Zobacz temat - Podziękowanie dla Klubu

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - Podziękowanie dla Klubu

killcia - Nie Lut 09, 2014 15:38
Temat postu: Podziękowanie dla Klubu
W sumie nie wiem od czego zacząć,bo wszystko w temacie jest zawarte. Chciałam bardzo,bardzo podziękować Klubowi,że dzięki niemu poznałam osobę którą kocham nad życie (może powinniście zmienić się na biuro matrymonialne ;-) )Wszystko zaczęło się przed Summer Cars,a potem mimo kilku miesięcy ciszy i milczenia poleciało z górki. Obiecuję,że będę naszym kochanym Pawełkiem (Maverik) opiekować się jak najlepiej (ps bo słyszałam że jestem bardzo złą kobietą :razz: ), nie pozwolę aby kiedykolwiek się smucił, a jeśli będzie płakał to tylko ze szczęścia :) No i przepraszam te wszystkie kobiety zauroczone moim Skarbem,że zabrałam im naszego klubowego przystojniaka ;)

Jeszcze raz WAM dziękuję/dziękujemy ;)

tronsek - Nie Lut 09, 2014 15:43

No to już po chłopie :D

Dużo szczęścia Wam życzę.

greg-si - Nie Lut 09, 2014 15:44

Ooo jak fajnie :)
Kolejna klubowa para poznana dzięki roverki.pl :)

Pawkaz - Nie Lut 09, 2014 15:48

Zatem wszystkiego dobrego dla Was :razz:
Roverki łączą ludzi ;-)

wiciu2xlc - Nie Lut 09, 2014 15:50

Będzie, będzie się działo, będzie zabawa na zlotach do rana :)
MatiNitro - Nie Lut 09, 2014 15:51

Heheh :p Bardzo miło się czyta takie rzeczy :p Powodzenia i szczęścia ;)
Maverik - Nie Lut 09, 2014 16:10

No cóż ja mogę napisać Roverki i Mg zbliżają ludzi :mrgreen:
Oczywiście dorzucam się do podziękowań całemu światu no i do zobaczenia na zlotach spotach i na drodze a my sobie porozmawiamy Łobuzie haha ale na same mile tematy wiec nie martw się :-)

tuners - Nie Lut 09, 2014 16:13

Hehe gratulacje Maverik :-) killcia kiedy Maverikowi simlocka zakładasz :-)
monia - Nie Lut 09, 2014 16:24
Temat postu: Re: Podziękowanie dla Klubu
killcia napisał/a:
może powinniście zmienić się na biuro matrymonialne ;-)

eeee taaam, nie przesadzajmy :D

Maverik - Nie Lut 09, 2014 16:47

Tuners :mrgreen: chyba Gps-a a nie locka bo jak zapomni pinu jak hasla do forum to będzie ciężko z opcją przypomnij hasło haha
tuners - Nie Lut 09, 2014 17:36

Simlocka na palec hehe
Maverik - Nie Lut 09, 2014 17:41

hmmmmm może w Krakowie zakładają Simy bo u nas nowoczesna technika i gps y montują :mrgreen:
Brt - Nie Lut 09, 2014 20:53

noo jakby tak policzył, to już nie pierwsza para "klubowa" ;) ... :brawa: :) :ok:
kasjopea - Pon Lut 10, 2014 15:43

W takim razie gratulacje i oby Wam się tylko dobrze działo :) .
killcia - Pon Lut 10, 2014 18:32

Maverik napisał/a:
Tuners :mrgreen: bo jak zapomni pinu jak hasla do forum to będzie ciężko z opcją przypomnij hasło haha

oj tam oj tam,po 5 m-cach się znalazło :p

zetes - Pon Lut 10, 2014 19:06

killcia napisał/a:
Chciałam bardzo,bardzo podziękować Klubowi,że dzięki niemu poznałam osobę którą kocham nad życie

I tak trzymać ;-)

emes - Pon Lut 10, 2014 22:17

Gratulacje!

