Zobacz temat - Nocne focenie - Warszawa - 24.04.2013?

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - Nocne focenie - Warszawa - 24.04.2013?

Stacz - Pon Kwi 22, 2013 10:56
Temat postu: Nocne focenie - Warszawa - 24.04.2013?
Zakładam temat, żeby trochę uporządkować dyskusję i ułatwić dostęp dla zainteresowanych.

Padła ostatnio propozycja robienia fotek w godzinach nocnych w Warszawie. Wstępny termin to środa. Godzina do ustalenia. Dobrze by było jakby fotografowie (maniaq, MaReK, Ley[?]) wypowiedzieli się w sprawie obecności :)

Pozostaje wtedy jeszcze kwestia ustalenia kilku miejsc, jak wspominał maniaq, co by nie jeździć bez ładu i składu pół nocy w poszukiwaniu czegoś ciekawego. Wrzucajcie zatem propozycje i może na tej podstawie uda się ustalić jakąś przybliżoną trasę.

maniaq - Pon Kwi 22, 2013 10:59

Moje typy lokalizacji
- most świętokrzyski od strony w kierunku centrum, tam można ciekawy kadr złapać,
- pod mostem Śląsko-dąbrowskim - chyba, bo ja zawsze mylę kolejność - łuk i sklepienie i 2 pasy.
- okolice biurowców na Domaniewskiej i Wołowskiej.
- Karowa
- GRafiti przy wyścigach

tyle przychodzi mi do głowy na już

[ Dodano: Pon Kwi 22, 2013 11:59 ]
sroda dla mnie to po 21 wolny w Piasecznie :)

Raptile - Pon Kwi 22, 2013 12:55

zglaszam sie po 22
szusak - Pon Kwi 22, 2013 15:24

- fabryka Ursus
- al. Na Skarpie

pelson91 - Pon Kwi 22, 2013 21:57

ja również po 22, bo do tej właśnie pracuję, więc może bym i mógł dojechać na późniejszą godzinę w konkretne miejsce
biskupMG - Pon Kwi 22, 2013 22:59

Cześć, jestem nowy ale również chciałbym się "załapać" na sesję. Typy miejscówek fajne i jeśli mogę coś dodać to w zabytkowej części wilanowa, na przeciwko MC donalda może być interesująco. Myślę, że do środy jeszcze jest chwilka więc będzie można coś ustalić. Zapewne "fotografowie" zadecydują :)
MaReK - Pon Kwi 22, 2013 23:16

To co biskupMG, jedziemy razem ;D Z mokotowa na wilanów i potem z wialnowa na białołęke ;D ?

[ Dodano: Wto Kwi 23, 2013 00:16 ]
maniaq jakie muszą być warunki oświetleniowe? Weźmiesz swoją czarodziejską lampę?

biskupMG - Pon Kwi 22, 2013 23:25

No MaReK możemy się umówić w jakimś miejscu i pocisnąć w "kolumnie" dumnie :) na sesję :) Ja będę dostępny także daj znaka o której i gdzie.
MaReK - Pon Kwi 22, 2013 23:27

W środę, będę od 15:30 : XX:XX na ul. Idzikowskiego. Stamtąd mogę udać się gdziekolwiek, aby przed 1:00 wrócić do domu, bo mnie Violla zakatrupi ;)

No i kiedy będą szczegóły godzinowe i miejscowe? Kto o tym decyduje?
Właśnie wracałem z Idzikowskiego na Skarbka i nie pomyślałem, żeby coś oblookać.

Pozdrówki,

biskupMG - Pon Kwi 22, 2013 23:40

Myślę, że jutro dogadamy szczegóły bo muszę się z kurią :) naradzić :)
Pozdrawiam.

WitekWawa - Wto Kwi 23, 2013 08:03

ja też się wstępnie zgłaszam :) myślę że około godz 19 -20 mógłbym się pojawić :)
mzas - Wto Kwi 23, 2013 09:33

w środę i ja mógłbym się pojawić tylko może ustalcie trasę focenia od godz do godz żeby każdy wiedział o której się spotkamy i gdzie focimy :wink:
maniaq - Wto Kwi 23, 2013 11:11

Każdy mieszka gdzie indziej i co innego proponuje, jak będzie za dużo aut to tez nie będzie dobrze, bo nie zaparkujemy nastu aut w wąskich ulicach, na światłach nie przelecimy itp itd.

