|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Car-audio, nawigacje, radia CB - [R75] Fabryczny Subwoofer - Wtyczka w bagażniku! POMOCY!
keda - Sro Maj 07, 2014 14:24 Temat postu: [R75] Fabryczny Subwoofer - Wtyczka w bagażniku! POMOCY! Witam Serdecznie
Chcę zakupić subwoofer Harman Kardon który jest fabrycznie montowany w bagażniku ale mam problem ponieważ w bagażniku nie mogę znaleźć Wtyczki do subwoofera.
Sprzedawca subwoofera powiedział mi że on miał w bagażniku po prawej stronie gdzieś w okolicach tylnej półki.
Ja tego nie mogę znaleźć.
I tu się nasuwa pytanie czy w każdej wersji były one montowane?
System nagłośnienia mam ten Alpine (nie harman kardon)
Pomoże Ktos?
damiwr - Sro Maj 07, 2014 15:18
kabli szukaj w bagażniku, w podszybiu od spodu jest okrągły otwór tam powinna być wtyczka.
szpynior - Sro Maj 07, 2014 15:40
keda, z tego pamiętam HK ma całe swoje okablowanie .
rafalmis1 - Sro Maj 07, 2014 19:06
nie ma wtyczki, aby była wtyczka trzeba kupić cały zestaw. Instalacja pod H/K + wzmacniacz + subwoofer. Może nie koniecznie cała instalacja. Ja kupiłem jakąś cześć aby ze starej zrobić sobie pod H/K . Nic ci z subwoofera jak nie będzie wzmacniacza
sknerko - Czw Maj 08, 2014 07:35
zeby podłaczyć sub H/K trzeba kupić też wzmacniacz i okablowanie najlepiej z wersji audio jaka sie ma w aucie. Z xRonx-em robiliśmy H/K gdzie on miał audio z TV i tunery z tyłu w bagażniku a dokupił wiązkę H/K z wersji z radiem Alpine i przerobiliśmy przewody w pewnej części a resztę założyliśmy jak fabryka i hula pewnie do dziś
|
|