|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Ciekawy radiowóz ;)
maciej - Sro Maj 22, 2013 12:22 Temat postu: Ciekawy radiowóz ;) Niedawno z kimś (chyba z Tomim) dyskutowałem, że po Bemowie i okolicach jeździ nietypowy radiowóz.
http://tvnwarszawa.tvn24....owki,88096.html
I w sumie dobrze zgadywałem, że to "spad" z BORu.
Pawkaz - Sro Maj 22, 2013 16:01
Jakis czas temu to BMW stało na chodniku przy Ratuszu Bemowo i w nocy ok 24ej zatrzymywali osoby, ktore przechodziły przez jezdnię na czerwonym świetle.
Ma wideorejestrator.
Dydo - Sro Maj 22, 2013 20:09
Pewnie dłużej posłuży bezawaryjnością, pomimo upływu lat, aniżeli nowe Kia Ceed czy inny Hyundai
ADI-mistrzu - Sro Maj 22, 2013 20:48
Czy BMW takie bez awaryjne... wszyscy w mojej okolicy raczej mają z nimi problemy, w większości drobnostki ale zawsze coś nie tak.
0L0 - Czw Maj 23, 2013 07:34
ADI-mistrzu napisał/a: | w większości drobnostki ale zawsze coś nie tak. |
Skąd ja to znam...
demin - Czw Maj 23, 2013 08:49
Na fejsowym Warsaw Spots już dawno głośno o tym było, jest na blachach WPR jakby co
sobrus - Czw Maj 23, 2013 12:38
ADI-mistrzu napisał/a: | Czy BMW takie bez awaryjne... wszyscy w mojej okolicy raczej mają z nimi problemy, w większości drobnostki ale zawsze coś nie tak. |
Brat ma E36 ze sporym przebiegiem juz pare lat.
Wymienił kable, świece, były tak zryte, że chyba od nowości (dziwne ze działał).
Do tego coś w tylnym zawieszeniu stukało i to zrobił.
I to cała lista. Mechanicznie niezniszczalny, ale po 19 latach niestety rdza go już troche bierze
Co w tym czasie zafundowałem mojemu R400 to nie zlicze...
Ale i tak go lubie
Jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale powaznie sie zastanawiam czy moim następnym samochodem nie będzie srebrne E46.
|
|