Zobacz temat - 14.04.2013-Warszawa Bemowo

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - 14.04.2013-Warszawa Bemowo

Pawkaz - Sob Kwi 13, 2013 07:40
Temat postu: 14.04.2013-Warszawa Bemowo
Kto planuje sie pojawić ? Może by tak od razu przy Da grasso ? :wink:
Just4 - Sob Kwi 13, 2013 11:46

Ja bym się z chęcią zjawiła... w końcu jest cieplej :)
Malwi - Sob Kwi 13, 2013 18:44

Ja tez pewnie sie zjawie :)
kris-tofer - Sob Kwi 13, 2013 22:16

Ja przyjadę szwedem :D
maniaq - Sob Kwi 13, 2013 22:19

Jak skończę turniej odpowiednio wcześniej to na pewno przewietrzę ZS-a :D
Wizard_gp - Nie Kwi 14, 2013 16:42

Z rana miałem dylemat czym przyjechać, motocyklem czy Roverkiem. Ale już nie mam tego problemu bo przyjechał do mnie kumpel i wypiliśmy po browarku (w sumie 5) więc mnie nie będzie :)
pelson91 - Nie Kwi 14, 2013 16:47

a ja dzis juz czuje sie zupelnie niezle i tez sie przyturlam moze ;)
WitekWawa - Nie Kwi 14, 2013 16:57

ok, ja też postaram się przyjechać :)
maciej - Nie Kwi 14, 2013 19:09

Ja już jestem przed Da Grasso, ale dziś Czeszką, bo Roverek do jutra u Mariusza. ;)

[ Dodano: Nie Kwi 14, 2013 20:09 ]
Jednak kryty. ;)

pelson91 - Nie Kwi 14, 2013 21:40

widać, że wiosna przyszła, sporo ludzi ;) i to lubię
maniaq - Nie Kwi 14, 2013 22:13

Ja dzis niestety na krotko, czekam na cieple dni, zeby pod da grasso po spotowac :D

Za tydzien moze na dluzej sie uda ;)

PADL pomysl by zrobic w tygodniu spot zdjeciowy w nocy gdzies w W-wie :) pojezdzic i obfocic auta - do obgadania, rzucam tylko haslo :D

Just4 - Pon Kwi 15, 2013 08:00

pelson91 napisał/a:
widać, że wiosna przyszła, sporo ludzi ;) i to lubię

pelson, jaka wiosna... toż w tyłek zimno, jak w grudniu ;) ...musiałam wczoraj grzac rufę w domu.... chyba poczekam na te obiecywane 24st ;)

Malwi - Pon Kwi 15, 2013 12:20

Zgadzam sie, ze bylo zimno :) dramat... ;)
Raptile - Pon Kwi 15, 2013 13:41

maniaq napisał/a:
Ja dzis niestety na krotko, czekam na cieple dni, zeby pod da grasso po spotowac :D

PADL pomysl by zrobic w tygodniu spot zdjeciowy w nocy gdzies w W-wie :) pojezdzic i obfocic auta - do obgadania, rzucam tylko haslo :D

Jestem za ;)

[ Dodano: Pon Kwi 15, 2013 14:41 ]
Malwi, w klapeczkach tez by było mi zimno ;]

Pawkaz - Pon Kwi 15, 2013 15:50

Malwi napisał/a:
Zgadzam sie, ze bylo zimno dramat...

Dobrze, ze nie posłchałem sie Ciebie i nie załozyłem "wiosennej" kurtki :mrgreen: :razz:

kris-tofer - Pon Kwi 15, 2013 16:24

Just4 napisał/a:
...musiałam wczoraj grzac rufę w domu....

a to Ci dopiero heca, Just4 mieszka na statku, przypuszczam, że może to być jakiś okręt wojenny, a na rufie może być też sporo luf armatnich ;)

Just4 - Pon Kwi 15, 2013 18:12

:razz:
kris-tofer napisał/a:

a to Ci dopiero heca, Just4 mieszka na statku, przypuszczam, że może to być jakiś okręt wojenny, a na rufie może być też sporo luf armatnich ;)

Nie wojenny, tylko tankowiec ;) Ale rufa chuda i trzeba ją czasem grzać, bo ma słabą izolację termiczną.... :P

Malwi - Pon Kwi 15, 2013 18:27

Pawkaz napisał/a:
Malwi napisał/a:
Zgadzam sie, ze bylo zimno dramat...

