|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - Nocne focenie - Warszawa - 24.04.2013?
Stacz - Pon Kwi 22, 2013 10:56 Temat postu: Nocne focenie - Warszawa - 24.04.2013? Zakładam temat, żeby trochę uporządkować dyskusję i ułatwić dostęp dla zainteresowanych.
Padła ostatnio propozycja robienia fotek w godzinach nocnych w Warszawie. Wstępny termin to środa. Godzina do ustalenia. Dobrze by było jakby fotografowie (maniaq, MaReK, Ley[?]) wypowiedzieli się w sprawie obecności
Pozostaje wtedy jeszcze kwestia ustalenia kilku miejsc, jak wspominał maniaq, co by nie jeździć bez ładu i składu pół nocy w poszukiwaniu czegoś ciekawego. Wrzucajcie zatem propozycje i może na tej podstawie uda się ustalić jakąś przybliżoną trasę.
maniaq - Pon Kwi 22, 2013 10:59
Moje typy lokalizacji
- most świętokrzyski od strony w kierunku centrum, tam można ciekawy kadr złapać,
- pod mostem Śląsko-dąbrowskim - chyba, bo ja zawsze mylę kolejność - łuk i sklepienie i 2 pasy.
- okolice biurowców na Domaniewskiej i Wołowskiej.
- Karowa
- GRafiti przy wyścigach
tyle przychodzi mi do głowy na już
[ Dodano: Pon Kwi 22, 2013 11:59 ]
sroda dla mnie to po 21 wolny w Piasecznie
Raptile - Pon Kwi 22, 2013 12:55
zglaszam sie po 22
szusak - Pon Kwi 22, 2013 15:24
- fabryka Ursus
- al. Na Skarpie
pelson91 - Pon Kwi 22, 2013 21:57
ja również po 22, bo do tej właśnie pracuję, więc może bym i mógł dojechać na późniejszą godzinę w konkretne miejsce
biskupMG - Pon Kwi 22, 2013 22:59
Cześć, jestem nowy ale również chciałbym się "załapać" na sesję. Typy miejscówek fajne i jeśli mogę coś dodać to w zabytkowej części wilanowa, na przeciwko MC donalda może być interesująco. Myślę, że do środy jeszcze jest chwilka więc będzie można coś ustalić. Zapewne "fotografowie" zadecydują
MaReK - Pon Kwi 22, 2013 23:16
To co biskupMG, jedziemy razem Z mokotowa na wilanów i potem z wialnowa na białołęke ?
[ Dodano: Wto Kwi 23, 2013 00:16 ]
maniaq jakie muszą być warunki oświetleniowe? Weźmiesz swoją czarodziejską lampę?
biskupMG - Pon Kwi 22, 2013 23:25
No MaReK możemy się umówić w jakimś miejscu i pocisnąć w "kolumnie" dumnie na sesję Ja będę dostępny także daj znaka o której i gdzie.
MaReK - Pon Kwi 22, 2013 23:27
W środę, będę od 15:30 : XX:XX na ul. Idzikowskiego. Stamtąd mogę udać się gdziekolwiek, aby przed 1:00 wrócić do domu, bo mnie Violla zakatrupi
No i kiedy będą szczegóły godzinowe i miejscowe? Kto o tym decyduje?
Właśnie wracałem z Idzikowskiego na Skarbka i nie pomyślałem, żeby coś oblookać.
Pozdrówki,
biskupMG - Pon Kwi 22, 2013 23:40
Myślę, że jutro dogadamy szczegóły bo muszę się z kurią naradzić
Pozdrawiam.
WitekWawa - Wto Kwi 23, 2013 08:03
ja też się wstępnie zgłaszam myślę że około godz 19 -20 mógłbym się pojawić
mzas - Wto Kwi 23, 2013 09:33
w środę i ja mógłbym się pojawić tylko może ustalcie trasę focenia od godz do godz żeby każdy wiedział o której się spotkamy i gdzie focimy
maniaq - Wto Kwi 23, 2013 11:11
Każdy mieszka gdzie indziej i co innego proponuje, jak będzie za dużo aut to tez nie będzie dobrze, bo nie zaparkujemy nastu aut w wąskich ulicach, na światłach nie przelecimy itp itd.
