Zobacz temat - Pożegnanie.. :(

Forum Klubu ROVERki.pl

Powitania - Pożegnanie.. :(

toksyn - Nie Cze 01, 2014 20:37
Temat postu: Pożegnanie.. :(
Cześć, po ponad roku pozbyłem się swojej 200. Z bólem serca, ale chyba nie żałuje. Niestety za zbyt dynamiczny i komfortowy nie uchodził. Mam nadzieje, że poszedł w dobre ręce i ktoś o niego też chociaż trochę zadba.

Dzięki za wszystkie przegadane godziny na sb, za każdą waszą pomoc czy też spoty lokalne

jeżeli kogoś obraziłem czy nie byłem wporządku wobec niego to przepraszam

myślę, że kiedyś sie spotkamy wszyscy w realu jeszcze. Powodzenia w realizacji wszystkich planów życiowych jak i tych motoryzacyjnych!

pelson91 - Nie Cze 01, 2014 20:39

cwaniak napisał/a:
myślę, że kiedyś sie spotkamy wszyscy w realu jeszcze.

myślę że tesco będzie lepszym miejscem :D

NoPE - Nie Cze 01, 2014 22:06

pelson91, rozdu*iłeś system! :rotfl:
Markzo - Nie Cze 01, 2014 22:37

to, że sprzedałeś R to znaczy, że opuszczasz forum? co dalej?
Remigiusz - Pon Cze 02, 2014 02:20

cwaniak, ha ha .. Czyli poszedł za 500zl :mrgreen: Teraz roczny bilet na MPK :mrgreen:
tronsek - Pon Cze 02, 2014 04:44

Czym teraz będziesz jeździł ??

cwaniak napisał/a:
Dzięki za wszystkie przegadane godziny na sb, za każdą waszą pomoc czy też spoty lokalne
Dzięki za obiecaną poduchę :|
bociannielot - Pon Cze 02, 2014 13:42

możesz zmienić markę, ale nie login ;-) tzn login też ;-) , chciałem powiedzieć ze byś mógł częściej na Sb zajrzeć nie to co ostatnio, a to że nie masz R nigdy na tym forum nie będzie oznaczało że nikt tu nie będzie z Tobą gadać ;D to taka wielka rodzina, patologiczna ale rodzina ;D

PS
kolejny co wyrwał się z getta i stać go na samochód a nie rover ;(

toksyn - Pon Cze 02, 2014 16:34

tronsek napisał/a:
Czym teraz będziesz jeździł ??

cwaniak napisał/a:
Dzięki za obiecaną poduchę :|

Tyle raz próbowałem ją wysłać i zawsze coś.. aż w końcu nabywca zabrał ją, chyba że leży zapakowana w garażu..

bociannielot napisał/a:
możesz zmienić markę, ale nie login ;-) tzn login też ;-) , chciałem powiedzieć ze byś mógł częściej na Sb zajrzeć nie to co ostatnio, a to że nie masz R nigdy na tym forum nie będzie oznaczało że nikt tu nie będzie z Tobą gadać ;D to taka wielka rodzina, patologiczna ale rodzina ;D

PS
kolejny co wyrwał się z getta i stać go na samochód a nie rover ;(

No tak wiem wiem, może kiedyś się zdarzy cud i mi zmienią znów na "Toksyn"... :( (

A co do wozidła to Rover został zamieniony na Alfę Romeo 156 SW 2.4JTD z 2000 roku oby dobrze służyła :)

tronsek - Pon Cze 02, 2014 16:45

cwaniak napisał/a:
Rover został zamieniony na Alfę Romeo 156 SW 2.4JTD
Gratuluję. Niech Ci daje frajdę z jazdy.
tuners - Wto Cze 03, 2014 04:55

Uuu nie chce wróżyć z fusów znajomy miał forda paścia zmienił na 156 pocieszył się tydzień i wrócił do forda co nie mógł go sprzedać a za alfe już 8miesięcy w sądzie walczy bo silnik był trupem zalepiony poxipolem na sprzedaż :-)
bociannielot - Wto Cze 03, 2014 06:54

tuners napisał/a:
Uuu nie chce wróżyć z fusów znajomy miał forda paścia zmienił na 156 pocieszył się tydzień i wrócił do forda co nie mógł go sprzedać a za alfe już 8miesięcy w sądzie walczy bo silnik był trupem zalepiony poxipolem na sprzedaż
oj tam oj tam, mógł miec alfe zamienic na forda i mogło byc odwrotnie, fantazja mirków w pl nie zna granic jesli chodzi o sprzedawanie aut, kolege handlarza tez za alfe 156 straszyli sadem :-) generalnie alfa w dizlu powinna byc calkiem spoko o ile sie cos nie wysypie drogiego ale to zawsze jest loteria ;-)
Brt - Wto Cze 03, 2014 09:41

będzie dbał to bedzie jeździł ... jtd daje radę i jak w L- serii ... trzeba się troche postarać, żeby go popsuć. A i nie ma co oszczedzać na zawieszeniu ... oszczędzanie na alfie jest drogie ;)
kzrr - Wto Cze 03, 2014 10:40

Jest Alfa jest dobrze...pomału przejmujemy ten klub :D
Adrian - Wto Cze 03, 2014 11:13

Może Wam zrobić osobny dział w Usterkach Technicznych? ;> :mrgreen:
longer86 - Wto Cze 03, 2014 12:12

właśnie zauważyłem taka tendencje, przesiadki z R na AR... bardzo schematyczne... kupi ktoś w końcu passata ?? :mrgreen:
bociannielot - Wto Cze 03, 2014 12:46

longer86 napisał/a:
kupi ktoś w końcu passata
a masz jakies TDi na sprzedaż ;>
Ricardus - Wto Cze 03, 2014 12:50

Ja miałem odwrotnie, z włoszczyzny na angielską flegmę :P
Z Lancii Lybry przesiadka na MG ZT :D

longer86 - Wto Cze 03, 2014 13:16

bociannielot napisał/a:
longer86 napisał/a:
kupi ktoś w końcu passata
a masz jakies TDi na sprzedaż ;>