Dobrze, ze nie posłchałem sie Ciebie i nie załozyłem "wiosennej" kurtki :mrgreen: :razz:

Bardzo smieszne! :P

pelson91 - Pon Kwi 15, 2013 21:34

ah wy kobitki zmarźluchy jesteście :D

[ Dodano: Pon Kwi 15, 2013 22:34 ]
maniaq napisał/a:

Jestem za, chętnie włączę się do projektu :D

Joa - Pon Kwi 15, 2013 21:52

Cytat:

widac nie umiecie ich rozgrzac :P

Malwi - Pon Kwi 15, 2013 22:07

Raptile napisał/a:
maniaq napisał/a:

Jestem za ;)

[ Dodano: Pon Kwi 15, 2013 14:41 ]
Malwi, w klapeczkach tez by było mi zimno ;]

Haha :D nastepnym razem ogarne inne cichobiegi :)

[ Dodano: Pon Kwi 15, 2013 23:07 ]
Joa napisał/a:
Cytat:

Całkowicie sie z Toba zgadzam! :D

pelson91 - Pon Kwi 15, 2013 23:53

Joa napisał/a:
nie umiemy lub nie możemy (mi np zabrania moja Pani ;] )
Just4 - Wto Kwi 16, 2013 08:27

pelson91 napisał/a:
(mi np zabrania moja Pani ;] )

Że Ola?;)
Tez bym nie pozwoliła, dlatego ja nie wymagam :P

kruszon - Sro Kwi 17, 2013 17:23

Moi drodzy, ja w sprawie propozycji o ktorej pisał maniaq. Proponuję jutro w godzinach 20-21 się sportkać gdzieś na mieście w okolicach centrum i współnie udać na jakiś plener nocny. Pogoda wieczorem ma byc fajna i dosc cieplo, potem moze padac

co tez moze fotkom dodac smaczku. Jak bedzie lalo przeniesiemy sie na jakis parking i tam tez mozna dzialac.

Co Wy na to.

Pozdrawiam

Raptile - Sro Kwi 17, 2013 17:30

ja odpadam w tych godzinach koncze o 22
kruszon - Sro Kwi 17, 2013 17:32

Raptile, nie sadze zebysmy skonczyli przed 22... wiec zawsze zdazysz podjechac na myjke i dobic do nas. :)
pelson91 - Sro Kwi 17, 2013 17:41

spoko pomysł :) jak będą jakieś szczegóły dotyczące miejsca spotkania dokładnego i godziny to będzie super.

ja się piszę.

jdariusz - Sro Kwi 17, 2013 17:59

Ja też się pojawię, czekam na więcej info.
Malwi - Sro Kwi 17, 2013 19:40

Rownież chetnie sie zjawie :)
MaReK - Sro Kwi 17, 2013 19:48

Ja do 23:00 siedzę w pracy i nie wiem czy uda mi się wyrwać ;)
Jak się uda, to pewnie zaraz dowie się o tym Violla i będzie mi kazała wracać natychmiast do domu ;D

kruszon - Sro Kwi 17, 2013 21:01

Rozmawiałem przed chwilą z Maniakiem. Wymiekl chlopak czasowo, a jest jednak to m.in. jego pomysl, a ze przy okazji jest jenym z glownych fotomistrzow to fajnie gdyby nas wspieral. Maniaq daj sie wykorzystac! ;) W zwiazku z tym przekladamy akcje na przyszly tydzien. Temat poruszymy na spocie. Przy okazji mozna obgadac fajne loklizacje i dokladnie sie umowic co gdzie i jaki plan.

<Violla_nie_czytaj>
MaReK, juz my znajdziemy na Violke sposoby... :)
</Violla_nie_czytaj> ;)

Moze zabralbys Violle kiedys a przynajmniej z samochodu wypuscil czasem :P

Wstepnie pomysl jest taki zeby spotkac sie na Placu Teatralnym - to dosc wdzieczne miejsce na fotki i po zrobieniu kilku foteczek udac sie w inne np. Plac Pilsudskiego, Karowa + jeszcze kilka bardziej nowoczesnych lokalizacji sie znajdzie. Wymyslajcie i dzielcie sie albo sie nie dzielcie ale myslcie o lokalizacjach. Pamietajcie ze najpewniej bedzie ciemno, wiec dobrze gdyby byly jakos w miare ladnie oswietlone. Myslcie tez o fajnie wygladajacych tlach i pamietajcie ze policja dla nas nie zamknie glownych arterii wiec fotki na srodku Swietokrzyskiego odpadaja :)