Ja mogę zabrać 3 lampki błyskowe na baterie, mam statyw ... po nocy to ja to widzę tak: statyw, żeby wydobyć światła ulicy + ewentualne doświetlanie lampami samego auta.
ja proponuje MC na wilanowie, stamtad mozna ruszyc, przez wilanow stary, siekierki kominy za TV, w strone centrum i dalej...
walkie - Wto Kwi 23, 2013 11:17
fajny obiekt, tylko nie wiem czy tam można wjechać to ten kościół takie czerwono biały jak się jedzie na Pragę za mostem Poniatowskiego? ten nidealeko zoo
i uważajcie na lampiony
kruszon - Wto Kwi 23, 2013 11:34
walkie napisał/a: | kościół takie czerwono biały jak się jedzie na Pragę za mostem Poniatowskiego |
Masz na mysli Stadion Narodowy?
A powaznie to pewnie chodzi Ci o most Slasko-Dabrowski i kosciol przy szpitalu praskim na przeciwko miskow. Fakt - dobre miejsce.
Co do miejsca spotkania Mac przy Wilanowskiej jak pisal maniaq do dobre miejsce na spotkanie. Proponuje spotkac sie tam ok. 21:30 i o 22 bysmy ruszali.
[ Dodano: Wto Kwi 23, 2013 12:34 ]
Sprobuje dzisiaj jakas trase wyznaczyc obejmujaca mozliwie wszystkie wspomniane miejsca i wtedy jak ktos mialby byc pozniej jadac ta trasa napewno na nas trafi i nie bedzie musial krazyc po calym miescie.
walkie - Wto Kwi 23, 2013 11:47
kruszon napisał/a: | A powaznie to pewnie chodzi Ci o most Slasko-Dabrowski i kosciol przy szpitalu praskim na przeciwko miskow. Fakt - dobre miejsce |
O to właśnie chodziło, mając na uwadze ile rzeczy pomyliłam, dobry jesteś
A ten most naprawdę jest ślasko-dobrąwski? a gdzie jest poniatowskiego?
kruszon - Wto Kwi 23, 2013 11:54
walkie napisał/a: | a gdzie jest poniatowskiego |
To wlasnie ten przy Stadionie.
walkie - Wto Kwi 23, 2013 11:57
acha, no to ja cały czas byłam przekonana że ten przy miśkach to poniatowski a tamten ślasko-dąbrowski i że to własnie na nim nagrywali nigdy w życiu i ma te podświetlane pylony. eh
z resztą na 99% stenka mówi że zabrakło jej paliwa na moście ślasko-dąbrowskim ale to mogło mi się pomieszać
kruszon - Wto Kwi 23, 2013 12:05
Pylony podswietlone ma Swietokrzyski z kolei
walkie - Wto Kwi 23, 2013 12:07
dwa są z pylonami?, i racja ona mowila na swietokrzyskim
my mamy dwa, milenijny i rędziński
kruszon - Wto Kwi 23, 2013 12:17
Konczac offtop i przepychanke na mosty z pylonami - sa 2 - mamy jeszcze drugi - Siekierkowski.
maniaq - Wto Kwi 23, 2013 12:57
uscislijmy ilosc aut i miejsc
1.Maniaq - MG ZS
miejsca :
- most świętokrzyski od strony Pragi w kierunku centrum, tam można ciekawy kadr złapać,
- pod mostem Śląsko-dąbrowskim - chyba, bo ja zawsze mylę kolejność - łuk i sklepienie i 2 pasy.