Ja mogę zabrać 3 lampki błyskowe na baterie, mam statyw ... po nocy to ja to widzę tak: statyw, żeby wydobyć światła ulicy + ewentualne doświetlanie lampami samego auta.

ja proponuje MC na wilanowie, stamtad mozna ruszyc, przez wilanow stary, siekierki kominy za TV, w strone centrum i dalej...

walkie - Wto Kwi 23, 2013 11:17

fajny obiekt, tylko nie wiem czy tam można wjechać to ten kościół takie czerwono biały jak się jedzie na Pragę za mostem Poniatowskiego? ten nidealeko zoo

i uważajcie na lampiony ;)

kruszon - Wto Kwi 23, 2013 11:34

walkie napisał/a:
kościół takie czerwono biały jak się jedzie na Pragę za mostem Poniatowskiego

Masz na mysli Stadion Narodowy? :)

A powaznie to pewnie chodzi Ci o most Slasko-Dabrowski i kosciol przy szpitalu praskim na przeciwko miskow. Fakt - dobre miejsce.

Co do miejsca spotkania Mac przy Wilanowskiej jak pisal maniaq do dobre miejsce na spotkanie. Proponuje spotkac sie tam ok. 21:30 i o 22 bysmy ruszali.

[ Dodano: Wto Kwi 23, 2013 12:34 ]
Sprobuje dzisiaj jakas trase wyznaczyc obejmujaca mozliwie wszystkie wspomniane miejsca i wtedy jak ktos mialby byc pozniej jadac ta trasa napewno na nas trafi i nie bedzie musial krazyc po calym miescie.

walkie - Wto Kwi 23, 2013 11:47

kruszon napisał/a:
A powaznie to pewnie chodzi Ci o most Slasko-Dabrowski i kosciol przy szpitalu praskim na przeciwko miskow. Fakt - dobre miejsce

O to właśnie chodziło, mając na uwadze ile rzeczy pomyliłam, dobry jesteś :D

A ten most naprawdę jest ślasko-dobrąwski? a gdzie jest poniatowskiego?

kruszon - Wto Kwi 23, 2013 11:54

walkie napisał/a:
a gdzie jest poniatowskiego

To wlasnie ten przy Stadionie.

walkie - Wto Kwi 23, 2013 11:57

acha, no to ja cały czas byłam przekonana że ten przy miśkach to poniatowski a tamten ślasko-dąbrowski i że to własnie na nim nagrywali nigdy w życiu i ma te podświetlane pylony. eh ;)
z resztą na 99% stenka mówi że zabrakło jej paliwa na moście ślasko-dąbrowskim ale to mogło mi się pomieszać

kruszon - Wto Kwi 23, 2013 12:05

Pylony podswietlone ma Swietokrzyski z kolei :P
walkie - Wto Kwi 23, 2013 12:07

dwa są z pylonami?, i racja ona mowila na swietokrzyskim ;)

my mamy dwa, milenijny i rędziński ;P

kruszon - Wto Kwi 23, 2013 12:17

Konczac offtop i przepychanke na mosty z pylonami - sa 2 - mamy jeszcze drugi - Siekierkowski.
maniaq - Wto Kwi 23, 2013 12:57

uscislijmy ilosc aut i miejsc ;)

1.Maniaq - MG ZS

miejsca :
- most świętokrzyski od strony Pragi w kierunku centrum, tam można ciekawy kadr złapać,
- pod mostem Śląsko-dąbrowskim - chyba, bo ja zawsze mylę kolejność - łuk i sklepienie i 2 pasy.
- Karowa
- GRafiti przy wyścigach

