|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - [Rover 45] pomóżcie, czy warto?
slavmm - Nie Sie 10, 2014 11:55 Temat postu: [Rover 45] pomóżcie, czy warto? Witam, zastanawiam sie nad zakupem tego auta co myślicie, warto?
http://olx.pl/oferta/ladn...html#8de2879727
szoso - Nie Sie 10, 2014 13:00
Brak klimatyzacji, dla mnie duży minus.
Pokrowiec na kierownicy sugeruje spory przebieg.
Pogięta rejestracja z przodu, czyżby jakiś dzwon?
sebolek - Nie Sie 10, 2014 15:09
rover 45 w cenie 400? kuszące jednak pomyśl o tym że niska cena sugeruje ciekawą przeszłość...
komarek - Nie Sie 10, 2014 15:44
Cytat: | Brak klimatyzacji, dla mnie duży minus.
Pokrowiec na kierownicy sugeruje spory przebieg.
Pogięta rejestracja z przodu, czyżby jakiś dzwon? |
wszedłem sobie wcześniej na to ogłoszenie i dokładnie to samo pomyślałem
dodam tylko, że auto nie wygląda na szczególnie zadbane, a lakier chyba nigdy nie widział polerki
no i brak zdjęć silnika, a zatem także zbiorniczka wyrównawczego
slavmm - Nie Sie 10, 2014 16:19
ogladalem to auto to fakt zadbane to nie jest, kwestia ocxywiscie polerki itp, nie szykowane pod sprzedaz, ciagle w eksploatacji, a co z tym zbiorniczkiem wyrownawczym? cos tam trzeba by bylo sprawdzic? potrzebuje auta ktorym bede mogl tanio sie przemieszczac za taka kase nie szukam tez auta bez wad, bo wiem ze nie znajde, na klimie nie zalezy, dzieki za odpowiedzi, pozdr
komarek - Nie Sie 10, 2014 18:36
slavmm napisał/a: | co z tym zbiorniczkiem wyrownawczym? cos tam trzeba by bylo sprawdzic? | HGF - poczytaj na forum
slavmm napisał/a: | na klimie nie zalezy | tak się mówi, a potem się narzeka, że się kupiło auto bez klimy
marcin316 - Pon Sie 11, 2014 06:48
W aucie tego koloru klima jest OBOWIĄZKOWA, szczególnie jeśli fotele są skórzane (nie widać dokładnie na fotkach).
slavmm - Pon Sie 11, 2014 09:02
dzis jeszcze jade go ogladnac i zadecyduje, bez skory jest w srodku, poczytalem troche o hgf napewno zwroce uwage na te objawy ktore moga wystepowac, jak bedzie w porzadku to go wezme
|
|