|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Podziękowanie dla Klubu
killcia - Nie Lut 09, 2014 15:38 Temat postu: Podziękowanie dla Klubu W sumie nie wiem od czego zacząć,bo wszystko w temacie jest zawarte. Chciałam bardzo,bardzo podziękować Klubowi,że dzięki niemu poznałam osobę którą kocham nad życie (może powinniście zmienić się na biuro matrymonialne )Wszystko zaczęło się przed Summer Cars,a potem mimo kilku miesięcy ciszy i milczenia poleciało z górki. Obiecuję,że będę naszym kochanym Pawełkiem (Maverik) opiekować się jak najlepiej (ps bo słyszałam że jestem bardzo złą kobietą ), nie pozwolę aby kiedykolwiek się smucił, a jeśli będzie płakał to tylko ze szczęścia No i przepraszam te wszystkie kobiety zauroczone moim Skarbem,że zabrałam im naszego klubowego przystojniaka
Jeszcze raz WAM dziękuję/dziękujemy
tronsek - Nie Lut 09, 2014 15:43
No to już po chłopie
Dużo szczęścia Wam życzę.
greg-si - Nie Lut 09, 2014 15:44
Ooo jak fajnie
Kolejna klubowa para poznana dzięki roverki.pl
Pawkaz - Nie Lut 09, 2014 15:48
Zatem wszystkiego dobrego dla Was
Roverki łączą ludzi
wiciu2xlc - Nie Lut 09, 2014 15:50
Będzie, będzie się działo, będzie zabawa na zlotach do rana
MatiNitro - Nie Lut 09, 2014 15:51
Heheh Bardzo miło się czyta takie rzeczy Powodzenia i szczęścia
Maverik - Nie Lut 09, 2014 16:10
No cóż ja mogę napisać Roverki i Mg zbliżają ludzi
Oczywiście dorzucam się do podziękowań całemu światu no i do zobaczenia na zlotach spotach i na drodze a my sobie porozmawiamy Łobuzie haha ale na same mile tematy wiec nie martw się
tuners - Nie Lut 09, 2014 16:13
Hehe gratulacje Maverik killcia kiedy Maverikowi simlocka zakładasz
monia - Nie Lut 09, 2014 16:24 Temat postu: Re: Podziękowanie dla Klubu
killcia napisał/a: | może powinniście zmienić się na biuro matrymonialne |
eeee taaam, nie przesadzajmy
Maverik - Nie Lut 09, 2014 16:47
Tuners chyba Gps-a a nie locka bo jak zapomni pinu jak hasla do forum to będzie ciężko z opcją przypomnij hasło haha
tuners - Nie Lut 09, 2014 17:36
Simlocka na palec hehe
Maverik - Nie Lut 09, 2014 17:41
hmmmmm może w Krakowie zakładają Simy bo u nas nowoczesna technika i gps y montują
Brt - Nie Lut 09, 2014 20:53
noo jakby tak policzył, to już nie pierwsza para "klubowa" ...
kasjopea - Pon Lut 10, 2014 15:43
W takim razie gratulacje i oby Wam się tylko dobrze działo .
killcia - Pon Lut 10, 2014 18:32
Maverik napisał/a: | Tuners bo jak zapomni pinu jak hasla do forum to będzie ciężko z opcją przypomnij hasło haha |
oj tam oj tam,po 5 m-cach się znalazło
zetes - Pon Lut 10, 2014 19:06
killcia napisał/a: | Chciałam bardzo,bardzo podziękować Klubowi,że dzięki niemu poznałam osobę którą kocham nad życie |
I tak trzymać
emes - Pon Lut 10, 2014 22:17
Gratulacje!
Wszystko fajnie moi mili ale jako skarbnik zacnego stowarzyszenia to ja muszę zadać pytanie, gdzie są składki za 2014 od obojga zakochanych? Szczególnie, że klub pomógł w takiej sprawie! Dobra dobra, poczekam aż motylki w brzuszkach się trochę uspokoją, ale do końca miesiąca widzę obie składki
InEs - Wto Lut 11, 2014 08:20
emes, oni teraz żyją wielką miłością i nie myślą o takich rzeczach jak składka klubowa
Maverik - Wto Lut 11, 2014 15:28
Dobra dobra już mnie tu nie ponaglać z ta składką
Jako ze mam znajomości i przyczyniłem się nie raz na zlotach mogę zapłacić z poślizgiem a tak serio pisząc to przelew poszedł chyba przedwczoraj albo jakoś tam już nie pamiętam -usprawiedliwiać się nie będę ale zwyczajnie dziura budżetowa mnie dopadła i nie moglem opłacić składki na czas ale juz jest ogarnięte wszystko teraz tylko do wiosny czekać i latać auto bo jest w opłakanym stanie
killcia - Wto Lut 11, 2014 17:44
emes napisał/a: | Gratulacje!
Wszystko fajnie moi mili ale jako skarbnik zacnego stowarzyszenia to ja muszę zadać pytanie, gdzie są składki za 2014 od obojga zakochanych? Szczególnie, że klub pomógł w takiej sprawie! Dobra dobra, poczekam aż motylki w brzuszkach się trochę uspokoją, ale do końca miesiąca widzę obie składki |
I po co to hasło znalazłam,mogłam się nie pokazywać nadal ha ha
A tak na serio to przelew zrobiłam teraz przed chwilką z dopiskiem - zakochana Joanna B.
A Paweł już klubowicz... te szybki Lopez jak to zrobiłeś?
tronsek - Wto Lut 11, 2014 17:47
killcia napisał/a: | te szybki Lopez jak to zrobiłeś? | To Ty jeszcze nie wiesz jak On to robi
killcia - Sro Lut 12, 2014 02:42
tronsek napisał/a: | killcia napisał/a: | te szybki Lopez jak to zrobiłeś? | To Ty jeszcze nie wiesz jak On to robi |
i chyba nie chcę wiedzieć ha ha
emes - Sro Lut 12, 2014 09:40
Spisaliście się wzorowo jako para
Czekamy jeszcze na Joannę B.
W żarze uczucia, przydarzających się poślizgów w różnych tematach, nie zapomnijcie o urodzinach klubowych i przygotowujcie się już na letni
Maverik - Sro Lut 12, 2014 18:10
Na Urodzinach będę niestety sam a tematu letniego Jeszce nie ruszałem bo nie wiem na chwile obecna co i jak ale pewnie tez będę znając mnie i jeśli się uda to na letni zabiorę Asienke
killcia - Czw Lut 13, 2014 12:45
Maverik napisał/a: | Na Urodzinach będę niestety sam a tematu letniego Jeszce nie ruszałem bo nie wiem na chwile obecna co i jak ale pewnie tez będę znając mnie i jeśli się uda to na letni zabiorę Asienke |
Zamiast sie cieszyć to Ty "niestetujesz" wiesz jak to się mówi - drewna do lasu się nie wozi
A co do letniego zlotu to mi musicie dać dużo wcześniej znać kiedy to będzie, żebym mogła ewentualnie wolne wziąć. I please byle nie na forum,bo ja tu to od święta jestem Misiek będziesz mi przypominał co jakiś czas,bo moja siostra skleroza ostatnimi czasy często się uaktywnia
kasjopea - Czw Lut 13, 2014 17:05
killcia termin i miejsce zlotu letniego już dawno są podane do publicznej wiadomości .
|
|