- Karowa
- GRafiti przy wyścigach
Stacz - Wto Kwi 23, 2013 13:05
1. Maniaq - MG ZS
2. Stacz - MG ZS (na kwestię miejsc jestem otwarty, mogę jeździć gdzie będzie trzeba)
miejsca :
- most świętokrzyski od strony Pragi w kierunku centrum, tam można ciekawy kadr złapać,
- Karowa
- GRafiti przy wyścigach
Raptile - Wto Kwi 23, 2013 13:27
1. Maniaq - MG ZS
2. Stacz - MG ZS (na kwestię miejsc jestem otwarty, mogę jeździć gdzie będzie trzeba)
3. Raptile - MG ZS
miejsca :
- Karowa
- GRafiti przy wyścigach
MaReK - Wto Kwi 23, 2013 18:26
1. Maniaq - MG ZS
3. Raptile - MG ZS
4. MaReK - MG ZT
miejsca :
- Karowa
- GRafiti przy wyścigach
- Plac Teatralny
- Ratusz (pl. Bankowy)
- Wysepka ronda (przy rotundzie)
- Stare Miasto - tam gdzie popsułem Kruszonowi aprat
walkie - Wto Kwi 23, 2013 18:53
co do miejsc, oprócz tego Kościoła Praskiego koło Miśków, to może jeszcze Plac Zbawiciela? może nawet tęcza się załapie? ale ta budowla/kościół w nocy pięknie wygląda
sobierw - Wto Kwi 23, 2013 19:15
Próbuję się wczytać i nie mogę znaleźć konkretu - terminu warszawskiego focenia.
Plan jest na środę 24.04.2013 około 22 ale czy to pewnie i jakie miejsce koncentracji czy 22:00 Most Świętokrzyski???
Chętnie bym podjechał tylko nie mam aparatu bo jest w Koninie
Czekam na zebranie do "kupy" informacji - dziękuję.
walkie - Wto Kwi 23, 2013 19:26
sobierw, MC Donald na Wilanowie jest punktem zbornym z tego co czytam
Stacz - Wto Kwi 23, 2013 19:32
Na razie wpisują się chętni, żeby było wiadomo na czym stoimy
kruszon miał spróbować ustalić trasę i myślę, że wtedy będzie wiadomo gdzie zaczynamy (albo przynajmniej łatwiej będzie to dograć)
IInvit - Wto Kwi 23, 2013 20:26
Kruszon jeszcze nie ma czym jeździć więc jak dobrze pojdzie to zrek doczeka sie mycia wszystko w rekach Mariana
kruszon - Wto Kwi 23, 2013 20:59
Wlasnie ze mam! I do tego z kierowca
Faktem jest ze ZS sie picuje u Mariana, ale mam nadzieje ze mistrz doktor da rade Jak nie to najwyzej przyklekocimy ZRem. Siadam do rozpisania trasy.
[ Dodano: Wto Kwi 23, 2013 21:59 ]
http://goo.gl/maps/6hqWn
Staralem sie mniej wiecej oddac wszyskie miejsca ktore byly wymieniane. Nie ma tylko kominow przy siekierkach, ale biorac pod uwage ze i tak trasa ma >30km to nie wiem czy zdazymy ze wszystkim.
Gdyby ktos nas szukal - podaje do siebie numer: 609 071 115
Pozdrawiam
WitekWawa - Wto Kwi 23, 2013 21:18
1. Maniaq - MG ZS
3. Raptile - MG ZS
4. MaReK - MG ZT
5. WitekWawa - Rover75
kruszon napisał/a: | 30km to nie wiem czy zdazymy ze wszystkim. | do rana chyba się wyrobimy
to o której przy tym McDonaldzie? 22? a może wcześniej? ... jak mamy tak napięty grafik...
pelson91 - Wto Kwi 23, 2013 21:25
1. Maniaq - MG ZS
3. Raptile - MG ZS
4. MaReK - MG ZT
5. WitekWawa - Rover75
6. Pelson91 - Rover 75, z tym, że w Wawie mógłbym być dopiero ok 22:30 (o 22 kończę pracę)
biskupMG - Wto Kwi 23, 2013 21:44
Ja również chciałbym potwierdzić przybycie pod rzeczonego Mc-a (jeżeli znajdzie się miejsce w kadrze )
P.S. MaReK, jak nadal aktualne to możemy się wcześniej (kolo 19-20) spotkać na Idzikowskiego i później pocisnąć na Wilanów.
