Zobacz temat - [MG ZS] Przekładka

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [MG ZS] Przekładka

Facior - Czw Cze 20, 2013 13:03
Temat postu: [MG ZS] Przekładka
Proszę o poradę! Planuję zakup MG ZS 2.0 diesel z anglii. Co prawda mam już jednego MG (ZS 180), ale jako, że samochód jest już trochę zmęczony - praktycznie pierwsze moje auto i oprócz mnie jeździło nim już kilka osób chce kupić drugiego. Moje pytanie jest proste czy są jakieś problemy z przekładką na lewą stronę i ile mniej wiecej wyniesie mnie taka przyjemność. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Kriss
Sirk - Pią Cze 21, 2013 01:28

Ja bym Ci radził zaczekać. Niedługo zmienią się przepisy i będziesz mógł zarejestrować anglika bez przekładki ;P
marcin316 - Pią Cze 21, 2013 19:13

W przekładce R45/MG ZS jest dużo problemów, szczególnie z tego powodu, że trzeba wycinać praktycznie całą ścianę grodziową z obydwu aut a następnie ją wspawać...
kychu5 - Wto Cze 25, 2013 11:20

Dokładnie trzeba wyciąć całą ścianę grodziową po przenosić parę uchwytów skrzynkę bezpieczników maglownice ABS przewody hamulcowe od ABSu nagrzewnicę serwo lampy i parę innych pierdołek ale jak widać na moim przykładzie jak najbardziej jest to wykonalne jak by co mam zdjęcia jak byś chciał zobaczyć jak to wygląda :)
Facior - Sob Lip 20, 2013 15:12

No cóż... w takim razie chyba raz jeszcze przemyślę temat :D dzięki:)