|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [Rover 420] elektryka lusterek
DropsNJSBC - Pią Lip 11, 2014 23:48 Temat postu: [Rover 420] elektryka lusterek Siemka mam taką sprawę otóż pewien czas temu przekładałem całe wnętrze łącznie z deską i teraz tak odkryłem ze za deską była kostka od elektrycznych lusterek lecz u mnie były manualne i moje pytanie brzmi skoro do drzwi nie dochodzą kable od tego to gdzie będę się one kończyć ?
[ Dodano: Sob Lip 12, 2014 00:48 ]
Ludzie czy wy nie znacie swoich aut
sTERYD - Sob Lip 12, 2014 00:12
swoje znamy. Z Twoim trochę gorzej.;)
Wiązka może się kończyć w kostce drzwi.
bizon - Sob Lip 12, 2014 12:19
DropsNJSBC napisał/a: | Ludzie czy wy nie znacie swoich aut |
A po co ktos kto ma elektryczne lusterka ma wiedziec gdzie sie koncza przewody w wersji manualnej
DropsNJSBC - Sob Lip 12, 2014 16:26
sTERYD napisał/a: | swoje znamy. Z Twoim trochę gorzej.;)
Wiązka może się kończyć w kostce drzwi. |
Do drzwi dochodzi ta harmonijka ani przed nią ani za nią nie ma żadnej luźnej kostki ani nic
szoso - Sob Lip 12, 2014 20:17
To co nie idą żadne przewody do drzwi?
bizon - Nie Lip 13, 2014 09:04
DropsNJSBC napisał/a: | nie ma żadnej luźnej kostki ani nic |
Nie bedzie luznej kostki. po prostu z jednej strony "harmonijki" bedzie wiecej przewodow niz z drugiej
DropsNJSBC - Nie Lip 13, 2014 16:46
No właśnie do drzwi idą tylko kable od elektryki szyb , głośnika i centralnego a po obu stronach harmonijki jest ta sama ilość balbi
Tomaszi - Sob Lip 19, 2014 00:20
DropsNJSBC napisał/a: | No właśnie do drzwi idą tylko kable od elektryki szyb , głośnika i centralnego a po obu stronach harmonijki jest ta sama ilość balbi |
Jak miałeś manualne lusterka to w wiązce idącej z budy do drzwi nie będzie nic ponad.
Jeśli wymieniłeś kokpit z instalacją pod lusterka el. i wpiąłeś się z wtykami od środka auta, to tam powinna kończyć się instalacją pod lusterka el. (musisz sprawdzić ile pinów masz zajętych na tej wtyczce od wewnątrz) Lusterka el. + podgrzewanie to jest jak dobrze pamiętam schemat dodatkowe 5 kabli.
[ Dodano: Sob Lip 19, 2014 01:20 ]
bizon napisał/a: | DropsNJSBC napisał/a: | nie ma żadnej luźnej kostki ani nic |
Nie bedzie luznej kostki. po prostu z jednej strony "harmonijki" bedzie wiecej przewodow niz z drugiej | trzeba dodać że chodzi o łącze ("harmonijkę") z budą pojazdu.
DropsNJSBC - Sob Lip 19, 2014 01:39
Wymieniałem kokpit ale instalacji nie tykałem a kostka od lusterek od tego przełącznika była
|
|