Stacz - Wto Kwi 23, 2013 13:05

1. Maniaq - MG ZS
2. Stacz - MG ZS (na kwestię miejsc jestem otwarty, mogę jeździć gdzie będzie trzeba) :)

miejsca :
- most świętokrzyski od strony Pragi w kierunku centrum, tam można ciekawy kadr złapać,
- Karowa
- GRafiti przy wyścigach

Raptile - Wto Kwi 23, 2013 13:27

1. Maniaq - MG ZS
2. Stacz - MG ZS (na kwestię miejsc jestem otwarty, mogę jeździć gdzie będzie trzeba)
3. Raptile - MG ZS

miejsca :
- Karowa
- GRafiti przy wyścigach

MaReK - Wto Kwi 23, 2013 18:26

1. Maniaq - MG ZS
2. Stacz - MG ZS (na kwestię miejsc jestem otwarty, mogę jeździć gdzie będzie trzeba)
3. Raptile - MG ZS
4. MaReK - MG ZT

miejsca :
- Karowa
- GRafiti przy wyścigach
- Plac Teatralny
- Ratusz (pl. Bankowy)
- Wysepka ronda (przy rotundzie) :)
- Stare Miasto - tam gdzie popsułem Kruszonowi aprat ;P

walkie - Wto Kwi 23, 2013 18:53

co do miejsc, oprócz tego Kościoła Praskiego koło Miśków, to może jeszcze Plac Zbawiciela? może nawet tęcza się załapie? ale ta budowla/kościół w nocy pięknie wygląda :)
sobierw - Wto Kwi 23, 2013 19:15

Próbuję się wczytać i nie mogę znaleźć konkretu - terminu warszawskiego focenia.

Plan jest na środę 24.04.2013 około 22 ale czy to pewnie i jakie miejsce koncentracji czy 22:00 Most Świętokrzyski???

Chętnie bym podjechał tylko nie mam aparatu bo jest w Koninie :(

Czekam na zebranie do "kupy" informacji - dziękuję.

walkie - Wto Kwi 23, 2013 19:26

sobierw, MC Donald na Wilanowie jest punktem zbornym z tego co czytam ;)
Stacz - Wto Kwi 23, 2013 19:32

Na razie wpisują się chętni, żeby było wiadomo na czym stoimy ;)

kruszon miał spróbować ustalić trasę i myślę, że wtedy będzie wiadomo gdzie zaczynamy (albo przynajmniej łatwiej będzie to dograć) :)

IInvit - Wto Kwi 23, 2013 20:26

Kruszon jeszcze nie ma czym jeździć ;) więc jak dobrze pojdzie to zrek doczeka sie mycia :) wszystko w rekach Mariana :)
kruszon - Wto Kwi 23, 2013 20:59

Wlasnie ze mam! I do tego z kierowca :)

Faktem jest ze ZS sie picuje u Mariana, ale mam nadzieje ze mistrz doktor da rade :) Jak nie to najwyzej przyklekocimy ZRem. Siadam do rozpisania trasy.

[ Dodano: Wto Kwi 23, 2013 21:59 ]
http://goo.gl/maps/6hqWn

Staralem sie mniej wiecej oddac wszyskie miejsca ktore byly wymieniane. Nie ma tylko kominow przy siekierkach, ale biorac pod uwage ze i tak trasa ma >30km to nie wiem czy zdazymy ze wszystkim.

Gdyby ktos nas szukal - podaje do siebie numer: 609 071 115

Pozdrawiam

WitekWawa - Wto Kwi 23, 2013 21:18

1. Maniaq - MG ZS
3. Raptile - MG ZS
4. MaReK - MG ZT
5. WitekWawa - Rover75

kruszon napisał/a:
30km to nie wiem czy zdazymy ze wszystkim.
do rana chyba się wyrobimy ;)

to o której przy tym McDonaldzie? 22? a może wcześniej? ... jak mamy tak napięty grafik...

pelson91 - Wto Kwi 23, 2013 21:25

1. Maniaq - MG ZS
3. Raptile - MG ZS
4. MaReK - MG ZT
5. WitekWawa - Rover75
6. Pelson91 - Rover 75, z tym, że w Wawie mógłbym być dopiero ok 22:30 (o 22 kończę pracę)

biskupMG - Wto Kwi 23, 2013 21:44

Ja również chciałbym potwierdzić przybycie pod rzeczonego Mc-a (jeżeli znajdzie się miejsce w kadrze :) )

P.S. MaReK, jak nadal aktualne to możemy się wcześniej (kolo 19-20) spotkać na Idzikowskiego i później pocisnąć na Wilanów.

