|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - Rover 420 warto? POMOCY
pawdo220 - Wto Maj 14, 2013 23:37 Temat postu: Rover 420 warto? POMOCY Witam serdecznie to mój pierwszy post na forum . Możecie ocenić tego roverka.
Byłem już wcześniej właścicielem 420 (uległ awarii ) dlatego rozglądam się za tym modelem , bo ogólnie super autko. Planuję pojutrze wyjazd aby go obejrzeć ale to 300km. Proszę o pomoc sprzedający twierdzi ze nie ma żadnych wycieków.
http://allegro.pl/show_item.php?item=3238147499
Vigoslaw - Sro Maj 15, 2013 07:03
Taki jakiś zmęczony...
Kierownica cała styrana, skóra popękana, odkleja się materiał na drzwiach
Cena adekwatna do zuzycia...
na + to blacharka, nie zauważyłem jakiś dużych ognisk rdzy (jednak na ciemnym kolorze słabo widać)
Pozdrawiam,
V.
falar - Czw Maj 16, 2013 15:30
Wnętrze wygląda jakby tam stado słoni przebiegło, ale to chyba widać. Za słabe zdjęcia żeby ocenić blachy. Niemniej jednak stan wnętrza świadczy o tym jak właściciel dbał o auto ogólnie więc można się spodziewać więcej niespodzianek przy bliższym poznaniu.
edit
Pierwszy raz widzę taki kolor wykładziny w połączeniu z beżową tapicerką.
I jeśli dobrze widzę to przełącznik od szyby kierowcy jest przy dźwigni od ręcznego
szoso - Czw Maj 16, 2013 16:03
zuk napisał/a: | Pierwszy raz widzę taki kolor wykładziny w połączeniu z beżową tapicerką. |
były takie wersje, obwódka foteli też jest zielona
zuk napisał/a: | I jeśli dobrze widzę to przełącznik od szyby kierowcy jest przy dźwigni od ręcznego |
to są od tylnych szyb
falar - Czw Maj 16, 2013 16:09
Cytat: | zuk napisał/a: | I jeśli dobrze widzę to przełącznik od szyby kierowcy jest przy dźwigni od ręcznego |
to są od tylnych szyb |
no fakt, nie zwróciłem uwagi że są 4x, myślałem że te górne to te dolne
|
|