[ Dodano: Wto Kwi 23, 2013 22:44 ]
1. Maniaq - MG ZS
3. Raptile - MG ZS
4. MaReK - MG ZT
5. WitekWawa - Rover75
6. Pelson91 - Rover 75, z tym, że w Wawie mógłbym być dopiero ok 22:30 (o 22 kończę pracę)
7.biskupMG - MG ZT-T
Ukor - Wto Kwi 23, 2013 21:47
Około 20 jestem w Piasecznie... Ale nic nie obiecuję. Czas mam do rana... Tylko nie wiem czy będą chęci
MaReK - Wto Kwi 23, 2013 21:59
biskupMG napisał/a: | P.S. MaReK, jak nadal aktualne to możemy się wcześniej (kolo 19-20) spotkać na Idzikowskiego i później pocisnąć na Wilanów. |
Możemy To i sobie zdrową kolacyjkę zafunduję
Jak będziesz w okolicy, daj mi znać na telefon: 512 208 367.
szpynior - Wto Kwi 23, 2013 22:10
He he dzwonisz do Marka przez Afryke i po chwili wróż Maciej się odzywa
MaReK - Wto Kwi 23, 2013 22:16
szpynior, a dzwoniłeś już na klubowy telefon 22 427 31 10 ?
biskupMG - Wto Kwi 23, 2013 22:18
Ok to umówieni.
maniaq - Wto Kwi 23, 2013 22:39
Ja do 21 w pracy, wiec kolo 21-30 bede na MC Wilanow:)
maryba - Sro Kwi 24, 2013 09:30
ja tyż mogę być ale musze trumnę i bagaznik zdjąc , mogę po 21.30 ze skarbka wyjechać, wiec pewnie koło 22.15 bedę na wilanowie
1. Maniaq - MG ZS
3. Raptile - MG ZS
4. MaReK - MG ZT
5. WitekWawa - Rover75
7.biskupMG - MG ZT-T
8. Maryba Rover 75
kruszon - Sro Kwi 24, 2013 13:52
ZS odebrany Mariusz, dzieki wielkie!
Obiektyw tez dotarl.
1. Maniaq - MG ZS
3. Raptile - MG ZS
4. MaReK - MG ZT
5. WitekWawa - Rover75
7.biskupMG - MG ZT-T
8. Maryba Rover 75
9. IInvit i Kruszon - MG ZS
Do zobaczenia wieczorem
maryba - Sro Kwi 24, 2013 15:28
walkie napisał/a: | sobierw, MC Donald na Wilanowie jest punktem zbornym z tego co czytam |
czy mówimy o tym McDonaldzie ?
http://mapa.targeo.pl/McD...stauracja/adres
kruszon - Sro Kwi 24, 2013 15:42
maryba, tak
Jeszcze gdyby ktos mial problem z otwarciem mapki na przyklad w drodze - screen
NocneFocenie
Michaelp - Sro Kwi 24, 2013 16:43
Tłoczno się robi, ale jeszcze i ja się dopiszę, a co
1. Maniaq - MG ZS
3. Raptile - MG ZS
4. MaReK - MG ZT
5. WitekWawa - Rover75
7.biskupMG - MG ZT-T
8. Maryba Rover 75
10. Michaelp - MG ZT
maryba - Sro Kwi 24, 2013 16:51
Stacz, o której jedziesz , zbieramy sie koło neste ( ostrodzka/ toruńska)??