[ Dodano: Wto Kwi 23, 2013 22:44 ]
1. Maniaq - MG ZS
3. Raptile - MG ZS
4. MaReK - MG ZT
5. WitekWawa - Rover75
6. Pelson91 - Rover 75, z tym, że w Wawie mógłbym być dopiero ok 22:30 (o 22 kończę pracę)
7.biskupMG - MG ZT-T

Ukor - Wto Kwi 23, 2013 21:47

Około 20 jestem w Piasecznie... Ale nic nie obiecuję. Czas mam do rana... Tylko nie wiem czy będą chęci :P
MaReK - Wto Kwi 23, 2013 21:59

biskupMG napisał/a:
P.S. MaReK, jak nadal aktualne to możemy się wcześniej (kolo 19-20) spotkać na Idzikowskiego i później pocisnąć na Wilanów.

Możemy ;) To i sobie zdrową kolacyjkę zafunduję ;)

Jak będziesz w okolicy, daj mi znać na telefon: 512 208 367.

szpynior - Wto Kwi 23, 2013 22:10

He he dzwonisz do Marka przez Afryke i po chwili wróż Maciej się odzywa :)
MaReK - Wto Kwi 23, 2013 22:16

szpynior, a dzwoniłeś już na klubowy telefon 22 427 31 10 ? ;)
biskupMG - Wto Kwi 23, 2013 22:18

Ok to umówieni.
maniaq - Wto Kwi 23, 2013 22:39

Ja do 21 w pracy, wiec kolo 21-30 bede na MC Wilanow:)
maryba - Sro Kwi 24, 2013 09:30

ja tyż mogę być ale musze trumnę i bagaznik zdjąc :) , mogę po 21.30 ze skarbka wyjechać, wiec pewnie koło 22.15 bedę na wilanowie

1. Maniaq - MG ZS
3. Raptile - MG ZS
4. MaReK - MG ZT
5. WitekWawa - Rover75
7.biskupMG - MG ZT-T
8. Maryba Rover 75

kruszon - Sro Kwi 24, 2013 13:52

ZS odebrany :) Mariusz, dzieki wielkie! :)
Obiektyw tez dotarl.

1. Maniaq - MG ZS
3. Raptile - MG ZS
4. MaReK - MG ZT
5. WitekWawa - Rover75
7.biskupMG - MG ZT-T
8. Maryba Rover 75
9. IInvit i Kruszon - MG ZS

Do zobaczenia wieczorem :D

maryba - Sro Kwi 24, 2013 15:28

walkie napisał/a:
sobierw, MC Donald na Wilanowie jest punktem zbornym z tego co czytam ;)

czy mówimy o tym McDonaldzie ?

http://mapa.targeo.pl/McD...stauracja/adres

kruszon - Sro Kwi 24, 2013 15:42

maryba, tak

Jeszcze gdyby ktos mial problem z otwarciem mapki na przyklad w drodze - screen
NocneFocenie

Michaelp - Sro Kwi 24, 2013 16:43

Tłoczno się robi, ale jeszcze i ja się dopiszę, a co :mrgreen:

1. Maniaq - MG ZS
3. Raptile - MG ZS
4. MaReK - MG ZT
5. WitekWawa - Rover75
7.biskupMG - MG ZT-T
8. Maryba Rover 75
10. Michaelp - MG ZT

maryba - Sro Kwi 24, 2013 16:51

Stacz, o której jedziesz , zbieramy sie koło neste ( ostrodzka/ toruńska)??
sobierw - Sro Kwi 24, 2013 17:34

bardzo chciałem być :( ale brak ciśnienia oleju w silniku całkowicie mnie rozbił - nie mogę się pozbierać :( totalna klapa hlip hlip :mad: :evil: :cry: :sad:
Sintram - Sro Kwi 24, 2013 18:35

