|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - [ R220 TD ]Co ze sklepem TomaTeam.pl
erixon - Wto Maj 28, 2013 17:57 Temat postu: [ R220 TD ]Co ze sklepem TomaTeam.pl Witam , nie bardzo wiedzialem gdzie ten temat napisac. Zamowilem 4 dni temu w sklepie TomaTeam.pl 2 wahacze za pobraniem , zalezy mi na szybkiej wysylce poniewaz konczy mi sie przeglad . Pisalem 2 maile do sklepu kiedy moge spodziewac sie przesylki jednak bez zadnego odzewu z ich strony i zastanawiam sie czy na Allegro nie zamowic? Zamawial ktos w tym sklepie cos ostatnio?
Raptile - Wto Maj 28, 2013 18:26
erixon, a kolega wie do czego telefon służy ? Kupno tego samego w 2 miejscach tylko pogmatwa sprawe jeszcze bardziej.
czort - Wto Maj 28, 2013 18:35
sklep jest czynny. Zadzwoń a nie pisz. Ja zamawiałem jakieś 2tyg. temu. Towar też otrzymałem w przeciągu 2 dni. Tomateam, te jest na allegro.
bociannielot - Sro Maj 29, 2013 09:06
czort napisał/a: | Zadzwoń a nie pisz. Ja zamawiałem jakieś 2tyg. temu. Towar też otrzymałem w przeciągu 2 dni. Tomateam, te jest na allegro. |
tak tylko dzwoniąc nie masz żadnej podkładki, ja ze wszystkimi sprzedającymi piszę maile, ja mam czarno na białym, sprzedawca ma czarno na białym co i jak, jest XXI wiek, mail to podstawa zakupów na odległość.
czort - Sro Maj 29, 2013 13:11
Tomateam, jest ok.
Jak coś zamówisz, wypisując dane, dostaniesz maila potwierdzającego zakup. W niedalekim czasie drugiego maila z informacją o sposobie zapłaty jaki wcześniej wybrałeś.
Ja kupywałem nie jedno, zawsze dostałem. Też pisałem maile. Ale nie pamiętam czy była odpowiedź.
rafalmis1 - Czw Maj 30, 2013 06:09
Niedawno cos zamawialem mailowo i tydzień czekałem na odpowiedź, tez juz myślałem, że nie wyślą. Łącznie z 2 tygodnie czekałem i do tego źle zaadresowali
|
|