sobierw - Sro Kwi 24, 2013 17:34
bardzo chciałem być ale brak ciśnienia oleju w silniku całkowicie mnie rozbił - nie mogę się pozbierać totalna klapa hlip hlip
Sintram - Sro Kwi 24, 2013 18:35
Ja też dojadę:) z aparatem
1. Maniaq - MG ZS
3. Raptile - MG ZS
4. MaReK - MG ZT
5. WitekWawa - Rover75
7.biskupMG - MG ZT-T
8. Maryba Rover 75
10. Michaelp - MG ZT
11. Sintram - Rover 75
MaReK - Sro Kwi 24, 2013 18:40
Hehe Jak się wszyscy spotkamy i dojdzie do 100% frekwencji, to będziemy mieli Zlot
Z mojej wiedzy wynika, że jeszcze Tomi ma dojechać
maryba - Sro Kwi 24, 2013 18:51
MaReK napisał/a: | Hehe Jak się wszyscy spotkamy i dojdzie do 100% frekwencji, to będziemy mieli Zlot
Z mojej wiedzy wynika, że jeszcze Tomi ma dojechać |
Jeszcze trzeba ustalić ramy czasowe pod McD .. miedzy 21.30 - a 22.00 ?
MaReK - Sro Kwi 24, 2013 18:52
No tak najbezpieczniej.
maryba - Sro Kwi 24, 2013 19:00
MaReK napisał/a: | No tak najbezpieczniej. |
Ok,Marek ty jestes najlepiej zorientowany chodzi mi o trase Skarbka - Mcd - ile mam szykować czasu ? 40 min ?
Stacz - Sro Kwi 24, 2013 19:24
Cytat: | Stacz, o której jedziesz , zbieramy sie koło neste ( ostrodzka/ toruńska)?? |
A nie wiem, ale w sumie możemy się jakoś złapać. O której?
maryba - Sro Kwi 24, 2013 19:31
Stacz napisał/a: | Cytat: | Stacz, o której jedziesz , zbieramy sie koło neste ( ostrodzka/ toruńska)?? |
A nie wiem, ale w sumie możemy się jakoś złapać. O której? |
ja pewnie za 20 min bede wyjeżdzał.
Stacz - Sro Kwi 24, 2013 19:34
To się ustawmy na 21 przy Neste
maryba - Sro Kwi 24, 2013 19:37
Stacz napisał/a: | To się ustawmy na 21 przy Neste |
OK
MaReK - Czw Kwi 25, 2013 01:19
To już wiesz ile Hehe
Ja pierdziele... ale osób dowaliło, jak śniegu w marcu
Fajnie poznać nowe twarze
Powiem Wam, że generalnie to jedno zdjęcie tylko jest w miarę fajne i ono zostało zrobione przypadkiem Reszta fotek - do przeżycia, ale to nie jest to...
Trochę było nas za dużo do objazdowych fotek
Miejscówa w sumie nie taka najgorsza
Pozdrawiam,
Ps.
BiskupMG i Maryba fajnie, że nam się bez mandatu udało
Myślałem, że pojedziecie ze mną na stację
Ps2.
Sporo już wiary MG/ROVER na białołęce
maniaq - Czw Kwi 25, 2013 08:43
Jak dla mnie tez za duzo, trzeba by to rozbic na grupy jakies MG ZS, 75/ZT bo zupelnie inne miejsce bedzie pasowalo do 75 a inne do ZS Przejazdy tez byly spontaniczne, na domaniewskiej wlasciwie to sie obrocilismy na piecie.
MaReK - Czw Kwi 25, 2013 09:16
Bo to szpieg szoguna powinien zrobić rekonesans
Wybrać z listy dwa, trzy punkty i tego się trzymać.
No ale był spot nocny w środku tygodnia
Wszystkie fotki da się wyciągnąć na niską rozdziałkę do np. galerii, ale o kalendarzu mowy być nie może
[ Dodano: Czw Kwi 25, 2013 10:16 ]
Ta fotka została zrobiona ot tak... bez przymierzenia
Kolega sintram doświetlał lampą i błyskał.
Gdyby poprawić nieco kadr i wyprostować koła.
