|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 75, MG ZT - [R75] k-seria - co można robić BMW Scanner-em PaSoft?
pineska - Wto Maj 13, 2014 11:23 Temat postu: [R75] k-seria - co można robić BMW Scanner-em PaSoft? Jak w temacie. Co przy silniku autorski Rovera jakim jest k-seria mogę diagnozować za pomocą BMW Scanner-a? Czy w ogóle coś mogę?
I jakie jeszcze rzeczy mogę ustawiać w bcu i lsm.
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
MaReK - Pią Maj 16, 2014 01:46
pineska napisał/a: | Jak w temacie. Co przy silniku autorski Rovera jakim jest k-seria mogę diagnozować za pomocą BMW Scanner-a? Czy w ogóle coś mogę?
I jakie jeszcze rzeczy mogę ustawiać w bcu i lsm. |
A Ty od wczoraj jesteś na forum? Czy może nie chce Ci się czytać i poszukać tematów, które wyczerpują zagadnienie?
W Twojej wersji silnikowej tym interfejsem dotkniesz: Zegary, Moduł Świateł, EWS, Czujnik Parkowania, Czujnik deszczu, ABS i czasami SRS. Da się też dostać do fabrycznej NAVI, szyberdachu, sterowanych elektrycznie foteli z pamięcią.
pineska - Pią Maj 16, 2014 22:26
Chce ale większość tutaj posiada diesle, a jak wiadomo to są silniki BMW. Zresztą Dobrze moim zdaniem jak jest taki temat który zbiera to "do kupy" Każdy od razu będzie wiedział na co może sobie pozwolić tym sprzętem
Dzięki MaReK
invictus_ - Pon Maj 19, 2014 08:57
witam podepne. sie pod temat
rover 75 ctd 2000
czy takie cudo zagada czy może jakies inne z dostępnych na ALLEGRO
allegro.pl/interfejs-bmw-e39-e46-e60-e90-usb-96-06-inpa-pl-i4254116435.html
allegro.pl/interfejs-bmw-inpa-wersja-pl-e36-e46-e39-e60-e90-i4239592302.html
sTERYD - Pon Maj 19, 2014 22:13
pineska, ale taki temat już jest.
invictus_, poszukaj. Chłopaki już od dość dawna opisują swoje doświadczenia z różnymi egzemplarzami interfejsów z allegro.
Zamykam
|
|