Zobacz temat - Czy klubowicze maja jakieś upusty? MAJĄ!

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - Czy klubowicze maja jakieś upusty? MAJĄ!

sknerko - Wto Maj 06, 2014 11:00
Temat postu: Czy klubowicze maja jakieś upusty? MAJĄ!
Czy klubowicze maja jakieś upusty w firmach wspierających klub?
Mam na myśli Landroverowy, czy sparts, czy inne. Pytam bo akurat mnie ktoś zapytał a swoje zakupy najczęściej robię w sklepie który klubu nie wspiera i nie wiem, czy coś jest z tego klubowania.

Pawkaz - Wto Maj 06, 2014 13:35

Tu masz informację :
https://www.roverki.eu/klub/klubowe-abc.html

sknerko - Wto Maj 06, 2014 13:54

Że karta umożliwia zniżki to akurat wiem, tylko czy instytucje je wspierają? to jest pytanie. Może ktoś kupował i wie gdzie i ile się można spodziewać upustu na hasło klubowicz roverki.pl.
haszczyc - Wto Maj 06, 2014 14:23

mało kto sprawdza kto jest klubowiczem a kto nie :) w landroverowy zniżka za bycie klubowiczem jest darmowa wysyłka
greg-si - Wto Maj 06, 2014 17:01

Już kiedyś pytałem o listę podmiotów które oferują zniżki za bycie klubowiczem.
Niestety sensownej odpowiedzi nie otrzymałem.

sknerko - Czw Maj 08, 2014 07:05

To może stwórzmy taka listę firm które dają zniżki, wtedy może członków nam przybędzie.
Mogę pochwalić Landroverowy.pl bo zadzwoniłem do nich i dostałem 80pln upustu przy zakupach za 500pln (w tym jest przesyłka) uważam że warto u nich kupować bo raz że części porządne jak trzeba, dwa błyskawicznie dostarczone, bo o 16 zamawiałem a następnego dnia były u mnie, no i rabat za klubowicza słuszny więc otwieram listę instytucji które wspierają klub i dają rabaty:

1. Landroverowy.pl
2.

tuners - Czw Maj 08, 2014 07:29

1. Landroverowy.pl
2.Euro-Japan Cars
Ogarnięci ludzie ceny około 40-60% niższe niż w intercars lub fota na zniżkę klubową 5% upustu

Przykład amortyzatory Kyb Exel-g do mg zr

Intercars 1950zł
Fota 1600zł
EJC 900 - 5% =855zł

Pawkaz - Czw Maj 08, 2014 09:42

1. Landroverowy.pl
2.Euro-Japan Cars
3.Tomateam
Nie wiem ile dokładnie jest % zniżki, ale jest :)

tronsek - Czw Maj 08, 2014 09:48

Pawkaz napisał/a:
3.Tomateam
Nie wiem ile dokładnie jest % zniżki, ale jest
Nie ma zniżki. Przynajmniej w zeszłym roku nie było.
zetes - Czw Maj 08, 2014 10:22

tronsek napisał/a:
3.Tomateam
Nie wiem ile dokładnie jest % zniżki, ale jest
Nie ma zniżki
niestety muszę potwierdzić brak zniżki. Poza tym po uzgodnieniu ceny, kolejny telefon, iż nastąpiła pomyłka i podana jest cena wyższa od poprzednio uzgodnionej.
tuners - Czw Maj 08, 2014 17:55

Z tego co wiem to tomateam pisał ktoś że mają zniżki dla stałych klientów a nie dla klubowiczów.
sknerko - Czw Kwi 16, 2015 12:03

Czyli poproszę o wy edytowanie posta z listą. Twórzmy ją na zasadzie "dostałem rabat jako klubowicz" to wpisuje a nie na zasadzie słyszałem ze jest.

[ Dodano: Czw Kwi 16, 2015 13:03 ]
Czy orientujecie się czy są jakieś upusty u ADI AUTO CZĘŚCI-SERWIS vel. mg-roverczesci ?