Nie jestem jednak fotografem więc... to co mnie się może podobać nie musi znawcom
maniaq - Czw Kwi 25, 2013 09:34
jak dla mnie ok, ale bez rewelacji . Nie powiedziałem WOW jak je zobaczyłem
Ja będę się chciał umawiać z kilkoma osobami na sesje - do pomocy przy moim aucie oraz by obfocic ich auta. Mam w głowie kilka pomysłów
biskupMG - Czw Kwi 25, 2013 09:55
Dzięki za miłe przyjęcie oraz za poświęcenie mojemu MG-owi kilku kadrów
Czekam z niecierpliwością na możliwość obejrzenia fotek...
Pomysł z podziałem na mniejsze grupki wydaje się właściwy dla celu jakim było robienie zdjęć, ale wczorajszy zlocik w dechę
P.S.
MaReK powinieneś jeszcze zamontować wyświetlacz ledowy z tyłu to można by było odczytać intencje...:) Ale fakt noc bez mandatu noc udana
kruszon - Czw Kwi 25, 2013 10:34
Przed Domaniewska albo na Domaniewskiej Cos mi sie musialo wbic w kolko. Wlasnie wracam z wuklanizacji. Jak wyjezdzalismy z Domaniewskiej to nawet zerkalem czy powietrze nie zeszlo bo cos czlapalo - okazlo sie ze wbil sie odlamek noza w oponke Wieczorem jeszcze chyba bylo ok ale rano juz byl kapec. Oponki 2 tygodnie maja... ehhhh... Niby juz naprawiona ale naprawiona to nie to.
Co do fotek jak bede mial dzisiaj czas to poprzebieram troche bo sporo tego wyszlo i nawet czesc jak dzisiaj ogladalem wyglada calkiem, calkiem.
Co do ilosci aut niestety to prawda ale dzieki temy nastepnym razem bedzie lepiej. Moim zdaniem trzeba miec jedno max 2 miejsca upatrzone i jak panowie pisali wczesniej tematycznie, bo ZSy pod kosciolem wygladaja jak zdjecia kapeli heavy metalowej przyjmujacej komunie.
Pozdrawiam
MaReK - Czw Kwi 25, 2013 11:53
Ale jakie miny mieli ludzie Tyle R75/ZT oraz ogólnie "dziwnej" marki
Nawet Policjanty jadące przed łazienkami nie mieli odwagi wyjść
[ Dodano: Czw Kwi 25, 2013 12:53 ]
A tu fura Biskupa
walkie - Czw Kwi 25, 2013 12:05
zarąbisty biskup
naprawdę szacun dla fotografa
biskupMG - Czw Kwi 25, 2013 12:07
No tak, polycyjanty myślały, że może film gangsterski kręcą...:)
Co do fury to "Ładne Cacko" jak to mawiał klasyk
MaReK - Czw Kwi 25, 2013 13:50
maniaq jedyne zdjęcie na moim aparacie, które może robić wrażenie to Twojego autorstwa moje MG na środku drogi, a w tle latarnie
Reszta to takie, pstrykanie Większość z tych zdjęć, jest z łapy
Zmniejszenie i sharping dają efekt ostrości. W rzeczywistości to mega szum
biskupMG - Czw Kwi 25, 2013 14:24
Mam pytanie. MaReK czy masz jakieś filmiki z wczorajszych "rajdów" i jak tak to czy będzie można je gdzieś obejrzeć?
Stacz - Czw Kwi 25, 2013 14:50
TV Trwam
kruszon - Czw Kwi 25, 2013 15:04
Link do zdjec
Z tych wszystkich okazalo sie ze tylko te jako tako sie nadawaly. Faktycznie szalu nie ma
Mimo wszystko jesli chociaz jedno z wczorajszych zdjec trafi do kalendarza to uwazam ze bylo warto probowac
Pozdrawiam
[ Dodano: Czw Kwi 25, 2013 15:58 ]
Jeszcze kilka z tych spod kosciola sie nadaje, ale to juz pozniej przebiore najlepsze. Wrzucilem tylko to z ZSami, zeby pokazac, ze one srednio tam pasuja.
