
Jest cała przekładka ze zwykłego zra na body streetwise i uglebiony , wygląd kozacki
Tutaj rodzynek
Jest jeszcze możliwość kupna dokładek dedykowanych
Oczywiście z UK
Wygląd pózniej taki
Kobem - Pon Mar 25, 2013 10:49
[quote="brkzzz"][quote="Kobem"]a dopasowac zderzak to juz wieksza sztuka ? czy da rade bez problemowo ?[/quote]
Zależy który Tylny na 99% bez problemu da się przykręcić. Za przedni opłaca się brać, jeśli ma się lakiernika i spawacza plastiku w rodzinie [/quote]
właśnie o tylny mi chodziło 99% a ten 1% na czym sie zgubił ?
A jest tutaj jakis posiadacz streetwise i moze powiedziec jakie szerokie sa te nakładki z tyłu przy nadwoziu ? albo ktoś tak na oko wie ile one mają ?
|
|