Ja też dojadę:) z aparatem
1. Maniaq - MG ZS
3. Raptile - MG ZS
4. MaReK - MG ZT
5. WitekWawa - Rover75
7.biskupMG - MG ZT-T
8. Maryba Rover 75
10. Michaelp - MG ZT
11. Sintram - Rover 75

MaReK - Sro Kwi 24, 2013 18:40

Hehe ;) Jak się wszyscy spotkamy i dojdzie do 100% frekwencji, to będziemy mieli Zlot ;)
Z mojej wiedzy wynika, że jeszcze Tomi ma dojechać ;)

maryba - Sro Kwi 24, 2013 18:51

MaReK napisał/a:
Hehe ;) Jak się wszyscy spotkamy i dojdzie do 100% frekwencji, to będziemy mieli Zlot ;)
Z mojej wiedzy wynika, że jeszcze Tomi ma dojechać ;)

Jeszcze trzeba ustalić ramy czasowe pod McD .. miedzy 21.30 - a 22.00 ?

MaReK - Sro Kwi 24, 2013 18:52

No tak najbezpieczniej.
maryba - Sro Kwi 24, 2013 19:00

MaReK napisał/a:
No tak najbezpieczniej.

Ok,Marek ty jestes najlepiej zorientowany :) chodzi mi o trase Skarbka - Mcd - ile mam szykować czasu ? 40 min ?

Stacz - Sro Kwi 24, 2013 19:24

Cytat:

A nie wiem, ale w sumie możemy się jakoś złapać. O której?

maryba - Sro Kwi 24, 2013 19:31

Stacz napisał/a:
Cytat:

A nie wiem, ale w sumie możemy się jakoś złapać. O której?

ja pewnie za 20 min bede wyjeżdzał.

Stacz - Sro Kwi 24, 2013 19:34

To się ustawmy na 21 przy Neste
maryba - Sro Kwi 24, 2013 19:37

Stacz napisał/a:
To się ustawmy na 21 przy Neste

OK

MaReK - Czw Kwi 25, 2013 01:19

To już wiesz ile ;) Hehe ;)
Ja pierdziele... ale osób dowaliło, jak śniegu w marcu ;)
Fajnie poznać nowe twarze ;)

Powiem Wam, że generalnie to jedno zdjęcie tylko jest w miarę fajne i ono zostało zrobione przypadkiem ;) Reszta fotek - do przeżycia, ale to nie jest to...

Trochę było nas za dużo do objazdowych fotek ;)
Miejscówa w sumie nie taka najgorsza ;D

Pozdrawiam,

Ps.
BiskupMG i Maryba fajnie, że nam się bez mandatu udało :)
Myślałem, że pojedziecie ze mną na stację ;P

Ps2.
Sporo już wiary MG/ROVER na białołęce ;)

maniaq - Czw Kwi 25, 2013 08:43

Jak dla mnie tez za duzo, trzeba by to rozbic na grupy jakies MG ZS, 75/ZT bo zupelnie inne miejsce bedzie pasowalo do 75 a inne do ZS ;) Przejazdy tez byly spontaniczne, na domaniewskiej wlasciwie to sie obrocilismy na piecie.
MaReK - Czw Kwi 25, 2013 09:16

Bo to szpieg szoguna powinien zrobić rekonesans :)
Wybrać z listy dwa, trzy punkty i tego się trzymać.

No ale był spot nocny w środku tygodnia ;)
Wszystkie fotki da się wyciągnąć na niską rozdziałkę do np. galerii, ale o kalendarzu mowy być nie może ;)

[ Dodano: Czw Kwi 25, 2013 10:16 ]
Ta fotka została zrobiona ot tak... bez przymierzenia ;)
Kolega sintram doświetlał lampą i błyskał.
Gdyby poprawić nieco kadr i wyprostować koła.
Nie jestem jednak fotografem więc... to co mnie się może podobać nie musi znawcom ;D

maniaq - Czw Kwi 25, 2013 09:34

jak dla mnie ok, ale bez rewelacji . Nie powiedziałem WOW jak je zobaczyłem ;)

Ja będę się chciał umawiać z kilkoma osobami na sesje - do pomocy przy moim aucie oraz by obfocic ich auta. Mam w głowie kilka pomysłów ;)

biskupMG - Czw Kwi 25, 2013 09:55

Dzięki za miłe przyjęcie oraz za poświęcenie mojemu MG-owi kilku kadrów :)
Czekam z niecierpliwością na możliwość obejrzenia fotek...

