|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Spoty lokalne - Warszawa 30.03 Bemowo g. 20
kruszon - Nie Mar 30, 2014 13:58 Temat postu: Warszawa 30.03 Bemowo g. 20 Hej!
Ktos sie dzisiaj wybiera? Korzystajac z ladnej pogody, o ile sie utrzyma do wieczora, to moze na swiezym powietrzu? Mozliwe ze my tez sie dzisiaj pojawimy.
Wizard_gp - Nie Mar 30, 2014 20:41
Ładna pogoda, to możę Hankę przegonię
[ Dodano: Nie Mar 30, 2014 21:41 ]
Ja nie wiem, jak Wy się z tego wytłumaczycie? kruszon Ty szczególnie
Aga - Nie Mar 30, 2014 21:02
To Wy za szybko się zwinęliście ,był Kruszona z Kasią , My i Wiktor .
maniaq - Nie Mar 30, 2014 21:53
Ja dzis planowalem spota, ale.... zlikwidowalem akewarium w ZS-ie, wymienilem rezystorki dmuchawy - DZIEKI WIZZ, mialem wpasc z piwem, ale nie dojechalem- to sie wzialem za zmiane zimowych na letnie i ... urwalem 2 szpilki w 1 kole O_o takze wole nie probowac ZS-em narazie jezdzic do czasu wymiany szpilek
Takze do nastepnego...
Yog-Sothoth - Sro Kwi 02, 2014 18:58
Będzie cieplej to i więcej Roverków na drogach się pojawi
Z innej beczki, macie może jakiś zaufany dobry zakład mechaniczny w Warszawie z rozsądnymi cenami? Nie chcę odstawiać Rki do pierwszego lepszego, bo jak wiadomo różnie z tym bywa..
Poza tym potrzebuję też dobrego elektryka i tapicera w Warszawie.. widziałem że jest jakiś zakład w Ursusie ale nie wiem jak tam robią..
Pawkaz - Sro Kwi 02, 2014 19:04
Yog-Sothoth może nie są tani, ale serwisuje u nich Roverki od 2009 roku i wogole się nie zawiodłem.Moim zdnaiem lepiej czasem zapłacić ciut więcej i mieć pewność, że wszystko zostało dobrze zrobione.
http://dobrymechanik.net/...pojazdowej.html
Yog-Sothoth - Czw Kwi 03, 2014 15:18
mmkay fenks trzeba będzie spróbować, teraz jedynie jeszcze tapicera muszę ogarnąć żeby mi skóry przełożył z nowych siedzeń.
Wizard_gp - Sob Kwi 05, 2014 22:44
Jak serwisowanie eR to tylko i wyłącznie www.britishcars.pl
|
|