[ Dodano: Czw Kwi 25, 2013 16:04 ]
A!, 3cia i 4ta forka autorstwa Tomiego, zeby nie bylo. Ja tylko sprzatalem
Raptile - Czw Kwi 25, 2013 15:25
biskupMG napisał/a: | Mam pytanie. MaReK czy masz jakieś filmiki z wczorajszych "rajdów" i jak tak to czy będzie można je gdzieś obejrzeć? |
Wlasnie chcial bym zobaczyc jak Cie łykam na boboli
kruszon - Czw Kwi 25, 2013 16:10
Raptile napisał/a: | Wlasnie chcial bym zobaczyc jak Cie łykam na boboli |
Obawiam sie ze bedzie to niemozliwe, bo zostawiles taka zaslone dymna ze malo ktos strazy nie wzywal do pozaru
MaReK - Czw Kwi 25, 2013 17:04
Jeszcze jest jedno, które robiłem ja... niestety bez doświetlenia lampą
Stacz - Czw Kwi 25, 2013 17:25
kruszon - a z tego mojego na tle pałacu coś w efekcie wyszło? czy nie za bardzo?
MaReK - Czw Kwi 25, 2013 17:32
Stacz - ja mam tylko jedno Twoje zdjęcie. Zrobione z łapy. Ze strasznym szumem No ale jakby co - to masz dowód, że tam byłeś
BiskupMG piszesz o tym powrocie na białołękę?
Coś się nagrało, ale to jest zwykły DVR-CAR, to nie spodziewaj się FullHD z TVNu
kruszon - Czw Kwi 25, 2013 17:52
Stacz coś wyszło ale trzeba nad tym popracować a nie miałem czasu już dzisiaj.
maryba - Czw Kwi 25, 2013 18:43
MaReK napisał/a: | To już wiesz ile Hehe |
no już wiem po 21 ze staczem wystarcza 20 minut ..tyle że przez chwilę mamy smog jak w Krakowie
MaReK napisał/a: |
....BiskupMG i Maryba fajnie, że nam się bez mandatu udało
|
No wczoraj sie udało - a dzisiaj wielki żółty stojacy słup zrobił mi focie na górczewskiej i to bez pytania .
Myślałem, że pojedziecie ze mną na stację |
Własnie sie dziwiłem gdzie ty jedziesz - a potem zdałem sobie sprawe ze pewnie po wache ..bo żeś tak cisnął . Swoją drogą fajnie to wyglądało jak trzy takie auta o 2 w nocy po wisłostradzie po trzech pasach suną , a potem przy tunelu jak zjechałeś ..by spowrotem wrócić na trase ... przypomniała mi sie scena z Miami Vice ..:) tylko toche fury i prędkości nie te
http://www.youtube.com/watch?v=V7NxopKFB0c
Sporo już wiary MG/ROVER na białołęce |
To co , w niedziele pod CH.Targówek - moze demokratyczne wybory miejscówki
A tu moje foty
szału ni ma dupy nie urywa - po za tym że zauważyłem żę stary Canon 350 robił lepsze foty niż NEX-5:)
https://picasaweb.google.com/Maryba78/Nocka?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOvo07HEp5D1twE&feat=directlink
Fajnie że się spotkaliśmy, pogadaliśmy, pośmialiśmy , + teksty nie do odtworzenia
Pawkaz - Czw Kwi 25, 2013 18:48
maryba napisał/a: | a dzisiaj wielki żółty stojacy słup zrobił mi focie na górczewskiej i to bez pytania . |
Ile miałeś na szafie ?