Pomysł z podziałem na mniejsze grupki wydaje się właściwy dla celu jakim było robienie zdjęć, ale wczorajszy zlocik w dechę :)

P.S.
MaReK powinieneś jeszcze zamontować wyświetlacz ledowy z tyłu to można by było odczytać intencje...:) Ale fakt noc bez mandatu noc udana :)

kruszon - Czw Kwi 25, 2013 10:34

Przed Domaniewska albo na Domaniewskiej Cos mi sie musialo wbic w kolko. Wlasnie wracam z wuklanizacji. Jak wyjezdzalismy z Domaniewskiej to nawet zerkalem czy powietrze nie zeszlo bo cos czlapalo - okazlo sie ze wbil sie odlamek noza w oponke :/ Wieczorem jeszcze chyba bylo ok ale rano juz byl kapec. Oponki 2 tygodnie maja... ehhhh... Niby juz naprawiona ale naprawiona to nie to.
Co do fotek jak bede mial dzisiaj czas to poprzebieram troche bo sporo tego wyszlo i nawet czesc jak dzisiaj ogladalem wyglada calkiem, calkiem.
Co do ilosci aut niestety to prawda ale dzieki temy nastepnym razem bedzie lepiej. Moim zdaniem trzeba miec jedno max 2 miejsca upatrzone i jak panowie pisali wczesniej tematycznie, bo ZSy pod kosciolem wygladaja jak zdjecia kapeli heavy metalowej przyjmujacej komunie. :)

Pozdrawiam

MaReK - Czw Kwi 25, 2013 11:53

Ale jakie miny mieli ludzie ;) Tyle R75/ZT oraz ogólnie "dziwnej" marki :)
Nawet Policjanty jadące przed łazienkami nie mieli odwagi wyjść :D

[ Dodano: Czw Kwi 25, 2013 12:53 ]
A tu fura Biskupa :)

walkie - Czw Kwi 25, 2013 12:05

zarąbisty biskup ;)
naprawdę szacun dla fotografa :)

biskupMG - Czw Kwi 25, 2013 12:07

No tak, polycyjanty :) myślały, że może film gangsterski kręcą...:)

Co do fury to "Ładne Cacko" ;) jak to mawiał klasyk :)

MaReK - Czw Kwi 25, 2013 13:50

maniaq jedyne zdjęcie na moim aparacie, które może robić wrażenie to Twojego autorstwa moje MG na środku drogi, a w tle latarnie ;)

Reszta to takie, pstrykanie ;) Większość z tych zdjęć, jest z łapy ;)
Zmniejszenie i sharping dają efekt ostrości. W rzeczywistości to mega szum ;D

biskupMG - Czw Kwi 25, 2013 14:24

Mam pytanie. MaReK czy masz jakieś filmiki z wczorajszych "rajdów" i jak tak to czy będzie można je gdzieś obejrzeć?
Stacz - Czw Kwi 25, 2013 14:50

TV Trwam :P :mrgreen:
kruszon - Czw Kwi 25, 2013 15:04

Link do zdjec

Z tych wszystkich okazalo sie ze tylko te jako tako sie nadawaly. Faktycznie szalu nie ma :/
Mimo wszystko jesli chociaz jedno z wczorajszych zdjec trafi do kalendarza to uwazam ze bylo warto probowac :)

Pozdrawiam

[ Dodano: Czw Kwi 25, 2013 15:58 ]
Jeszcze kilka z tych spod kosciola sie nadaje, ale to juz pozniej przebiore najlepsze. Wrzucilem tylko to z ZSami, zeby pokazac, ze one srednio tam pasuja.

