|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Tatuaż, tatuaże, zrobione i planowane ;)
MatiNitro - Wto Lut 04, 2014 22:10 Temat postu: Tatuaż, tatuaże, zrobione i planowane ;) Jak w temacie, kto z Was posiada jakiś tatuaż, ewentualnie kilka. Ktoś coś planuje w najbliższym czasie. Luźne opinie i doświadczenia. Zdjęcia wskazane
kasjopea - Wto Lut 04, 2014 22:40
MatiNitro napisał/a: | Luźne opinie i doświadczenia. | Doświadczenia są bolesne .
MatiNitro - Wto Lut 04, 2014 22:46
kasjopea, No to pochwal się tdoświadczeniem
cinnamongirl - Sro Lut 05, 2014 09:07
niekoniecznie ja mam 3 i podczas robienia nie było tak źle, a i teraz nie płaczę, że je mam
kzrr - Sro Lut 05, 2014 09:52
Ja się caly czas zastanawiam
xROnx - Sro Lut 05, 2014 10:46
ola_pelsona napisał/a: | ja mam 3 i podczas robienia nie było tak źle |
wszystko zależy gdzie i jak duży.
są takie miejsca gdzie... no ciężko jest wytrzymać - choć oczywiście znajdą się tacy którzy wytrzymają
Ja mam dwa i dominuje w nich "pół" - czyli na pół pleców i na pół łydki
jeden robiony był na 3x a drugi na 2x - ze względu na na wielkość i szczegółowość.
Czy będę robił jeszcze? Nie wykluczam ale na razie brak pomysłów i kasy i pomysłów jak przekonać żonę
szpynior - Sro Lut 05, 2014 12:22
Ja mam dwa, jeden na pół pleców, drugi cała łydka dookoła pod same kolano. Sesje po 7 godzin, ja osobiście nie odczuwałem dyskomfortu .
MatiNitro - Sro Lut 05, 2014 21:11
szpynior, Twój to kojarzę ten na plecach bop chyba w avku miałeś go.
Ja mam na razie tribala na łydce Spontanicznie zrobiony i poniekąd w celu sprawdzenia wrażeń. Korci mnie coś z biomechaniki Bardzo mi się podoba tylko wiadomo $$
Jak będę miał chwilę to wrzucę foto a gdzie wasze foto?
kzrr - Sro Lut 05, 2014 21:47
Jak się kształtują w ogóle ceny tatuaży ? Mam na myśli zwykły tekst, normalną czcionką, bez żadnych rysunków itp itd.
MatiNitro - Sro Lut 05, 2014 22:23
kzrr, najlepiej to zrobić sobie jakiś projekt tego napisu itd. i polatać po studiach i popytać.
kasjopea - Sro Lut 05, 2014 22:31
kzrr, zależy jaki duży, ale możesz nawet w stówce się zmieścić.
kzrr - Sro Lut 05, 2014 22:33
Projekt hmmm ? Tzn ?
MatiNitro - Sro Lut 05, 2014 22:35
kasjopea, ten link to Twoja działalność Strasznie mi się spodobało
[ Dodano: Sro Lut 05, 2014 22:35 ]
kzrr, wrzucasz do Word'a, czcionkę jaką chcesz, itd. i drukujesz w kilku wymiarach a potem biegasz i pytasz ile za który
kasjopea - Sro Lut 05, 2014 22:35
Nie, nie, coś Ty
U tego gościa ostatnio robiłam tatuaże. Takie mroczne trochę klimaty, ale naprawdę utalentowany jest .
MatiNitro - Sro Lut 05, 2014 22:37
kasjopea, właśnie te klimaty mi chodziły po głowie i szukałem kogoś ukierunkowanego Bo taki jest najlepszy według mnie a możesz pochwalić się czymś z tej galerii??
kasjopea - Sro Lut 05, 2014 22:38
Nie, moje są "babskie" .
kzrr - Sro Lut 05, 2014 22:39
No spoko ale co tutaj drukować skoro to ma być zwykły cytat, zwykłą czcionką. Musze się tylko jeszcze przekonać
MatiNitro - Sro Lut 05, 2014 22:40
kzrr, zwykły cytat, zwykłą czcionką? Przemyśl co to ma być i jak ma wyglądać Bo to nie jest na rok
kasjopea - Sro Lut 05, 2014 22:41
kzrr, to idziesz do gościa, mówisz, że napis czarny, pokazujesz paluszkiem jaki duży i on Ci wyskakuje z ceną, co za problem?
[ Dodano: Sro Lut 05, 2014 22:41 ]
kzrr Ty imienia laski lepiej sobie nie dziergaj, bo usuwanie tatuażu to kłopotliwa sprawa .
kzrr - Sro Lut 05, 2014 22:43
kasjopea, hahahahahahahahaha nie ma takiej chyba na świecie
Nie wiem jak skończonym kretynem musiałbym być żeby sobie coś takiego zrobić
cinnamongirl - Czw Lut 06, 2014 08:10
Cóż, wiele ludzi robi sobie takie tatuaże moje nie były drogie, ale też nie i jakieś tanie. Ale może to kwestia tatuowania w Warszawie..? Za napis, 5 linijek, zapłaciłam bodajże 500zł. Pewna nie jestem, bo to było już dobrych kilka lat temu.
A tatuaż ten mam na żebrach, teoretycznie bardzo bolesne miejsce, a cierpiałam drugiego i trzeciego dnia przy myciu i smarowaniu, przy dwóch górnych linijkach. Samo tatuowanie było bardzo spoko. Gdyby nie hałasująca maszynka, to bym zasnęła
wiciu2xlc - Nie Lut 09, 2014 09:21
kzrr napisał/a: | Nie wiem jak skończonym kretynem musiałbym być żeby sobie coś takiego zrobić |
Dzięki kzrr
Ja mam dwa , jeden robiony w 2004, a jeden pół roku temu, Pierwszy kosztował mnie 20 euro, a drugi dostałem na urodziny (wzór sam sobie wybierałem ). Kwestia bólu to naprawdę indywidualna sprawa jaką kto ma na niego tolerancję. Ale prawdą jest, że niektóre miejsca są bardziej ukrwione i boli bardziej.
Chwilowo nie myślę o następnym
kzrr - Pon Lut 10, 2014 10:04
wiciu2xlc, to co innego, Ty masz żonę i ogarnięte życie. Broń boże nie chciałem Cię obrazić.
U mnie to "trochę" inaczej wygląda
wiciu2xlc - Wto Lut 11, 2014 17:48
kzrr, nie czuję się obrażony spokojnie
|
|