Pozdrawiam

walkie - Sro Kwi 17, 2013 21:21

kruszon napisał/a:
i pamietajcie ze policja dla nas nie zamknie glownych arterii wiec fotki na srodku Swietokrzyskiego odpadaja

żenua ;)
na potrzeby filmu Nigdy w życiu zamkneli i nawet deszcz zamówili ;P

pelson91 - Sro Kwi 17, 2013 21:23

kiedyś jak statystowałem w reklamie promującej któryś wydział politechniki warszawskiej, to tez policja zamknęła na potrzeby reklamy most świętokrzyski ;)
MaReK - Sro Kwi 17, 2013 21:35

kruszon napisał/a:
W zwiazku z tym przekladamy akcje na przyszly tydzien.

Czyli nici z tego będą znając życie ;D
Za tydzień też nie będzie mógł, albo nie będzie mogło 5-cioro innych więc na dwa auta nie będzie sensu :D

kruszon napisał/a:
Przy okazji mozna obgadac fajne loklizacje i dokladnie sie umowic co gdzie i jaki plan.

Co tu obgadywać ;) Miejscówki są, trzeba tylko dojechać ;)

kruszon napisał/a:
Moze zabralbys Violle kiedys a przynajmniej z samochodu wypuscil czasem :P

Będzie ciepło, mała będzie z nami jeździć. Ciocie się zajmą i trochę odciążą mamuśkę ;)
W nocy to raczej jej się nie będzie chciało, ale... może wezmę furę od niej pod pretekstem umycia ;P

pelson91 napisał/a:
policja zamknęła na potrzeby reklamy most świętokrzyski ;)

To nie problem ;) Należy wcześniej zgłosić to i odpowiednio opłacić :)
Tylko u nas to jest tak... opłacone, zamknięte, a ludzi brak, bo coś wypadło, zapomnieli, wypili piwko, srata tata ;D

Wcześniej niż 2:00 - 4:00 nie można takich rzeczy robić. W tych godzinach można... tylko też z asekuracją na CB/Viber. Na Toruńskiej ruch znikomy.

maniaq - Sro Kwi 17, 2013 21:40

Sorki, ale w robocie mi sie wydluzylo i dzis i jutro, auta nie ogarnalem swojego, dopiero w sobote cos uda mi sie moze porobic...

Przyszly tydzien powinien byc luzniejszy. Przeciez beze mnie tez mozecie porobic- Kruszon, Marek, Ley... nie tylko ja mam aparat. Lampki do blyskania czy inne gadzety moge pozyczyc ;)

PS. teatralny to pod 75 moze i by byl, ale ZS-a juz tam nie widze ;) trzeba by obgadac lokalizacje ;)

kruszon - Sro Kwi 17, 2013 21:46

Nie ma opcji, przyszly tydzien bedzie z maniakiem czy bez. Jedynie pogoda moze plany popsuc ;) A i tak jak znam zycie skonczy sie na tym, ze bedzie spontan o 2 w nocy ;)

Pozdrawiam

maniaq - Czw Kwi 18, 2013 08:31

Ja tam wolalbym miec liste miejsc i jakos pokolei porobic, zeby nie krazyc po calym miescie bez ladu i skladu - zaczac od prawej strony, skonczyc na lewej stronie wisly itp itd ;)

[ Dodano: Czw Kwi 18, 2013 09:31 ]
Moje typy lokalizacji
- most świętokrzyski od strony w kierunku centrum, tam można ciekawy kadr złapać,
- pod mostem Śląsko-dąbrowskim - chyba, bo ja zawsze mylę kolejność - łuk i sklepienie i 2 pasy.
- okolice biurowców na Domaniewskiej i Wołowskiej.
- Karowa
- GRafiti przy wyścigach

tyle przychodzi mi do głowy na już

pelson91 - Czw Kwi 18, 2013 09:16

no i Basen Narodowy efektownie wygląda w nocy, parkingi wokół są chyba oświetlone ;)
maryba - Sob Kwi 20, 2013 06:41

jak aktualne to ja moją trumną też sie pisze :)
Stacz - Sob Kwi 20, 2013 19:18

Ja też się piszę na takie spotkanko :)
Aful89 - Sob Maj 18, 2013 17:31

Witam Wszystkich. Dziś ktoś z forumowiczów pytał pod budynkiem WSCiL na Jagiellońskiej o Roverka 200 Vi w kameleonie i mówił o spotkaniu na Bemowie??