[ Dodano: Czw Kwi 25, 2013 16:04 ]
A!, 3cia i 4ta forka autorstwa Tomiego, zeby nie bylo. Ja tylko sprzatalem

Raptile - Czw Kwi 25, 2013 15:25

biskupMG napisał/a:
Mam pytanie. MaReK czy masz jakieś filmiki z wczorajszych "rajdów" i jak tak to czy będzie można je gdzieś obejrzeć?

Wlasnie chcial bym zobaczyc jak Cie łykam na boboli :D

kruszon - Czw Kwi 25, 2013 16:10

Raptile napisał/a:
Wlasnie chcial bym zobaczyc jak Cie łykam na boboli

Obawiam sie ze bedzie to niemozliwe, bo zostawiles taka zaslone dymna ze malo ktos strazy nie wzywal do pozaru :P

MaReK - Czw Kwi 25, 2013 17:04

Jeszcze jest jedno, które robiłem ja... niestety bez doświetlenia lampą ;/
Stacz - Czw Kwi 25, 2013 17:25

kruszon - a z tego mojego na tle pałacu coś w efekcie wyszło? czy nie za bardzo?
MaReK - Czw Kwi 25, 2013 17:32

Stacz - ja mam tylko jedno Twoje zdjęcie. Zrobione z łapy. Ze strasznym szumem ;) No ale jakby co - to masz dowód, że tam byłeś ;P

BiskupMG piszesz o tym powrocie na białołękę?
Coś się nagrało, ale to jest zwykły DVR-CAR, to nie spodziewaj się FullHD z TVNu :D

kruszon - Czw Kwi 25, 2013 17:52

Stacz coś wyszło ale trzeba nad tym popracować a nie miałem czasu już dzisiaj.
maryba - Czw Kwi 25, 2013 18:43

MaReK napisał/a:
To już wiesz ile ;) Hehe ;)

no już wiem :) po 21 ze staczem wystarcza 20 minut ..tyle że przez chwilę mamy smog jak w Krakowie :)

MaReK napisał/a:

....BiskupMG i Maryba fajnie, że nam się bez mandatu udało :)

No wczoraj sie udało - a dzisiaj wielki żółty stojacy słup zrobił mi focie na górczewskiej i to bez pytania .

MaReK napisał/a:

Myślałem, że pojedziecie ze mną na stację ;P

Własnie sie dziwiłem gdzie ty jedziesz :) - a potem zdałem sobie sprawe ze pewnie po wache ..bo żeś tak cisnął . Swoją drogą fajnie to wyglądało jak trzy takie auta o 2 w nocy po wisłostradzie po trzech pasach suną :) , a potem przy tunelu jak zjechałeś ..by spowrotem wrócić na trase ... przypomniała mi sie scena z Miami Vice ..:) tylko toche fury i prędkości nie te :)

http://www.youtube.com/watch?v=V7NxopKFB0c

MaReK napisał/a:

Sporo już wiary MG/ROVER na białołęce ;)

To co , w niedziele pod CH.Targówek :D - moze demokratyczne wybory :) miejscówki :)

A tu moje foty
szału ni ma :) dupy nie urywa - po za tym że zauważyłem :) żę stary Canon 350 robił lepsze foty niż NEX-5:)

https://picasaweb.google.com/Maryba78/Nocka?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOvo07HEp5D1twE&feat=directlink

Fajnie że się spotkaliśmy, pogadaliśmy, pośmialiśmy , + teksty nie do odtworzenia :)

Pawkaz - Czw Kwi 25, 2013 18:48

maryba napisał/a:
a dzisiaj wielki żółty stojacy słup zrobił mi focie na górczewskiej i to bez pytania .

Ile miałeś na szafie ?

kruszon - Czw Kwi 25, 2013 19:19

Stacz dorzucilem i Twoje
NocneFocenie

maryba - Czw Kwi 25, 2013 19:32

Pawkaz napisał/a:
maryba napisał/a:
a dzisiaj wielki żółty stojacy słup zrobił mi focie na górczewskiej i to bez pytania .

