Zobacz temat - Warszaffka bemowo 20g 27.10

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - Warszaffka bemowo 20g 27.10

Raptile - Nie Paź 27, 2013 17:54
Temat postu: Warszaffka bemowo 20g 27.10
Spociszon
Wizard_gp - Nie Paź 27, 2013 18:20

Bedziem :)
maryba - Nie Paź 27, 2013 18:39

Będęm ;)
Mariusz418 - Nie Paź 27, 2013 18:44

BĘDZIEMY
Gusiak - Nie Paź 27, 2013 18:52

Kruchy będzie z Luckiem.
Dopilnujcie proszę, żeby go nie sprzedał, nie zgubił, tudzież nie zapomniał go zabrać do domu... :roll:

IInvit - Nie Paź 27, 2013 19:14

Gusiaczku nie martw się, już my go dopilnujemy :) tylko szkoda, że Ciebie nie będzie
Gusiak - Nie Paź 27, 2013 19:17

IInvit napisał/a:
Gusiaczku nie martw się, już my go dopilnujemy :) tylko szkoda, że Ciebie nie będzie

:*
Nie dam rady, nie mam komu Młodej sprzedać :(

kruszon - Nie Paź 27, 2013 19:46

IInvit, jeden do pilnowania nie wystarczy? :P Gusiaku, pakuj mloda i wpadaj!
Gusiak - Nie Paź 27, 2013 19:48

kruszon napisał/a:
Gusiaku, pakuj mloda i wpadaj!

Za późno, chłopaki już wyjechali :/

maniaq - Nie Paź 27, 2013 20:02

Ja dzis pas, bo mialem turniejowy weekend i padlem. do nastepnego, czy jest organizowany wspolny wyjazd do huboszy ? Moze niedziela >?
Gusiak - Nie Paź 27, 2013 20:08

maniaq napisał/a:
Ja dzis pas, bo mialem turniejowy weekend i padlem. do nastepnego, czy jest organizowany wspolny wyjazd do huboszy ? Moze niedziela >?

widzisz, widzisz, a mówiłeś, że będziesz...
ale Ty to jesteś :P

tony16v - Nie Paź 27, 2013 21:12

siemka. korcze nie moge nigdy trafic na spot. kiedy bedzie nastepny? bo nie moge dojechac
Gusiak - Nie Paź 27, 2013 21:12

tony16v napisał/a:
siemka. korcze nie moge nigdy trafic na spot. kiedy bedzie nastepny? bo nie moge dojechac

za tydzień

maniaq - Nie Paź 27, 2013 21:18

No generalnie ostatnio mieszkam na kortach, wiec jak popoludniu dzis wrocilem do domu, to pierwsze co to kima O_o Ale to nie ostatni ;) bo za tydzien kolejny :D

Tylko przegadajmy co z wyjazdem do Huboszy . Ja boje sie, ze sam nie trafie. TZN na cmentarz, grob juz poznam i trafie, ale do cmentarza zawsze jechalem w kolumniem wiec nawet nie wiem jak tam jechac, bo miejscowi prowadzili objazdami roznymi.

Gusiak - Nie Paź 27, 2013 21:48

maniaq napisał/a:
Tylko przegadajmy co z wyjazdem do Huboszy . Ja boje sie, ze sam nie trafie. TZN na cmentarz, grob juz poznam i trafie, ale do cmentarza zawsze jechalem w kolumniem wiec nawet nie wiem jak tam jechac, bo miejscowi prowadzili objazdami roznymi.

Pewnie Violla z Markiem będą jechać, może IInvit..
Może warto założyć odrębny wątek?

[ Dodano: Nie Paź 27, 2013 21:48 ]
Lucek wrócił.
Kruchy też :D
Bardzo dziękujemy za prezent :*

sobierw - Pon Paź 28, 2013 09:11

Dziękuję tym którzy byli - dziekuję za mile spędzony wieczór, zdala od żony i córki ale w bardzo miłym towarzystwie klubowiczów i sympatyków.
Mam nadzieję że tort smakował, szkoda że nie wypiliście kawy, herbaty i szampana :(
przywiozę na następny spot byście mogli dopiś ;)

Jeszcze raz dzięki wszystkim i każdemu z osobna.

MaReK - Pon Paź 28, 2013 17:59

No właśnie ;) Spot się odbył i był całkiem sympatyczny ;)
Była pogoda, było ciepło i na słodko :)

Dziękuję sobierw za poczęstunek. Kawka, szampan (symbolicznie) opity ;) Troszkę się rozlało w powrotnej drodze, bo ten Maryba tak gnał, że ledwo w zakrętach się mieściliśmy ;) Przekazałem Violli kawałek tortu oraz butlę szampana... nie zmarnował się, został wypity prawie cały - za Twoje zdrowie oczywiście. Tort był strasznie słodki, dlatego nie mogłem go więcej dziabnąć ;) Kawusia była cool, herbatki mi w końcu nie dałeś spróbować ;P
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, które tak naprawdę będą dopiero w piątek :)

Gdyby Zarząd potrzebował catering na letni Zlot, to spokojowo Wojciech może ogarnąć :) Przygotowany był jak nikt dotychczas ;)

sobierw - Pon Paź 28, 2013 18:44

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :) :) :)