kruszon - Czw Kwi 25, 2013 19:19
Stacz dorzucilem i Twoje
NocneFocenie
maryba - Czw Kwi 25, 2013 19:32
Pawkaz napisał/a: | maryba napisał/a: | a dzisiaj wielki żółty stojacy słup zrobił mi focie na górczewskiej i to bez pytania . |
Ile miałeś na szafie ? |
>70 , < 90 , i chyba zdążyłem odłozyc telefon
Stacz - Czw Kwi 25, 2013 20:28
kruszon napisał/a: | Stacz dorzucilem i Twoje |
Coś tam faktycznie wyszło Następnym razem będzie tylko lepiej
Pierwsze przetarcie za nami
No i tak jak już wspomniałeś - lokalizacja
ZS "wierzę Panie" jakoś nie do końca pasuje
maniaq - Czw Kwi 25, 2013 22:34
Mi sie podoba zdjecie kruszona z napisem cukiernia w tle z wilanowa Jakos skos mnie nawet nie razi
Marek ty juz taki skromny nie badz Ja tam tylko lampka doswietlalem.
Niestety nie mialem czasu zajrzec do swoich zdjec nadrobie na poczatku przyszlego tyg.
MaReK - Czw Kwi 25, 2013 22:48
Cytat: | Marek ty juz taki skromny nie badz Ja tam tylko lampka doswietlalem. |
Nie, nie... ustawiłeś auto, ustawiłeś aparat, ustawiłeś statyw, cyknąłeś fotkę, doświetlałeś... ja wrzuciłem na dysk i wysłałem na kalendarz
kruszon - Pią Kwi 26, 2013 07:31
maniaq napisał/a: | Mi sie podoba zdjecie kruszona z napisem cukiernia w tle z wilanowa |
To akurat Tomi robil
maniaq - Pią Kwi 26, 2013 11:10
IMHO Marka foto koncepcja jest, ale w wykonaniu niedosyt
No to niech bedzie , ze Tomiego
biskupMG - Pią Kwi 26, 2013 12:42
Panowie dzięki za linki. Moim skromnym zdaniem to pełna profeska a na szczęście piękno samochodów przykryło te kościoły...
BiskupMG piszesz o tym powrocie na białołękę?
Coś się nagrało, ale to jest zwykły DVR-CAR, to nie spodziewaj się FullHD z TVNu |
Tak pomyślałem, że te nasze mijanki na wisłostradzie i w tunelach , pomimo że bez FullHD , to fajnie musiały wyglądać, więc jak cos tam masz to mógłbyś w jakiś sposób udostępnić
MaReK - Pią Kwi 26, 2013 18:52
No właśnie kurna olek, nie kumaliście z marybą bazy A przecież nie będę się darł
Chodziło oto, żebyście właśnie się tasowali po pasach Jedne w lewo, w prawo, potem ja za Wami itp. itd... a tak to nuda panie, nudaaaa Mogę coś w wolnej chwili wrzucić.
https://www.youtube.com/watch?v=sA6qIJxpk0s - tutaj masz przykład jak kiedyś dawno było na spotach i takich spontanicznych akcjach w czasie dnia powszedniego Proponuję zwrócić uwagę na maniaq'a włosy na końcu filmu
A poniżej taki filmik ze spotu, który nagrywaliśmy chyba do 3:00 nad ranem
Niestety, to był szczyt możliwości technicznych i jakościowych wtedy
maniaq - Pią Kwi 26, 2013 21:27
To byly czasy... Byliśmy młodzi, piękni i włochaci
kruszon - Pią Kwi 26, 2013 21:32
maniaq napisał/a: | piękni i włochaci |
Piekni jestesmy nadal a wlochaci zawsze byc mozemy...
maniaq - Nie Kwi 28, 2013 13:21
No tak, Ty na filmie bardzo wlochaty byles
[ Dodano: Nie Kwi 28, 2013 14:21 ]
moje jedno z 3 fot Nie pasowaly mi miejscowki, jakos nie mialem fazy na zdjecia...
ale zeby zaznaczyc swoja obecnosc wrzucam jako pomysl dla innych.
PS. drugie foto, bo przynajmniej nie kopnalem w statyw
|
|