Ile miałeś na szafie ?

>70 , < 90 , i chyba zdążyłem odłozyc telefon

Stacz - Czw Kwi 25, 2013 20:28

kruszon napisał/a:
Stacz dorzucilem i Twoje

Coś tam faktycznie wyszło :) Następnym razem będzie tylko lepiej :)
Pierwsze przetarcie za nami :)

No i tak jak już wspomniałeś - lokalizacja :)
ZS "wierzę Panie" jakoś nie do końca pasuje ;)

maniaq - Czw Kwi 25, 2013 22:34

Mi sie podoba zdjecie kruszona z napisem cukiernia w tle z wilanowa :) Jakos skos mnie nawet nie razi ;)

Marek ty juz taki skromny nie badz ;P Ja tam tylko lampka doswietlalem.

Niestety nie mialem czasu zajrzec do swoich zdjec :/ nadrobie na poczatku przyszlego tyg.

MaReK - Czw Kwi 25, 2013 22:48

Cytat:
Marek ty juz taki skromny nie badz ;P Ja tam tylko lampka doswietlalem.

Nie, nie... ustawiłeś auto, ustawiłeś aparat, ustawiłeś statyw, cyknąłeś fotkę, doświetlałeś... ja wrzuciłem na dysk i wysłałem na kalendarz :D

kruszon - Pią Kwi 26, 2013 07:31

maniaq napisał/a:
Mi sie podoba zdjecie kruszona z napisem cukiernia w tle z wilanowa

To akurat Tomi robil :)

maniaq - Pią Kwi 26, 2013 11:10

IMHO Marka foto koncepcja jest, ale w wykonaniu niedosyt :/

No to niech bedzie , ze Tomiego :D

biskupMG - Pią Kwi 26, 2013 12:42

Panowie dzięki za linki. Moim skromnym zdaniem to pełna profeska :) a na szczęście piękno samochodów przykryło te kościoły... :)

MaReK napisał/a:

BiskupMG piszesz o tym powrocie na białołękę?
Coś się nagrało, ale to jest zwykły DVR-CAR, to nie spodziewaj się FullHD z TVNu :D

Tak pomyślałem, że te nasze mijanki na wisłostradzie i w tunelach :D , pomimo że bez FullHD :) , to fajnie musiały wyglądać, więc jak cos tam masz to mógłbyś w jakiś sposób udostępnić :roll:

MaReK - Pią Kwi 26, 2013 18:52

No właśnie kurna olek, nie kumaliście z marybą bazy ;) A przecież nie będę się darł :)
Chodziło oto, żebyście właśnie się tasowali po pasach ;D Jedne w lewo, w prawo, potem ja za Wami itp. itd... a tak to nuda panie, nudaaaa ;) Mogę coś w wolnej chwili wrzucić.

https://www.youtube.com/watch?v=sA6qIJxpk0s - tutaj masz przykład jak kiedyś dawno było na spotach i takich spontanicznych akcjach w czasie dnia powszedniego ;) Proponuję zwrócić uwagę na maniaq'a włosy na końcu filmu ;)

A poniżej taki filmik ze spotu, który nagrywaliśmy chyba do 3:00 nad ranem ;)
Niestety, to był szczyt możliwości technicznych i jakościowych wtedy ;)

maniaq - Pią Kwi 26, 2013 21:27

To byly czasy... Byliśmy młodzi, piękni i włochaci :rotfl:
kruszon - Pią Kwi 26, 2013 21:32

maniaq napisał/a:
piękni i włochaci

Piekni jestesmy nadal a wlochaci zawsze byc mozemy... :)

maniaq - Nie Kwi 28, 2013 13:21

No tak, Ty na filmie bardzo wlochaty byles :D

[ Dodano: Nie Kwi 28, 2013 14:21 ]
moje jedno z 3 fot :) Nie pasowaly mi miejscowki, jakos nie mialem fazy na zdjecia...

ale zeby zaznaczyc swoja obecnosc wrzucam jako pomysl dla innych.

PS. drugie foto, bo przynajmniej nie kopnalem w statyw ;)