Zobacz temat - [R600]Schemat podlaczenia uniwersalnej centralki

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 600, Honda Accord - [R600]Schemat podlaczenia uniwersalnej centralki

Rover623 - Sob Lis 23, 2013 15:29
Temat postu: [R600]Schemat podlaczenia uniwersalnej centralki
Witam potrzebny mi schemat podłączenia uniwersalnej centralki pod oryginalną centralkę był jeden taki schemat ale nie chodził. cetralka jaką kupiłem to Rtx remontronix
tomii620si - Nie Lis 24, 2013 00:16

Poszukaj na forum bo jest kilku stronicowy temat na ten temat gdzie wszystko jest opisane i narysowane ..

oo.. :) znalazłem :) http://forum.roverki.eu/v...er=asc&start=60

Zobacz od początku temat :)

Rover623 - Nie Lis 24, 2013 18:14
no tak tylke ze ja probowalem tak podlaczyc a chce podlaczyc ja pod orkinalny sterownik
tomii620si - Nie Lis 24, 2013 23:44

W tym temacie jest wszystko co i jak aby to zrobić zamiast ori aby wszystko działało jak ori instalacja .. Poczytaj dokładnie bo pamietam, że tam było ..
Rover623 - Wto Gru 31, 2013 12:07
lipa szukalem i nic studiowalem i tez lipak kazdej mozliwosci sie lapalem i kkierunku tylko migaja ale zamknac nie chce
Firq - Sob Sty 04, 2014 17:59

na podstawie tych informacji założyłem u mnie dodatkową centralke w ogr wiązkę

"w kwestii centralnego zamka dodam dla osób posiadających rovera 600i i sterowanie c.zamkiem można znaleść w progu kierowcy -sterowanie masami kolor zielono czerwony oraz niebiesko biały migacze zas są w tej samej wiązce kabel zielono niebieski oraz zielonożółty zasilanie oraz =plus ACC/po przekręceniu stacyjki/ w wiązce wychodzącej spod kierownicy krańcówka drzwi kierowcykabelek wprogu kierowcy kolor zielononiebieski/cieniutki/ to zasadniczo wszystkopotrzebne do zainstalowania sterownika c.zamka.AW/w egzemplaż ma fabryczny c.zamek ale z klucza.Należy zwrócic uwage na czesyo pojawiające sie problemy z c,zamkiem gdy mamy uszkodzoną krańcówke od strony kierowcy c.zamek zamykniemy ale potrafi się sam otworzyć po jakim czasie raz to 5 minut a czsemgodzina dwie"

KRYS - Sob Sty 04, 2014 18:09

Tu masz pod centralke oryginalna
http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=71135

Rover623 - Pią Sty 10, 2014 11:31
Witajcie centralny uniwersalny otwiera i zamyka kierunki migaja bez ich podlanczania a wie moze ktos jak podlaczyc by chodzila syrenka i uzbrajal sie alarm bo ptubowalem z otwartym oknem po zamknieciu dzrzwi i rygielek pociagnac ale nic sie nie dzieje
KRYS - Pią Sty 10, 2014 13:33

Rover623,
A masz czujki alarmu w kabinie?

Rover623 - Pią Sty 10, 2014 13:39
Tak mam czujki ruchu i takie tam nawet pod zbiorniczkiem jest syrenka ale ni groma nie wiem czy mozna to podlaczyc pod ori czy trzeba kable ciagnac
rami1000 - Nie Sty 12, 2014 02:52

a z kluczyka alarm się aktywuje? może problem jest z zapadkami w stacyjce alarm nie aktywuje sie jak kluczyk jest w stacyjce, a tam jest zapadka która lubi stwarzać z tym problemy. Inna sprawa po zamknieciu auta odczekja 15 min i dopiero spróbuj alarm nie aktywuje sie odrazu
Rover623 - Nie Sty 12, 2014 20:39
ok dzs sprawdze i jak cos dam znac ok

[ Dodano: Nie Sty 12, 2014 20:39 ]
Sprawdzalem alarm sie zalancza ale tgylko przy otwartym oknie i jak labie za rygielek czujniki ruchu nie reaguja nie wiem dlaczego