Wszystko fajnie moi mili ale jako skarbnik zacnego stowarzyszenia to ja muszę zadać pytanie, gdzie są składki za 2014 od obojga zakochanych? Szczególnie, że klub pomógł w takiej sprawie! Dobra dobra, poczekam aż motylki w brzuszkach się trochę uspokoją, ale do końca miesiąca widzę obie składki :P

InEs - Wto Lut 11, 2014 08:20

emes, oni teraz żyją wielką miłością i nie myślą o takich rzeczach jak składka klubowa :)
Maverik - Wto Lut 11, 2014 15:28

Dobra dobra już mnie tu nie ponaglać z ta składką :mrgreen:

Jako ze mam znajomości i przyczyniłem się nie raz na zlotach mogę zapłacić z poślizgiem :P a tak serio pisząc to przelew poszedł chyba przedwczoraj albo jakoś tam już nie pamiętam -usprawiedliwiać się nie będę ale zwyczajnie dziura budżetowa mnie dopadła i nie moglem opłacić składki na czas ale juz jest ogarnięte wszystko teraz tylko do wiosny czekać i latać auto bo jest w opłakanym stanie

killcia - Wto Lut 11, 2014 17:44

emes napisał/a:
Gratulacje!

Wszystko fajnie moi mili ale jako skarbnik zacnego stowarzyszenia to ja muszę zadać pytanie, gdzie są składki za 2014 od obojga zakochanych? Szczególnie, że klub pomógł w takiej sprawie! Dobra dobra, poczekam aż motylki w brzuszkach się trochę uspokoją, ale do końca miesiąca widzę obie składki :P

I po co to hasło znalazłam,mogłam się nie pokazywać nadal ha ha :mrgreen:
A tak na serio to przelew zrobiłam teraz przed chwilką z dopiskiem - zakochana Joanna B. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A Paweł już klubowicz... te szybki Lopez jak to zrobiłeś? :o

tronsek - Wto Lut 11, 2014 17:47

killcia napisał/a:
te szybki Lopez jak to zrobiłeś?
To Ty jeszcze nie wiesz jak On to robi ?? :D
killcia - Sro Lut 12, 2014 02:42

tronsek napisał/a:
killcia napisał/a:
te szybki Lopez jak to zrobiłeś?
To Ty jeszcze nie wiesz jak On to robi ?? :D

i chyba nie chcę wiedzieć ha ha :lol:

emes - Sro Lut 12, 2014 09:40

Spisaliście się wzorowo jako para :D
Czekamy jeszcze na Joannę B. :P

W żarze uczucia, przydarzających się poślizgów w różnych tematach, nie zapomnijcie o urodzinach klubowych i przygotowujcie się już na letni :D

Maverik - Sro Lut 12, 2014 18:10

Na Urodzinach będę niestety sam a tematu letniego Jeszce nie ruszałem bo nie wiem na chwile obecna co i jak ale pewnie tez będę znając mnie i jeśli się uda to na letni zabiorę Asienke :mrgreen:
killcia - Czw Lut 13, 2014 12:45

Maverik napisał/a:
Na Urodzinach będę niestety sam a tematu letniego Jeszce nie ruszałem bo nie wiem na chwile obecna co i jak ale pewnie tez będę znając mnie i jeśli się uda to na letni zabiorę Asienke :mrgreen:

Zamiast sie cieszyć to Ty "niestetujesz" wiesz jak to się mówi - drewna do lasu się nie wozi :P

A co do letniego zlotu to mi musicie dać dużo wcześniej znać kiedy to będzie, żebym mogła ewentualnie wolne wziąć. I please byle nie na forum,bo ja tu to od święta jestem ;) Misiek będziesz mi przypominał co jakiś czas,bo moja siostra skleroza ostatnimi czasy często się uaktywnia :p

kasjopea - Czw Lut 13, 2014 17:05

killcia termin i miejsce zlotu letniego już dawno są podane do publicznej wiadomości ;) .