|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - Warszaffka bemowo 20g 27.10
Raptile - Nie Paź 27, 2013 17:54 Temat postu: Warszaffka bemowo 20g 27.10 Spociszon
Wizard_gp - Nie Paź 27, 2013 18:20
Bedziem
maryba - Nie Paź 27, 2013 18:39
Będęm
Mariusz418 - Nie Paź 27, 2013 18:44
BĘDZIEMY
Gusiak - Nie Paź 27, 2013 18:52
Kruchy będzie z Luckiem.
Dopilnujcie proszę, żeby go nie sprzedał, nie zgubił, tudzież nie zapomniał go zabrać do domu...
IInvit - Nie Paź 27, 2013 19:14
Gusiaczku nie martw się, już my go dopilnujemy tylko szkoda, że Ciebie nie będzie
Gusiak - Nie Paź 27, 2013 19:17
IInvit napisał/a: | Gusiaczku nie martw się, już my go dopilnujemy tylko szkoda, że Ciebie nie będzie |
Nie dam rady, nie mam komu Młodej sprzedać
kruszon - Nie Paź 27, 2013 19:46
IInvit, jeden do pilnowania nie wystarczy? Gusiaku, pakuj mloda i wpadaj!
Gusiak - Nie Paź 27, 2013 19:48
kruszon napisał/a: | Gusiaku, pakuj mloda i wpadaj! |
Za późno, chłopaki już wyjechali
maniaq - Nie Paź 27, 2013 20:02
Ja dzis pas, bo mialem turniejowy weekend i padlem. do nastepnego, czy jest organizowany wspolny wyjazd do huboszy ? Moze niedziela >?
Gusiak - Nie Paź 27, 2013 20:08
maniaq napisał/a: | Ja dzis pas, bo mialem turniejowy weekend i padlem. do nastepnego, czy jest organizowany wspolny wyjazd do huboszy ? Moze niedziela >? |
widzisz, widzisz, a mówiłeś, że będziesz...
ale Ty to jesteś
tony16v - Nie Paź 27, 2013 21:12
siemka. korcze nie moge nigdy trafic na spot. kiedy bedzie nastepny? bo nie moge dojechac
Gusiak - Nie Paź 27, 2013 21:12
tony16v napisał/a: | siemka. korcze nie moge nigdy trafic na spot. kiedy bedzie nastepny? bo nie moge dojechac |
za tydzień
maniaq - Nie Paź 27, 2013 21:18
No generalnie ostatnio mieszkam na kortach, wiec jak popoludniu dzis wrocilem do domu, to pierwsze co to kima O_o Ale to nie ostatni bo za tydzien kolejny
Tylko przegadajmy co z wyjazdem do Huboszy . Ja boje sie, ze sam nie trafie. TZN na cmentarz, grob juz poznam i trafie, ale do cmentarza zawsze jechalem w kolumniem wiec nawet nie wiem jak tam jechac, bo miejscowi prowadzili objazdami roznymi.
Gusiak - Nie Paź 27, 2013 21:48
maniaq napisał/a: | Tylko przegadajmy co z wyjazdem do Huboszy . Ja boje sie, ze sam nie trafie. TZN na cmentarz, grob juz poznam i trafie, ale do cmentarza zawsze jechalem w kolumniem wiec nawet nie wiem jak tam jechac, bo miejscowi prowadzili objazdami roznymi. |
Pewnie Violla z Markiem będą jechać, może IInvit..
Może warto założyć odrębny wątek?
[ Dodano: Nie Paź 27, 2013 21:48 ]
Lucek wrócił.
Kruchy też
Bardzo dziękujemy za prezent
sobierw - Pon Paź 28, 2013 09:11
Dziękuję tym którzy byli - dziekuję za mile spędzony wieczór, zdala od żony i córki ale w bardzo miłym towarzystwie klubowiczów i sympatyków.
Mam nadzieję że tort smakował, szkoda że nie wypiliście kawy, herbaty i szampana
przywiozę na następny spot byście mogli dopiś
Jeszcze raz dzięki wszystkim i każdemu z osobna.
MaReK - Pon Paź 28, 2013 17:59
No właśnie Spot się odbył i był całkiem sympatyczny
Była pogoda, było ciepło i na słodko
Dziękuję sobierw za poczęstunek. Kawka, szampan (symbolicznie) opity Troszkę się rozlało w powrotnej drodze, bo ten Maryba tak gnał, że ledwo w zakrętach się mieściliśmy Przekazałem Violli kawałek tortu oraz butlę szampana... nie zmarnował się, został wypity prawie cały - za Twoje zdrowie oczywiście. Tort był strasznie słodki, dlatego nie mogłem go więcej dziabnąć Kawusia była cool, herbatki mi w końcu nie dałeś spróbować
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, które tak naprawdę będą dopiero w piątek
Gdyby Zarząd potrzebował catering na letni Zlot, to spokojowo Wojciech może ogarnąć Przygotowany był jak nikt dotychczas
sobierw - Pon Paź 28, 2013 18:44
|
|