Zobacz temat - [R620SDi] Problemy po próbie kradzieży samochodu !!!!

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 600, Honda Accord - [R620SDi] Problemy po próbie kradzieży samochodu !!!!

BlackD - Nie Cze 09, 2013 20:45
Temat postu: [R620SDi] Problemy po próbie kradzieży samochodu !!!!
Dziśw nocy komuś spodobał się mój Rover i ktoś chciał sobie go pożyczyć na wieczne nieoddanie. Po tym incydencie mam problem bo cwele rozwierciły mi zamek i pokiereszowały stacyjkę. Ale co dziwne. Auto kluczykiem mogę otworzyć i zamknąć,centralny działa ale alarm nie uzbraja się.Do stacyjki kluczyk wchodzi tylko pod kątem,auto zapalę ale jest problem ze zgaszeniem bo stacyjka bardzo ciężko się wyłacza a żeby kluczyk wyjąć muszę go dosłownie wyszarpać. Jak ktoś jest kumaty to niech mi powie czy jak wymienię wkładkę w zamku to alarm zacznie działać i czy po wymianie stacyjki muszę jakoś kodować kluczyk albo wymieniać coś od immo?
Każda rada się przyda.Nadmienię że w poniedziałek rano też jakiś buc się na moje kółka połakomił ale zdążył jedną śrubę tylko odkręcić.

soviet100 - Wto Cze 11, 2013 09:36

Jeśli stacyjkę wymienisz to nic nie musisz kodować itp tylko będziesz miał nowy kluczyk .
BlackD - Wto Cze 11, 2013 12:57

A immo nie jest wpięte w komputer gdzieś? Ile może kosztować cały komplet zamków(drzwi,bagażnik,schowek,wlew paliwa) plus kluczyki szt.2?